Dodaj do ulubionych

Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce!

02.08.05, 19:01
Jak przystało na typową Cosmo girl, jedną z czynności której oddaję się w
różnym natężeniu, są zakupy... i tak oto uzależniłam się od raptem drugiego
szmaciaka w życiu (po British Cosmo), czyli Avanti! No i wlaśnie w najnowszym
Avanti jest na stronie drugiej bardzo ciekawe info (plus fotka jakiś grubych
ryb) z promocyjnej imprezy nt wprowadzenia do Polski pierwszego zapachu tegoż
obiecującego projektanta o kubańskich korzeniach. Na fotce za dużo nie widać,
oprócz szlachetnego czarnego flakonu EDT, ale sądzę iż to wiadomość warta
odnotowania - wiem że zapach ma tu na forum pewne wielbicielki, do których
się i ja zaliczam :) Bardzo mnie ciekawi, co też będzie u nas, podejrzewam ze
na razie linia EDT i może Musc Oil? Na EDP pewnie będzie trzeba poczekać
jeszcze :)
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 03.08.05, 11:26
      Fajnie!!!;DDD
    • mangos Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 03.08.05, 20:12
      Wreszcie powącham...
    • lady_pearl Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 03.08.05, 20:35
      Przynosisz dobre wieści- strasznie narobiłas mi na niego ochoty przez swoje
      opisy tego zapachu :)
    • benita5 Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 04.08.05, 12:20
      Mimo kapieli w gruszce aquolinowej zaglebienie lokcia pachnialo nawet po.
      Obledna trwalosc. Zapach kameleon czuly na pH skory. Niesamowicie intrygujacy!
      • seria Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 02.09.05, 19:23
        Czy to wersja For Her EDP jest taka trwała czy ten Musc oil?
    • sorbet Narciso Rodriguez For Her ... Autor: indomable 28.08.05, 12:54
      • Narciso Rodriguez For Her- czy są w Polsce?
      indomable 28.08.2005 09:35 + odpowiedz

Czy ten zapach jest dostępny w polskich perfumeriach?

• Re: Narciso Rodriguez For Her- czy są w Polsce?
      balbina_alexandra 28.08.2005 10:21 + odpowiedz

Miały już swoją oficjalną premierę w Polsce - było dużo o nich w kolorowych
      pisemkach. Niemniej jednak w perfumerii ich jeszcze nie widziałam, ale to już
      kwestia chwili, powinny właściwie już wszędzie zaraz być.

• Re: Narciso Rodriguez For Her- czy są w Polsce?
      nitulina 28.08.2005 11:45 + odpowiedz

Kurka czy tak ciężko spojrzeć na listę tematów, w tym przypadku nawet bez
      użycia wyszukiwarki i się dopisać zamiast zakładać kolejny temat?

Przeniesiony
    • madlaine_xx zazdroszcze wam trwałości, na mnie nikną w ... 02.09.05, 20:34
      okamgnieniu, co mnie niezwykle zirytowało :( zazwyczaj takich problemów nie mam
      • senta Re: zazdroszcze wam trwałości, na mnie nikną w .. 03.09.05, 00:13
        moze nie az tak szybko ale do stalych i wytrwalych facetow ten N.sie nie
        zalicza:)
        Zawroci w glowie i natychmiast znika:)ale piekny jest wiec samo patrzenie na
        flakonik jest estetycznym przezyciem
        • haska-mi Hmmm...na mnie 03.09.05, 00:18
          trzyma się cały dzień, ale fakt, że wieczorem wyczuwam go blisko przy skórze.
          • seria Re: Hmmm...na mnie 03.09.05, 17:12
            Acha, no tak ja szukam bardziej stałego zapachu i jeszcze z długim ogonem ;)
            Dzięki za Wasze opinie
            • balbina_alexandra jest nieźle 03.09.05, 20:15
              Jak na wodę toaletową trzyma się nieźle :) nie jest to jakiś ultra trwały zapach
              - no nie ma mowy smudze zapachu ciągnącej się za Tobą - jest bliżej ciała, ale
              wciąż wyczuwalny, a jednak nie ekspansywny. Zastanawiam sie czy tu właśnie nie
              kryje się jego urok. Nie mialam okazji wąchac EDP ale jeśli jest to tylko
              wzmocniona wersja, to być może zapach przestanie być az tak urokliwy a stanie
              się lekko nieznośny - nie wiem, nie mam pojęcia, tak spekuluję. Moje podejrzenia
              potwierdziła niejako Coralin, która wąchała we Francji EDP i potwierdziła że
              woli EDT :) za to chciałabym powąchać wersję musc - to mnie diablo intryguje...

Jakiś czas temu miałam okazję się przekonać jak różnie Narciso moze pachniec na
              różnych osobach. Na Elve pachniał zupełnie inaczej niż na mnie - bardzo ostro i
              lekko drapieżnie, zero miękkości i łagodności... obwąchiwałam ją ze zdumieniem
              na twarzy i oczami okrągłymi niczym pies z bajki Andersena. Pachniał ZUPEŁNIE
              inaczej. Dlatego jednak kupowanie go na ślepo to ryzyk-fizyk. Ponoć - jak
              napisały dziewczyny na forum na wizażu - od przyszłego tygodnia Narciso ma już
              być w Sephorach (i tylko tam). Miało być 1 września ale drobny poślizg :D
    • konasana Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 03.09.05, 20:24
      Na mnie niestety też był zadziwiająco nietrwały. Będąc w Holandii pofatygowałam
      się 60 km do Rotterdamu, żeby go powąchać/kupić (zachęcona opiniami z forum). I
      guzik, nie czułam go na nadgarstku już po kilkunastu minutach! Do tego stopnia,
      że spróbowałam jeszcze raz, tym razem oba nadgarstki + poprawka na dłoni,
      niestety...
      A na ogół nie mam kłopotu z trwałością perfum na mojej skórze.
      • maja1000 Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 05.09.05, 09:00
        hmmmm, a mnie jeszcze wieczorem pytają czym tak pięknie pachnę (zastosowane
        rano). I jako jeden z nielicznych zapachów czuję długo na sobie.
        Bardzo to dziwne..........
    • forevermore79 Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 05.09.05, 10:10
      Przejrzalem nowe Glamour- jest tam juz mowa o NR- pokazuja wode i Musc Oil 50ml
      (ktorego cena bedzie niemala- bodajze 690 zl). W numerze takze artykul o nowym
      zapachu Prady, a z innych nowosci kosmetycznych, ktore sa juz od dawna
      swiatowymi hitami, pojawi sie chocby zestaw domowego peelingu Resurface Peel
      Lancome za "jedyne" 596 zl.
    • mathilde17 Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 05.09.05, 11:39
      O rany, w Polsce Musc Oil będzie w takim razie droższy niż we Francji (150
      euro)... Nieźle. A gdzie we Francji Coralin wąchała EdP? Pewnie w Paryżu, bo na
      południu panie w perfumeriach robią ciągle wielkie oczy zapytane o EdP.
      • coralin Re: Narciso Rodriguez For Her oficjalnie w Polsce 05.09.05, 22:06
        mathilde17 napisała:

> A gdzie we Francji Coralin wąchała EdP?

Rzeczywiscie byłam we Francji, ale nie odwiedziłam tam... żadnej perfumerii. Za
        to Narciso w pełnym asortymencie jest w każdej perfumerii (która co krok) w
        Andorze. I tam wąchałam EDP i olejek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka