olesiam 24.08.05, 21:34 Cerruti Image:) Teraz kropla Méchant Loup L'Artisan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charade dziś był Kenzo Flower 24.08.05, 22:56 Fajny jest, w ogóle mnie nie drażnił. A tak się bałam ! Odpowiedz Link
mrouh very irresistible 25.08.05, 07:55 ciąg dalszy próbek. I niestety- rozczarowanie, ale to dopiero pierwsze 10 minut. Zobaczymy, co się z niego wykluje :-) Odpowiedz Link
mrouh korekta- enjoy 25.08.05, 09:57 Zmyłam, zszorowałam Very I. Dla mnie on jest very fatiguant. Enjoy króluje! :-) Odpowiedz Link
helena25 Un jardin sur le nil - globalnie... 25.08.05, 11:39 ...na lewym nadgarstku Le Baiser du Dragon. Urzekajacy, oznaczony jako do kupienia ;))) A na prawym 24 Faubourg, oznaczony tak samo ;))) Lista zakupow robi sie dluga, bo dolaczylam tez priorytetowo Rouge Eau Dealicte. H. Odpowiedz Link
helena25 Re: Un jardin sur le nil - globalnie... 25.08.05, 12:10 KATEGORYCZNIE odwoluje Le Baiser du Dragon, po czasie ujawnil nute, ktora jest dla mnie niczym trup z szafy. Przypomina o czyms o czym nie mam ochoty pamietac. Czy Wy tez tak macie??? H. Odpowiedz Link
benita5 Re: LBDD 25.08.05, 17:58 Elve, lubie szarady i lamiglowki, no ale tutaj kombinuje i "Daje slowo" :o) nie moge rozszyforwac co to... Odpowiedz Link
kalooo Re: LBDD 25.08.05, 21:26 benita5 napisała: > Elve, lubie szarady i lamiglowki, no ale tutaj kombinuje i "Daje slowo" :o) nie > moge rozszyforwac co to... Jak dla mnie to chyba Le Baiser Du Dragon,ale nie wiem czy az tak łebska jestem...;))) Odpowiedz Link
benita5 rano J'adore a teraz cos mnie naszlo na mroczne 25.08.05, 18:00 przepiekne B*Men...nie moge oderwac nosa od przedramienia ;)) Odpowiedz Link
helena25 Re: LBDD 26.08.05, 14:32 Na mnie zapowiadal sie pieknie, a pozniej nie jestem obiektywna. Poszlo w ruch duzo mydla i paznokcie. Zapachu pozbylam sie wraz z czescia naskorka ;))) H. Odpowiedz Link
benita5 Re: Scent Intense, a na łapkach Tygrys, Fendi Ess 25.08.05, 18:03 :D :D :D intensywnie zmyslowe zycie Tygrysa ~~ w moim przekladzie:o) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę;-) 25.08.05, 14:10 pachniałam YY ale oczywiście już go na mnie nie ma. chyba zaaplikuję sobie Dune, bo jesiennie mi. Odpowiedz Link
ewena Re: Dziś pachnę;-) 25.08.05, 16:19 właśnie zrobiłam trzecią poprawkę baby doll..nie bardzo chce się trzymać na mnie:( Odpowiedz Link
mangos Bvlgari BLV ... 25.08.05, 21:07 ... i zmykam spać. Spędziłam dziś w samochodzie 12h.:/ Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę;-) 25.08.05, 21:11 czystoscią:) do 17 w przedsmaku Quality:) Lapy-Etra Etro, Musk Etro.zapachy Etro sa takie świetliste:) Kropla Flowerbomb ale jak pachnaca oraz UjM Hermesa Na papierkach Laliq'i zaniosłam Paniom z Quality dzisiaj łapówke za zrobienie probek, bo juz mialam obawy, a tu jak zwykle wspaniala atmosfera... Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę;-) 25.08.05, 21:47 Rano było EdM, teraz dzięki Olesi i Kaloo jest Drole de Rose czy jak mu tam :) L'Artisana. Usciski, dziewczyny Odpowiedz Link
mrouh la chasse aux papillons- l'Artisan Parfumeur 26.08.05, 08:03 To nic, że mgła, że wilgotno, że szaro... lato się kończy, a właściwie mój urlop przede wszystkim, trzeba jeszcze zapolować na motyle. Potem, jak wrócę do pracy, powinnam sobie sprawić Mechant Loup:-) Nie wiem, jak pachnie, ale z nazwy na pewno byłby odpowiedni:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę;-) 26.08.05, 14:29 głównie jungle słoń. na koncert ubiorę mahorę :) Odpowiedz Link