Dodaj do ulubionych

Szanowne Panie Nauczycielki;)...

31.08.05, 17:24
...w czym powitacie nowy rok szkolny? Kompletnie nie mam pomysłu.
Obserwuj wątek
    • merolik Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 17:39
      wiesz, chciałam niedawno złożyć taki wątek. Też nie mam pomysłu jeszcze :)))
      • irysek1 Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 17:52
        moze Indian summer ( popularny , nieselektywny) ale nazwa boska :)---> jak to
        wlasciwie pachnie??? kojarze tylkoz polek sklepowych sprzed kilku lat...
        • merolik Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:02
          O ile impuls jutro nie podpowie czegoś innego, to chyba Extravagance, bo to
          najświeższy nabytek i jeszcze się nim nie nacieszyłam albo Dolce Vita (żeby
          wzmocnić pozytywne nastawienie do pracy :))))
          • toula Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:09
            Angel Innocent na osłodę...
          • mangos Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:16
            Meroliku-oświeciło mnie. Dolce Vita!;) Ciągle zapominam,że ją mam:)
      • mrouh Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:36
        Tez nie mam pojęcia i nie mam wielkiego wyboru... pewnie EnJoy i mam nadzieję,
        że to będzie dobry znak na ten rok:-)
        • chatka_ Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 22:31
          Cos z warkoczem - Romance RL?
    • ewena Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 01.09.05, 00:04
      też myślałam o Dolce Vita:) ewentualnie mój sztandarowy na wyjścia Jaipur...
    • balbina_alexandra I ja takowoż kadra nauczycielska... 01.09.05, 16:24
      ... ino starszej młodzieży i dlatego mam jeszcze cały miesiąc luzu :))) w
      zasadzie nie do końca bo będę jednak mieć trochę innej pracy na wrzesień...
      Na takie różne starty, oficjalne inauguracje roku akademickiego np. lubię
      zaznaczyć wyraźnie pewne granice - jak wiadomo, pierwsze wrażenie jest kluczowe,
      a między mną a moimi studentami róznica wiekowa niewielka... Dlatego lubię
      sprawić bardzo profesjonalne wrażenie na wejściu, w czym zawsze i wszędzie
      nieodłącznie pomaga mi boski 24 Faubourg Hermesa. I Eau de Soir, to już jak
      jestem mocno zdenerwowana :)
    • mangos Anystres? 02.09.05, 08:38
      Dziś 1wszy dzień nauczania,a ja się czuję bardziej jak uczennica niż nauczycielka. Czym się odsresować? Uzyłam grain de Folie,ale nie pomaga. Chyba pójdę tropem Balbiny i doprawię czymś zdecydowanym,by poczuli dystans. Tylko czym?
      • salma88 Re: Anystres? 02.09.05, 12:05
        Kiedy bylam uczennica to sama szukalam czegos na stres:) A jeszcze jak
        nauczycielka uzywala jakichs mocnych perfum, to sie jej strasznie balam:)
        Proponuje Angel, Extravagance. Czytalam, ze tego typu zapachy wzbudzaja respekt
        w otoczeniu, a noszacej osobie dodaja pewnosci siebie:) Zeby natomiast przykuc
        uwage sluchaczy powinno sie pachniec Chance Chanel.
        • toula Re: Anystres? 02.09.05, 18:24
          Mnie jakoś tez dziwnie stres dopada.Postanowiłam pójść w łagodną nutkę.O
          oui...I już lepiej:-))
    • anniehall78 Mechant Loup 09.09.05, 13:47
      tymczasowo jeszcze na wakacjach, ale od października na nowych studentów
      przyczaję się z Mechant Loup (próbka - otrzymana przed chwilą - do sejfu!!) a
      niech poczują, że nie będzie obijania się po kątach!!!
      • madlaine_xx Re: Mechant Loup 09.09.05, 14:30
        Annie a cóż to za "potwór", że będziesz ich tak straszyc :D
        • anniehall78 Re: Mechant Loup 09.09.05, 15:00
          hihi, a bo i przedmiot taki niepoważny - wariacje na temat filmoznawstwa.
          zatem należy wyciągnąc pazurki!! zapach niesamowity! męski i
          groźny. "trzymający na dystans". jakże potrzebny w sytuacji, gdy mam tendencję
          do rozmiękczania....
      • mrouh Re: Mechant Loup 09.09.05, 14:50
        Haha, ja też o tym pomyślałam, na gimnazjalistów by mi sie taki mechant loup
        przydał:-) Problem w tym, że nie mam wilka w swoim kuferku perfumowym ani w
        zasięgu w ogóle. Wilk byłby pierwszy zwięrzątkiem, którego nazwę poznaliby na
        moich lekcjach;-) Na licealistów na szczęście spokojnie wystarczy Enjoy:-)
        • chatka_ Re: Mechant Loup 10.09.05, 20:33
          Tez poszukuje czegos zeby wzbudzic dystans, jakis repelent na pania dyrektor,
          wrrrrr.
          • rawita Re: 11.09.05, 11:50
            Ja jestem w podobnej sytuacji jak Balbina-Aleksandra. Młodzież jest niewiele
            starsza ode mnie :). W zeszłym roku dręczyłam ich czerwoną D&G, w tym roku
            stawiam na Nu. Wydaje mi sie, że to takie zapachy z charyzmą :). Broń Boże nic
            delikatnie kwiatowego i subtelnie słodkiego, bo będę się czuła jak zahukana
            sierotka!
    • bombella Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 12.09.05, 16:09
      Ja wprawdzie epizod nauczycielski mam za soba na szczescie, ale przede mna inne
      prawdziwe wyzwanie. Robie powazny kompleksowy remont i chce wzbudzac respekt
      wsrod budowlancow. Jestem kobieta wiec na wstepie mam przechlapane wsrod braci
      budowlanej, nie moge sie jeszcze pognebic jakims zwiewnym, swiezym kwiatowym
      czyms. Efekt ma byc taki, ze maja sluchac, robic co im kaze, nie wymadrzac sie
      i nie oszukiwac(to juz chyba zapachem sie nie da). Poradzcie cos.
      • coralin Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 12.09.05, 19:23
        bombella napisała:

