forevermore79 29.04.05, 10:35 Tak swiezo, cytrusowo i banalnie, heh- 212 Men On Ice- ale do biura pasuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strega Re: Dzis pachne... 29.04.05, 10:52 SMS, jak ja moglam tyle czasu go nie znac ?:) Odpowiedz Link
charade Re: Dzis pachne... 29.04.05, 10:54 Dalej morduje miniaturkę VS Heavenly, ale już mnie znudziło :))) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dzis pachne... 29.04.05, 10:55 Również SMS - i to samo mnie zastanawia :)))) Odpowiedz Link
mangos Re: Dzis pachne... 29.04.05, 18:08 Niczym,musze kupić coś nowego;) ,bo chyba to co mam troszkę mi się znudziło. Hmmm....brzmi to jak bluźnierstwo, by mając 10 zapachów nie mieć czym "pachnieć", ale to tu normalne i tym się pocieszam.;) Odpowiedz Link
ladyblue Re: Dzis pachne...Czarną Magią :))))))) 29.04.05, 19:29 mały odpocyznek od Poisona, a i do nastroju jakoś pasuje ]:-> Odpowiedz Link
kalia_t Rano Chris 1947, koniec próbki:) 29.04.05, 19:39 Teraz (testuję po raz 126) Fluid Iceberg - wciąż miłość nieodwzajemniona, nie lubi się z moją skórą:((( Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne... 29.04.05, 20:45 24, Faubourg Hermesa - jeden z moich ulubionych zapachów, nie tylko do pracy, w ogóle mam do niego coraz większą słabość. Ale przyćmiony dziś zdecydowanie przez najnowsze Angele, które testuję dziś z zachłanną ciekawością. Odpowiedz Link
kalooo Esencia de Duende J.del Pozo 30.04.05, 08:19 Ocean,po prostu ocean...;) A na weekend zabieram Intrusion i Image-bo w pudełku.;) +Miłego weeeeekkeeeendu wszystkim tak przy okazji,bo nie wiem jak bedzie z zasięgiem tam gdzie jest tanie piwo;) Do miłego!;D Odpowiedz Link
mangos Addict Fraiche 30.04.05, 11:54 Odwiedziłam Sephorę i otrzymałam próbkę-jestem mile zaskoczona:) Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Dzis pachne... 30.04.05, 15:33 dziś wybieram się na barbecue i zamierzam uzyć Acqua Di Gio, który nalęzy do mojego zbioru smierdzieli, ale dostałem go....:/ , zamierzam dziś mu dać szanse,na świeżym powietrzu bedzie chyba znośny, może go jakoś zaakceptuje i kiedyś wymarnuję tę setke:> Odpowiedz Link
sorbet CdG Calamus. AdG jest całkiem fajny na dziś + 30.04.05, 16:20 , kilka razy go już wywąchałem, hihi. Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Dzis pachne... 01.05.05, 00:17 silence-dreamer napisał: > dziś wybieram się na barbecue i zamierzam uzyć Acqua Di Gio, który nalęzy do > mojego zbioru smierdzieli, ale dostałem go....:/ , zamierzam dziś mu dać > szanse,na świeżym powietrzu bedzie chyba znośny, może go jakoś zaakceptuje i > kiedyś wymarnuję tę setke:> już po...mam dym...., same barbecue bardzo udane, kilka osób powiedziało że ładnie pachne:> a po opłukaniu rąk w jeziorze zapach nawet mi sie spodobał, może bedzie dobry na letnie kapiele w jeziorze i morzu:> Odpowiedz Link
dixi Re: jeszcze nie 01.05.05, 08:36 dixi napisała: > hm, jeszcze sie nie dobudzilam choc juz po prysznicu :)) i mam dylemat na dzis, Libertine czy Lacoste pour femme?? Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 01.05.05, 11:32 anais anais. coraz bardziej lubię ten zapach, wbrew złej opinii. Odpowiedz Link
marla30 Re: Dzis pachne... 01.05.05, 13:28 Libertine WW, tak mnie wątek o rzeczonym zainspirował. A do Anais Anais też mam słabość :) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dzis pachne... 01.05.05, 13:42 Violetta di Parma...a na nadgarstku (na razie) fiołkowe Angel (dzięki, Chatko) Odpowiedz Link