salma88 06.04.05, 19:01 Nie jestem wielbicielka perfum lansowanych przez "gwiazdy" ale Glow to jedne z moich ulubionych:) Powiedzcie mi prosze, czy ktos juz wachal Miami Glow? To nowosc, ktora widzialam jzu kiedys na allegro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Miami Glow J.Lo 02.06.05, 00:44 wąchnęłam wczoraj. napiszę krótko: identiko pachnie seria advanced techniques avonu - szampony i odżywki do włosów. sympatyczna, szamponowo-kokosowa nuta. lubię tę woń, ale żeby perfumy? nie, nie... :) Odpowiedz Link
renia30 Re: Miami Glow J.Lo 02.06.05, 13:43 Niestety, bardzo mnie zemdliły, nawet bardziej niż Miss Dior Cherie :o( Odpowiedz Link
luloo1 Re: Miami Glow J.Lo 02.06.05, 13:48 Zgadzam się z elve, jest dość ciekawy. Nuta kokosowa (może nawet rum kokosowy?) jest bardzo intensywna na początku, potem łagodnieje. Ciekawe, czy może męczyć na dłuższą metę? Odpowiedz Link
landrynka8 Re: Miami Glow J.Lo 02.06.05, 16:27 okropny zapach, jakis taki mdły. Kompletnie nie w moim stylu. Odpowiedz Link
salma88 Re: Miami Glow J.Lo 02.06.05, 22:08 Wlasnie mam to cos na rece... Bleeee. Tylko tlye moge powiedziec. Ten kokos jest tu ledwo ledwo wyczuuwalny:( Odpowiedz Link
eowyn Re: Miami Glow J.Lo 02.06.05, 22:15 Troszke od nich odrzuca, jak dla mnie - mieszanka zbyt wybuchowa, nie ma nad czym sie tu rozpisywac. (ale Miss Dior Cherie jest jeszcze gorsze) Odpowiedz Link
gazetaforum Re: Miami Glow J.Lo 05.06.05, 12:18 przykro mi dziewczyny że macie taki dziwny gust. dla mnie są piękne kwiatowe trochę słodkawe i piękne poprostu akurat dla letniej dziewczyny wcale niesą ciężkie jeżeli się nie wyleje na siebie pół flakonika otaczają osobę piękny i interesującym zapache, ja kupłam na allegro i polecam jest taniej niż w sklepie. jeżeli podobały Wam się :"Glow" to ten zapach też was oczaruje. Odpowiedz Link
salma88 Re: Miami Glow J.Lo 05.06.05, 20:12 Dziwny gust??? No wlasnie - gust, a o gustach sie nie dyskutuje:) Mam Glow i to sa jedne z moich ulubionych perfum. Niestety Miami zupelnie mi nie przypadlo do gustu. Odpowiedz Link