goldioo 05.08.05, 10:15 jaki jest?podobny do jakiegos zapachu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldioo Re: BS Curious 08.08.05, 12:34 Halo!Panie znawczynie a odpowiedz na proste pytanie przerasta mozliwosci?:))) Odpowiedz Link
laura27 Autorkę wątku przerasta natomiast widocznie... 08.08.05, 13:13 użycie wyszukiwarki... Odpowiedz Link
charade Re: Autorkę wątku przerasta natomiast widocznie.. 08.08.05, 13:38 Co prawda, to prawda. Kulturalna to ta wypowiedź nie była. Odpowiedz Link
luloo1 Re: BS Curious 08.08.05, 19:06 A czy sprawdzenie zapachu przerasta możliwości pytającego niekulturalnie (tzn. proszącego o przysługę)? Odpowiedz Link
modern_witch Re: BS Curious 08.08.05, 19:15 Przepraszam, zwykle się powstrzymuję przed zwracaniem komuś uwagi, ale jestem dziś w bojowym nastroju, każdemu może się zdarzyć;-P O ile wiem (specjalnie sprawdziłam) o tym zapachu już tu było pisane. Nawet ja się nauczyłam korzystać z wyszukiwarki, a to już chyba znaczy, że każdy może... I dziś chyba coś przerosło moje panowanie nad sobą;-P Odpowiedz Link
luloo1 Re: BS Curious 08.08.05, 19:20 Po prostu trzeba przyjąć strategię nieodpowiadania i to nie z powodu lenistwa pytającego...:) Odpowiedz Link
modern_witch Re: BS Curious 08.08.05, 19:25 Wiem Luloo;-) Zwykle się nie wdaję w takie dyskusje, jak nie mam czegoś do powiedzenia na jakiś temat, to po prostu nie odpowiadam, ale każdy może się raz na jakiś czas zdenerwować;-),a akurat niektórych rodzajów przytyków nie lubię. Normalnie bym sobie darowała, ale byłam na Urodzie przed chwilą;-P Dobra, już nie podnoszę wątku więcej, przepraszam Odpowiedz Link
luloo1 Re: BS Curious 08.08.05, 22:34 Modern uważam, że nie należy tłumić negatywnych emocji:P Odpowiedz Link
modern_witch Re: BS Curious 08.08.05, 23:56 No, toteż aż tak bardzo tych emocji nie tłumiłam... ale te najgorsze to jednak "wylałam" gdzie indziej;-P Odpowiedz Link
mangos Re: BS Curious 08.08.05, 19:24 Nie dziwię się,że mamy taki bojowy nastrój. Zapewne wiekszość z nas przeczytała brednie dotyczące Kaloo na forum Uroda. Z trudem powstrzymałam się od umieszczenia tam kilku słów prawdy na temat zazdrosnych panien. A o Curious pisano wielokrotnie,wiem, gdyż sama kiedyś szukałam. Odpowiedz Link
goldioo Re: BS Curious 10.08.05, 08:18 Przepraszam za taki ton prośby, ale info znalezione przeze mnie mnie nie usatysfakcjonowały za bardzo:(.Po prostu wiem,że wy się znacie(wazelina:)bo podczytuję forum:)i chciałam znać opinię.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mangos Re: BS Curious 10.08.05, 08:32 No to ja napisze o Curious krótko i zwięźle: bardzo magnoliowe z wanilią w tle. Odpowiedz Link