> Ja wprawdzie epizod nauczycielski mam za soba na szczescie, ale przede mna
        inne
        >
        > prawdziwe wyzwanie. Robie powazny kompleksowy remont i chce wzbudzac respekt
        > wsrod budowlancow. Jestem kobieta wiec na wstepie mam przechlapane wsrod
        braci
        > budowlanej, nie moge sie jeszcze pognebic jakims zwiewnym, swiezym kwiatowym
        > czyms. Efekt ma byc taki, ze maja sluchac, robic co im kaze, nie wymadrzac
        sie
        > i nie oszukiwac(to juz chyba zapachem sie nie da). Poradzcie cos.

:))))))))
        Ja nosiłam Ninę w czasie remontu kilka lat temu, kwiatowe, ale mają taką ostrą
        nutę. Zrobili uczciwie i solidnie.
        • chatka_ Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 12.09.05, 21:51
          Znajoma pani architekt skuteczna jak osoba z Twojego opisu nosi Envy i Coco
          M :))) Powodzenia!
      • balbina_alexandra Mam pomysł :) 12.09.05, 22:57
        dzięki Mai w zasadzie ;) dostałam od Mai próbkę Garage CdG. Bombella jak chcesz
        na panach zrobić wrażenie to zapach jest wymarzony :) Dym, benzyna, spaliny...
        dużej odwagi trzeba by taki zapach nosić, ale przyznam się że bardzo bym chciała
        mieć tego niewielką ilość, tak od czasu do czasu...
        • rawita Re: Mam pomysł :) 12.09.05, 23:27
          benzyna, dym... rany, brzmi bosko! czy to można gdzieś powąchać?
      • bombella Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 13.09.05, 03:20
        dzieki wszystkim serdecznie za wspaniale pomysly :))
        Tak, Garage CdG znam. Moze to jest pomysl.
        • mrouh Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 13.09.05, 09:24
          Hmmm.. to ja też będę o nich pamiętać, myślę, że dobrze byłoby mieć w pogotowiu
          dla wzbudzenia respektu w technikach:-) Tylko czemu wszystkie te zapachy
          "straszne" takie niedostępne? Mam już (nigdy w życiu bym nie pomyślała, że do
          tego dojdzie!) chyba z 5 zapachów, a dziś- "nie miałam co na siebie włożyć".
          Wszystko cudne, kwiatowe, ciepłe, a odstroiłam się na sportowo, szaro fioletowo
          i w op-artową koszulę w grochy i nic nie pasuje! buuu:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka