tranzystor4 Givenchy Amarige 24.05.05, 22:35 Chciałbym kupić w prezencie wodę Givenchy Amarige, ale w Sorei widzę dwa rodzaje: Amarige i Amarige D'Amour, może jest też więcej. Nie jestem teraz pewien, o ktorą z nich chodzi, ale przez chwilę widziałem pudełko od jakiejś bardzo małej pojemności - było czerwone, a napis chyba złoty. Które to może być? Odpowiedz Link
dori7 Re: Givenchy Amarige 24.05.05, 23:03 Amarige d'Amour to po prostu lzejsza i dosyc zmieniona wersja klasycznej Amarige - oczywiscie klasyk jest bardziej znany i pewnie o niego chodzilo. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Givenchy Amarige 25.05.05, 08:18 Pytanie, komu chcesz kupić. Amarige moim zdaniem jest dość klasycznym zapachem, a D'Amour bardziej kobiecym, lżejszym, kwiatowym. Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Givenchy Amarige 25.05.05, 09:02 Komuś, kto mówi, że Amarige to jej ulubiony zapach. Muszę jeszcze raz dobrać się do tego pudełka :-) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Givenchy Amarige 25.05.05, 09:19 moim zdaniem, jak ktos tak mówi, to raczej ma na myśli klasyka... przynajmniej ja bym tak robiła;-) ale mogę się mylić... Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Givenchy Amarige 25.05.05, 16:22 W takim razie kupuję klasyka... dzięki. Odpowiedz Link
silence-dreamer Re: Givenchy Amarige 25.05.05, 12:42 no jeszcze jest Extravagance D` Amarige, ale jestem pewien że chodziło o klasyczne Amarige Odpowiedz Link