mangos 17.04.05, 08:25 Wiosnę już "przerobiliśmy",pora na zapachy letnie... Dla mnie to chyba Herba Fresca jednak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agmusz Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 09:49 O tak Herba Fresca jest boska. Dla mnie jeszcze woda dynamizująca Clarinsa. Może nie najpiękniejsza, ale skuteczna:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 10:15 NA upały czyli? Moje ulubione: - Pamplelune, - Eau Fantasque Fragonarda, - esencia Duende, - Caleche eau delicate, - Un Jardin de Mediterranean, - Eau D'Orange Verte, - w tym roku w upały będę się spryskiwać najsłynniejszą chyba cytrusową wodą - Eau d'Hadrien Annick Goutal. Bardzo lubię też In Love Again w ciepłe dni. W tym roku kusi mnie parę rzeczy, m.in Baby Doll Candy Pink. Odpowiedz Link
salma88 Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 11:21 Lato kojarzy mi sie ze swiezymi, rzeskimi zapachami, wzbudzajacymi optymizm. Naleza do nich wg mnie: Sunflowers EA My Torrente Lancome z tych Aroma Therapy woda Biotherm wszelkie mgielki owocowo-kwiatowe Odpowiedz Link
elve Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 13:50 l'eau par kenzo le monde est beau tegoż eau de dv diora eau des merveilles hermesa tendre poison (to kontrowersyjna opinia, wiem, ale dla mnie i na mnie - tak!) no i nieodżałowana pamplelune... ach, i eau torride givenchy. Odpowiedz Link
coralin Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 14:02 Eau fantasque Nature YR Esencia de Duende Pamplelune Herba fresca Aromatonic Un jardin en mediterranee Grain de folie Odpowiedz Link
kalia_t Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 14:28 Tendre Kiss Lalique Bleu Marine Pierre Cardin Amor Amor Esencia de Duende Envy Skin Odpowiedz Link
zettrzy Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 15:54 lato, czyli zapach lipy - Tilleul Chevalier d'Orsay lub French Lime Blossom Jo Malone (chociaz to nieco lipniutkie) zapach letniej laki - Niki de Saint Falle zapach zywicznego lasu - Feminite de Bois Shiseido zapach siana - Cornuba, lub Chanel #17 zapach wysp poludniowych - Tiare Comptoir du Sud Pacifique Odpowiedz Link
benita5 Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 18:33 Tendre Poison Eau de Torride Laura White linen klasyczny + breeze Fendi life essence Eau de Eden-kiedys to byl moj hit na upaly, juz czaje sie na wielki powrot ciekawa jestem wrazen... Bvlgari au blanc Odpowiedz Link
chatka_ Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 19:57 Po dlugich bojach z sama soba wygral Aromantic Decleor. Mam tez ochote na Romance - lubie jego chlod, ale i tak najpiekniejszym ze wszystkich zapachow jakie do tej pory latem uzywalam jest Eau de Dolce Vita, wielka klasa, potezna bron na upaly :) Odpowiedz Link
madllen Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 25.04.05, 14:04 benita5 napisała: > White linen klasyczny + breeze Ach, uratowałaś moje 'morale zapachowe':))) Jednak można lubić White Linen, a już myślałam, że ze mną coś nie tak;) Bo lubię, w gigantycznym upale sprawdzają się znakomicie. Serdeczności:) Odpowiedz Link
dori7 Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 17.04.05, 20:12 Moj letni hit abslolutny: Que viva :)) Poza tym na upalne dni: Les Belles zielone Jardin en Mediterranee Herba Fresca Grain de Folie stare ILA Lancome Aroma Tonic A na letnie wieczory dodatkowo Celien Oriental Summer i Kenzo Le monde est beau :)) Odpowiedz Link
addinka Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 19.04.05, 16:54 może nie na upały, ale na ciepłe lato być mogą: extravagance envy le monde est beau miyake stożek - ostatnio zachwycił mnie na koleżance sunflowers - niby nic, a jednak ma coś w sobie 5 alejka na upały jak dla mnie może być eau d dv esencia de duende Odpowiedz Link
dixi Re: Najpiękniejsze zapachy na lato... 19.04.05, 19:00 jest i ch kilka - les belles zielona, herba fresca, pamplelune, ale przede wszystkim sunflowers, ktory bardzo lubie na swojej skorze latem - przetrwal juz wiele sezonowych zauroczen ale zawsze fajnie bylo do niego wrocic... Odpowiedz Link
merolik Re: 22.04.05, 20:24 Zeszłego lata królował u mnie (na mnie :))) Addict Eau Fraiche. Na to lato przygotowane mam: -wyżej wymieniony :) -Light Blue -Oriental Summer -czekam na White Linen Breeze z Allegro (dzieki naszemu wątkowi ciekawe aukcje :)))) -mam nadzieję, ze dotrze do mnie Le Jardin Un Medit..... albo Enjoy Patou od przyjaciółki z USA :))))) -może coś jeszcze mnie zachwyci latem? Odpowiedz Link
chatka_ Najpiekniejsze zapachy na lato 25.04.05, 22:13 Od dzis Romance Ralpha Laurana - wspaniala won bukietu róż, ktora nie chce odejsc... Odpowiedz Link