aninia 26.06.05, 18:20 Właśnie ostatnio natrafiłam na próbkę tego zapachu w jakimś piśmie sprzed kilku lat. Może trochę wywietrzał ale bardzo mi się podoba. Używacie dziewczyny? Trudno chyba ten zapach kupić w Polsce? Jakoś nie rzucił mi się w oczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Re: Jaipur 26.06.05, 18:30 aninia napisała: > Właśnie ostatnio natrafiłam na próbkę tego zapachu w jakimś piśmie sprzed > kilku lat. Może trochę wywietrzał ale bardzo mi się podoba. Używacie > dziewczyny? Trudno chyba ten zapach kupić w Polsce? Jakoś nie rzucił mi się w > oczy. Dobrze ze w oczy sie nie rzucił bo byłoby bolesnie;o) Duzo napisano o tym zapachu. Prosze skorzystac z wyszukiwarki. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Jaipur 30.06.05, 22:05 Zapach jest mało popularny, ale piekny, zwłaszcza wersja Shapir z nutką mięty. Polecam! Odpowiedz Link
lune piekny Jaipur Saphir 01.07.05, 10:37 bardzo mi sie podobal - gdyby nie waniliowosc w koncowce ; ale dla osob ceniacych waniliowa nutke - to moze byc 'zapach zycia' :) poza tym - nie jest tak 'obnoszony' jak inne orienty ;) lune Odpowiedz Link
coralin Re: Jaipur 03.07.05, 15:28 Klasycznego Boucherona doceniam, Jaipur Saphir uwielbiam i uzywałam, ale Jaipur wydaje mi sie dziwny przynajmniej na mojej skórze. Pachnie na mnie jak sfermentowane owoce z dodatkiem pudru. Gdzieniegdzie ostały sie jeszcze testery (z rok temu w Sephorze w Plazie w Krakowie widziałam i testowałam ponownie, moze wrażenie takie, bo te testery zepsuły się?) Odpowiedz Link