mangos 31.08.05, 17:24 ...w czym powitacie nowy rok szkolny? Kompletnie nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merolik Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 17:39 wiesz, chciałam niedawno złożyć taki wątek. Też nie mam pomysłu jeszcze :))) Odpowiedz Link
irysek1 Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 17:52 moze Indian summer ( popularny , nieselektywny) ale nazwa boska :)---> jak to wlasciwie pachnie??? kojarze tylkoz polek sklepowych sprzed kilku lat... Odpowiedz Link
merolik Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:02 O ile impuls jutro nie podpowie czegoś innego, to chyba Extravagance, bo to najświeższy nabytek i jeszcze się nim nie nacieszyłam albo Dolce Vita (żeby wzmocnić pozytywne nastawienie do pracy :)))) Odpowiedz Link
toula Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:09 Angel Innocent na osłodę... Odpowiedz Link
mangos Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:16 Meroliku-oświeciło mnie. Dolce Vita!;) Ciągle zapominam,że ją mam:) Odpowiedz Link
mrouh Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 18:36 Tez nie mam pojęcia i nie mam wielkiego wyboru... pewnie EnJoy i mam nadzieję, że to będzie dobry znak na ten rok:-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 31.08.05, 22:31 Cos z warkoczem - Romance RL? Odpowiedz Link
ewena Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 01.09.05, 00:04 też myślałam o Dolce Vita:) ewentualnie mój sztandarowy na wyjścia Jaipur... Odpowiedz Link
balbina_alexandra I ja takowoż kadra nauczycielska... 01.09.05, 16:24 ... ino starszej młodzieży i dlatego mam jeszcze cały miesiąc luzu :))) w zasadzie nie do końca bo będę jednak mieć trochę innej pracy na wrzesień... Na takie różne starty, oficjalne inauguracje roku akademickiego np. lubię zaznaczyć wyraźnie pewne granice - jak wiadomo, pierwsze wrażenie jest kluczowe, a między mną a moimi studentami róznica wiekowa niewielka... Dlatego lubię sprawić bardzo profesjonalne wrażenie na wejściu, w czym zawsze i wszędzie nieodłącznie pomaga mi boski 24 Faubourg Hermesa. I Eau de Soir, to już jak jestem mocno zdenerwowana :) Odpowiedz Link
mangos Anystres? 02.09.05, 08:38 Dziś 1wszy dzień nauczania,a ja się czuję bardziej jak uczennica niż nauczycielka. Czym się odsresować? Uzyłam grain de Folie,ale nie pomaga. Chyba pójdę tropem Balbiny i doprawię czymś zdecydowanym,by poczuli dystans. Tylko czym? Odpowiedz Link
salma88 Re: Anystres? 02.09.05, 12:05 Kiedy bylam uczennica to sama szukalam czegos na stres:) A jeszcze jak nauczycielka uzywala jakichs mocnych perfum, to sie jej strasznie balam:) Proponuje Angel, Extravagance. Czytalam, ze tego typu zapachy wzbudzaja respekt w otoczeniu, a noszacej osobie dodaja pewnosci siebie:) Zeby natomiast przykuc uwage sluchaczy powinno sie pachniec Chance Chanel. Odpowiedz Link
toula Re: Anystres? 02.09.05, 18:24 Mnie jakoś tez dziwnie stres dopada.Postanowiłam pójść w łagodną nutkę.O oui...I już lepiej:-)) Odpowiedz Link
anniehall78 Mechant Loup 09.09.05, 13:47 tymczasowo jeszcze na wakacjach, ale od października na nowych studentów przyczaję się z Mechant Loup (próbka - otrzymana przed chwilą - do sejfu!!) a niech poczują, że nie będzie obijania się po kątach!!! Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: Mechant Loup 09.09.05, 14:30 Annie a cóż to za "potwór", że będziesz ich tak straszyc :D Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Mechant Loup 09.09.05, 15:00 hihi, a bo i przedmiot taki niepoważny - wariacje na temat filmoznawstwa. zatem należy wyciągnąc pazurki!! zapach niesamowity! męski i groźny. "trzymający na dystans". jakże potrzebny w sytuacji, gdy mam tendencję do rozmiękczania.... Odpowiedz Link
