Dodaj do ulubionych

Moje odkrycie:)

06.07.05, 16:22
Odkrylam dzis przesliczny zapach Lalique - Flora Bella. Jestem zachwycona
przede wszystkim flakonikiem, ale zapach tez mnie urzekl - wyjatkowo
oryginalny i pieknie sie rozwija. Nie wiem tlyko czy bedzie trwaly... Jakie
macie z nim doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • haska-mi Re: Moje odkrycie:) 06.07.05, 18:57
      Jest trwały, czuję go na skórze jeszcze wieczorem.
      • kalia_t Re: Moje odkrycie:) 06.07.05, 19:34
        Potwierdzam piękny zapach, cudownie się rozwinął i bardzo trwały.:)
        dzięki haska-mi*
        • salma88 Re: Moje odkrycie:) 06.07.05, 21:42
          W takim razie chyba sie skusze...:P Dziekuje za odpowiedzi. Aha, czy
          kupowalyscie te perfumki? Jesli tak, to po jakiej cenie?
          • kalia_t Re: Moje odkrycie:) 06.07.05, 22:33
            Nie kupowałam FB, miałam przyjemnosć zapoznać sie z nim dzięki Haska-mi:)))
            Wiem, że ten zapach Lalique'a dostępny będzie tylko i wyłącznie w butikach.
            Tutaj podaje link do adresów sklepów:
            www.beautyboutique.com.pl/DesktopDefault.aspx?tabid=81&lang=1&portal=0
    • icegirl Jackpot Anytime 07.07.05, 09:56
      Wczoraj postanowiłam bliżej zapoznać się z "L'Instant de Guerlain. Na jednej
      ręce miałam EDP, na drugiej EDT. A na papierku coś niezidentyfikowanego, złapane
      po drodze.
      Po wyjściu z perfumerii powąchałam papierek i aż trafił mnie grom :-) W czystym
      powietrzu, no nie, nie czystym: świeżym, zapachniało owocami i kwiatami, i to
      bardzo pięknie.
      Popędziłam do perfumerii. Na szczęście pamiętałam, gdzie byłam (błogosławiony
      umiar w pryskaniu papierków). To był nieskomplikowany zapach, ale za to bardzo
      pyszny. Nie mam wątpliwości: zapewne też nietrwały, ale na lato będzie super.
      Oto moje odkrycie :-)

Przed Państwem...

Jackpot Anytime
      Nuta głowy lekka, orientalna
      CYTRYNA, BERGAMOTKA, CZARNA PORZECZKA, MELON, JABŁKO, ANANAS

Nuta serca bogata kwiatowa
      RÓŻA, JAŚMIN, PEONIA, LILIA, MAGNOLIA

Nuta bazy drzewna, brzoskwiniowo-malinowa
      BRZOSKWINIA, DRZEWO SANDAŁOWE, PALISANDER, PALCZATKA, MALINA, BURSZTYN, PIŻMO
      • salma88 Re: 07.07.05, 11:00
        Tak, Flora Bella rzeczywiscie dostepna jest tylko w wybranych salonach. Mialam
        szczescie, ze na nia trafilam, bo przechodzilam akurat kolo salonu Guerlaina i
        na wystawie byly inne perfumy Lalique (ktore zreszta za chwile nabyla moja
        mama:P). No to sie musze pospieszyc, bo pewnie to bedzie jakas seria limitowana
        jak znam zycie i za pare lat sobie o tym przypomne:/ Moze nabede od razu 100
        ml?;)
        Co do Anytime to rowniez jestem urzeczona tym zapachem - nie jest nadzywczajny,
        ani przecietny - po prostu ladny:) Tez sie nad nim zastanawialam... Trwalosc
        srednia, owszem, ale na lato pasuje:)
        Piszcie tu o swoich odkryciach:)
        • rawita Re:l,instant gaurnier 16.07.05, 19:11
          l,instant faktycznie jest bardzo nietrwały, popsikałam sobie kilka godzin temu
          lewą rękę l'instant, prawą sicily D&G, i o ile sicily czuć jescze bardzo mocno,
          o tyle l'instant prawie w ogóle. Żałuje bo miałam na niego ochote
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka