a-b 10.08.05, 15:36 Czy znacie ten zapach? Co o nim sadziecie? Kupilem go, ale nie potrafie powiedziec, czy mi sie podoba, jest taki dziwny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perfumiarz Re: Azzaro Pure Cedrat 11.08.05, 08:08 Hmm a kupiłeś ze względu na fajną butlę tylko?? :) Dla mnie to woda raczej z gatunku kolońskich i ze względu na nienajlepszą trwałość no i przez tę cytrynkę, czy ten właśnie cedrat (nie znam składnika), ogólnie lekko cytrynowy charakter. Raczej woda nie na wieczór, powiedziałbym, że dzienna, poprysznicowa historia ;) p. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Azzaro Pure Cedrat 11.08.05, 12:30 Podpisuję się pod tym, co napisał perfumiarz. Woda kolońska, dla mnie bardzo retro-zapach z wyczuwalnym wetiwerem, którego nie lubię, chociaż ostatnio zwracam uwagę na osoby, które pachną czymś innym niż świeżuchy i powoli zaczynam doceniać tę swoistego rodzaju odwagę. Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Azzaro Pure Cedrat 11.08.05, 14:34 Ale jakbym miał dla siebie wybrać z serii Pure: Cedrat, Vetiver, Lavender to wciagnąłbym Cedrata :) W sumie pobudzająca, miła woda. p. Odpowiedz Link
a-b Re: Azzaro Pure Cedrat 12.08.05, 16:09 Chyba kupilem wlasnie z powodu zadzy odmiennosci (od powietrznych zapachow typu Oxygene, Chrome i dziesiatki innych) Rzeczywiscie moze sie troche wyrozniac-kto dzisaj (zwlaszcza mlody facet) chce pachniec kwasnymi cytrynami? No tak, flakon tez mi sie podoba :-) A trwalosc jest chyba niezla. Mmm, lubie wetiwer, Pure Vetiver tez mam na celowniku. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Azzaro Pure Cedrat 12.08.05, 16:15 W wetiwerach biegły jest nasz zabiegany ostatnio sorbet.Skoro lubisz pachnieć odmiennie poniuchaj tytonie:) Odpowiedz Link