mrouh Re: Mechant Loup 09.09.05, 14:50 Haha, ja też o tym pomyślałam, na gimnazjalistów by mi sie taki mechant loup przydał:-) Problem w tym, że nie mam wilka w swoim kuferku perfumowym ani w zasięgu w ogóle. Wilk byłby pierwszy zwięrzątkiem, którego nazwę poznaliby na moich lekcjach;-) Na licealistów na szczęście spokojnie wystarczy Enjoy:-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Mechant Loup 10.09.05, 20:33 Tez poszukuje czegos zeby wzbudzic dystans, jakis repelent na pania dyrektor, wrrrrr. Odpowiedz Link
rawita Re: 11.09.05, 11:50 Ja jestem w podobnej sytuacji jak Balbina-Aleksandra. Młodzież jest niewiele starsza ode mnie :). W zeszłym roku dręczyłam ich czerwoną D&G, w tym roku stawiam na Nu. Wydaje mi sie, że to takie zapachy z charyzmą :). Broń Boże nic delikatnie kwiatowego i subtelnie słodkiego, bo będę się czuła jak zahukana sierotka! Odpowiedz Link
bombella Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 12.09.05, 16:09 Ja wprawdzie epizod nauczycielski mam za soba na szczescie, ale przede mna inne prawdziwe wyzwanie. Robie powazny kompleksowy remont i chce wzbudzac respekt wsrod budowlancow. Jestem kobieta wiec na wstepie mam przechlapane wsrod braci budowlanej, nie moge sie jeszcze pognebic jakims zwiewnym, swiezym kwiatowym czyms. Efekt ma byc taki, ze maja sluchac, robic co im kaze, nie wymadrzac sie i nie oszukiwac(to juz chyba zapachem sie nie da). Poradzcie cos. Odpowiedz Link
coralin Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 12.09.05, 19:23 bombella napisała: > Ja wprawdzie epizod nauczycielski mam za soba na szczescie, ale przede mna inne > > prawdziwe wyzwanie. Robie powazny kompleksowy remont i chce wzbudzac respekt > wsrod budowlancow. Jestem kobieta wiec na wstepie mam przechlapane wsrod braci > budowlanej, nie moge sie jeszcze pognebic jakims zwiewnym, swiezym kwiatowym > czyms. Efekt ma byc taki, ze maja sluchac, robic co im kaze, nie wymadrzac sie > i nie oszukiwac(to juz chyba zapachem sie nie da). Poradzcie cos. :)))))))) Ja nosiłam Ninę w czasie remontu kilka lat temu, kwiatowe, ale mają taką ostrą nutę. Zrobili uczciwie i solidnie. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 12.09.05, 21:51 Znajoma pani architekt skuteczna jak osoba z Twojego opisu nosi Envy i Coco M :))) Powodzenia! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Mam pomysł :) 12.09.05, 22:57 dzięki Mai w zasadzie ;) dostałam od Mai próbkę Garage CdG. Bombella jak chcesz na panach zrobić wrażenie to zapach jest wymarzony :) Dym, benzyna, spaliny... dużej odwagi trzeba by taki zapach nosić, ale przyznam się że bardzo bym chciała mieć tego niewielką ilość, tak od czasu do czasu... Odpowiedz Link
rawita Re: Mam pomysł :) 12.09.05, 23:27 benzyna, dym... rany, brzmi bosko! czy to można gdzieś powąchać? Odpowiedz Link
bombella Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 13.09.05, 03:20 dzieki wszystkim serdecznie za wspaniale pomysly :)) Tak, Garage CdG znam. Moze to jest pomysl. Odpowiedz Link
mrouh Re: Szanowne Panie Nauczycielki;)... 13.09.05, 09:24 Hmmm.. to ja też będę o nich pamiętać, myślę, że dobrze byłoby mieć w pogotowiu dla wzbudzenia respektu w technikach:-) Tylko czemu wszystkie te zapachy "straszne" takie niedostępne? Mam już (nigdy w życiu bym nie pomyślała, że do tego dojdzie!) chyba z 5 zapachów, a dziś- "nie miałam co na siebie włożyć". Wszystko cudne, kwiatowe, ciepłe, a odstroiłam się na sportowo, szaro fioletowo i w op-artową koszulę w grochy i nic nie pasuje! buuu:-) Odpowiedz Link