marcepanna 30.05.05, 23:59 ten wasz ranking to guano najnowsze versace czyli czarna porzeczka +kawa to jest zapacc tego lata 2005 wlasnie je kupie sobie !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 00:02 NASZ ranking jest w porzo. 4 razy V dużymi literami to zdecydowanie za dużo:-P Odpowiedz Link
kalia_t Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 00:07 A Waćpanna Marcepanna nazwy zapomiała? :-) Odpowiedz Link
marcepanna Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 00:16 i owszem , zapomnialam, jak je kupie (czekam na przelewik) to zapodam tutaj w wolnym tlumaczeniu cos jak Magia Nocy, Czar Nocy itd naprawde przypomina paryz noca, swietliste, mocne, rzeskie , z nuta slodyczy mnie sie naprawde Paryz tak wlasnie kojarzy, tzn ten zapacc jest idealny do Paryza noca, zaden inny Odpowiedz Link
sorbet Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 00:26 marcepanna napisała: > naprawde przypomina paryz noca, swietliste, mocne, rzeskie , z nuta slodyczy > mnie sie naprawde Paryz tak wlasnie kojarzy, tzn ten zapacc jest idealny do > Paryza noca, zaden inny Która więc to dzielnica ? :-) Odpowiedz Link
marcepanna Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 00:50 Na Plac de la Concorde, w obszarze nirwany, tysiac latarni plonie pogrzebowym zlotem jak obcy aniol wiezie mnie szofer nieznany przez pustke przez to wszystko, co bedzie i potem.... czarna porzeczka (jak noc pelna swiatel paryza )+kawa (kawiarnie paryskie) to uwazam doskonala synteza alegorii Paryza Paris YSL z Waszej listy, owszem piekne ale to jednak nie Paryz Odpowiedz Link
kalia_t Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 00:56 marcepanna napisała: > Paris YSL z Waszej listy, owszem piekne ale to jednak nie Paryz To nie jest NASZA LISTA, tylko obowiązkowa pozycja klasycznych róż YSL. Odpowiedz Link
sorbet Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 01:04 Ciekawe:-) Kawa tak:-). Czarnej porzeczki nie bardzo kojarzy mi się z Paryżem. Zastanawiam się włś co zapachowego mi się z Paryżem kojarzy, hihi. Co do lista, to wyłącznie "debiutów" tego lata. Odpowiedz Link
marcepanna Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:09 wlasnie czarna porzeczka! jest orzezwiajaca jak powiew wiatru znad Sekwany Odpowiedz Link
czarna_a Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 10:58 Hm, ja też mam zamiar kupić Crystal Noir (wyjątkowo dobry zapach na duże wyjście), ale te zachwyty jakieś rozhisteryzowane są... Porzeczki też nie czuje... Odpowiedz Link
marcepanna Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:07 idz do laryngologa a najlepiej nie kupuj, im mniej osob tym bedzie pachniec tym lepiej dla mnie zreszta niech nas sorbet rozsadzi, nasza Matka Zalozycielka ma znakomity wech i niech ona powie ze tam sa porzeczki! czarne! Odpowiedz Link
eowyn Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:15 sorbet to Ojciec Zalozyciel, zadna tam matka :D a ranking to zadne guano... Odpowiedz Link
fa25 Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:17 Łomatko - ale o co chodzi ???? Odpowiedz Link
czarna_a Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:21 ...o to, że marcepanna to wyjątkowo niegrzeczna panna:) Odpowiedz Link
fa25 Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:26 Toteż się właśnie uprzejnie usiłuję dowiedzieć o co Pannie Marcepannie biega bo za dużo w tym dziwnych emocji... Odpowiedz Link
czarna_a Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 11:34 ...no to gratuluję miłego usposobienia i cierpliwości:) Odpowiedz Link
sorbet Marcepanna, na forum obowiązuje uprzejmość i + 31.05.05, 16:23 życzliwość wobec uczestniczek/ków. Tu rozmawiamy, nie krzyczemy, nie siłujemy się ze sobą i nie pozujemy na super-kogokolwiek:-) Zastosuj się proszę do tej zasady. Odpowiedz Link
dori7 Re: VERSACE, VERSACE,VERSACE,VERSACE 31.05.05, 23:55 marcepanna napisała: > zreszta niech nas sorbet rozsadzi, nasza Matka Zalozycielka ma znakomity wech i > niech ona powie ze tam sa porzeczki! czarne! Sorbet byla kobieta! Jak Kopernik :))) hihihihi Odpowiedz Link
lune Crystal Noir :) 01.06.05, 09:05 zapach przy pierwszym niuchnieciu i moze drugim - wydal mi sie bardzo interesujacy ; po kolejnych probach zaczelo mi cos przeszkadzac ... tradycyjnie, czuje w perfumach skladnik ktorego w nich nie ma /przynajmniej w opisie/; w Crystal Noir - to banan :)))))))) dziwna ta moja skora, fakt :) przechowuje wanilie, sprawia ze perfumy slodzieja stokrotnie a roznosci z Crystal Noir przetwarza w banan :)))))) Nie wykluczam ze odbior CN - zmieni sie z czasem, podobnie dzieje sie z Couture Moschino - najpierw entuzjazm, juz prawie decyzja o kupnie, po wielu testach pewnosc ze zbyt slodkie, teraz - wydaja mi sie w 'sam raz'.... kobieta zmienna jest :) lune Olfactive family:Floral Fruity Olfactive description:Fruity Green Fruity(Cherry) Coconut Grapefruit Oriental Aldehydic Gardenia Tuberose Orange-blossom Ambery Perfumer:Antoine Lie Odpowiedz Link