03.05.05, 13:49
Fascynuje mnie Black cashmere DK( a raczej jego opisy), samego zapachu nie
było dane mi poznać, mieszkam w małym miescie i tu trudno o testery, więc mam
prośbę: może ktos by mi przesłał próbke, lub chusteczkę nasączoną tym
zapachem?
mogę się zrewanżować :
Amarige Givenchy, organza Indecence, Blonde versace, Annayake Tsukimi.
z męskich:
Dreamer versace, obsession CK, Green jeans Versace, Opium YSL, acqua di Gio
Obserwuj wątek
    • mangos Re: prośba 03.05.05, 14:21
      Black Cashmere to jeden z najbardziej niezwykłych zapachów jakie znam.Początek mnie poraża,gdy pierwszy raz spryskałam nadgarstek w Sephorze przeżyłam mały szok,ale potem było już tylko przyjemnie;). Uwielbiam takie klimaty, to kadzidło jest fantastyczne, takie bardzo "kościelne". Niebawem kupię, co z tego,że lato nadchodzi.Jeśli do tego czasu nikt się do Ciebie nie odezwie Silence-Dreamer to zrobię Ci próbkę. Póki co,jeszcze nie mam BC.
      • silence-dreamer Re: prośba 03.05.05, 14:29
        ja także jestem fanatykiem mocnych koscielno orientalnych klimatów, i BC bardzo
        mnie fascynuje, jednak nie moge zdobyć nigdzie jego próbki, a troszkę się boję
        kupić w ciemno....do tego jak kupie to jedynie jak trofeum, bo jestem facetem i
        raczej nie wypada mi używać damskich zapaszków:>
        • luloo1 Re: prośba 03.05.05, 15:01
          powąchaj koniecznie Gucci Pour homme:)
        • mangos Re: prośba 03.05.05, 17:46
          Jeżeli lubisz Organzę Indecence myślę,że również BC Ci się spodoba. Mnie też zapach fascynował , także mieszkam daleko od wielkiego miasta , i gdy już mam okazję być w perfumerii wpadam w lekki szał , coś w rodzaju euforii,potem mi się śni po nocach, jak buszuję w Sephorze...No ,ale wracając do tematu...kilka dni temu miałam własnie okazję przetestować BC. Wiem teraz na 100%,że muszę je mieć! Wiem,że nie będzie to sezonowa fascynacja. Jestem też świadoma tego,że zapach nie wszystkim z mego otoczenia będzie się podobał. W pracy moje znajome nauczycielki są jakieś mało oryginalne i jak już kiedyś wspominałam- jedna jest fanką Aqua di Gio, druga zachwyca się przez cały rok Flower by Kenzo a cała reszta...Chanel 5. Przypuszczam,że moje BC wzbudzą wśród nich kontrowersje.
        • balbina_alexandra Re: prośba 03.05.05, 18:09
          W sumie Black Cashmere jest zapachem na tyle uniwersalnym że mężczyzna może
          używać. Forevermore uzywa - coś mi nieśmiało majaczy, że chyba zapach będzie
          powoli wycofywany... szkoda, bo jest bardzo niezwykly. Luloo ma rację -
          koniecznie powąchaj Gucci Pour Homme (to z kolei męski zapach, który miałabym
          wielką ochotę używać - uwiebiam go).
    • avon_22 Re: prośba 03.05.05, 15:22
      Spróbuj Rush 2.
    • elve Re: prośba 03.05.05, 15:53
      prześlij mi swój adres na priva.
      • silence-dreamer Re: prośba 03.05.05, 16:25
        przesłałem Ci na pocztę,:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka