marla30 Palisander CdG 04.09.05, 18:29 Czyli mleczkiem Pronto, jakby powiedziała Mathilde:). Coś w tym jest :))) Odpowiedz Link
modern_witch Wrócilam i... 04.09.05, 18:40 ...stęskniłam się absolutnie za wszystkim co mam na półce a czego nie zabrałam;- ) ale chyba najbardziej za Violetta di Parma;-), na wyciszenie po trudach powrotnej drogi... uff, relacja z wakacji jak się "zadomowię" w domu i rozpakuję;-) jak miło znów tu być z Wami... Odpowiedz Link
sorbet I prosimy o wrażenia z podróży (zwłaszcza tej 04.09.05, 23:44 podwodnej:-) MW, był nawet wątek o Tobie:-P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=28235140 Odpowiedz Link
modern_witch Re: I prosimy o wrażenia z podróży (zwłaszcza tej 05.09.05, 00:27 hehe, powiedziałeś i masz wrażenia podane na tacy, hehe, akurat pisałam;-) jakiej tam podwodnej, jakiej tam podwodnej, ja nie nurkowałam, tchórz jestem, wlazłam dwa razy do wody w nurkowym ABC, ale tylko na "lot" po powierzchni (ale normalnie wrażenie podobne do lotu, boskie, lecisz sobie nad wielką otwierającą sie zieloną otchłanią... ale żeby wleźć głębiej, to nie, jeszcze nie) a wątek mnie zawstydził, zaczerwieniłam się (ale cmoki dla Giwii;-*) Odpowiedz Link
sorbet Re: I prosimy o wrażenia z podróży (zwłaszcza tej 05.09.05, 00:40 Właśnie przeczytałem. Są rozkoszne:-) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę :) 05.09.05, 09:51 Nie wiem, nie wiem... może VdP znów, a może Palisander;-)... chociaż moze wezmę ze soba i użyje potem, bo absolutnie muszę dziś do fryzjera ratować wlosy po urlopie;-), zresztą, ostatni wolny dzień dzis mam i nie zamierzam go zmarnować, zwlaszza że i jakies nadwyzki finansowe mi po wyjeździe zostały;-)... co by tu dzis i gdzie upolowac... parę zapachów za mną chodzi... Kurczę, a kadzideł w CdG już nie ma, tak? doczytalam właśnie... to z mojego Jaisalmer nici! Wrrr! Odpowiedz Link