raf88 25.09.05, 15:53 witam. właśnie mi się kończy ta woda:( i mnie natchnęło, żeby popytac co o nim sądzą te forumowiczki, które znają zapach. Dla mnie osobiscie BOMBA ten zapach!!! Kupujcie go swoim facetom:D heeej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perfumiarz Re: casual friday escada 27.09.05, 07:55 Ja jako stara forumowiczka :)) Ci powiem, że zapach jest naprawdę niebanalny, przy skórze, cieplutki, jesienny, wieczornoseansowy :) Niestety trochę butla spaliła cały projekt, to wojskowo-beżowe szkło nie było jednak strzałem w dziesiątkę, ale ma swój specyficzny urok. A jeśli chiałbyś się zaopatrzyć w kolejną flachę to musisz się pospieszyć, bo rzecz powoli, acz nieubłaganie znika z półek. Może pokombinuj dla odmiany z Body Kouros YSL, zapach w podobnym klimacie. Się polecam, Wasza p :) Odpowiedz Link
raf88 Re: casual friday escada 27.09.05, 20:28 a sprawdze. a co mi tam. pokombinuje. dzieki za wskazówke :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: casual friday escada 28.09.05, 10:48 Hehe, niezle, niezle :-) No fakt- tej Escady juz sie nie produkuje od dawna (pozegnaly nasz padol i Silver Light i Casual Friday, zostaje jeszcze klasyczna- ale nie u nas- teraz nadeszla tylko doba Sentiment i mojego faworyta- Magnetism, ktorego namietnie uzywam :). A z Body Kouros tez trzeba sie pospieszyc- bo rowniez YSL zegna sie z nim powolutku- zostaja tylko zapasy. Odpowiedz Link
marla30 Re: casual friday escada 01.10.05, 12:52 O przypomniałeś mi, kiedyś bardzo lubiłam na swoim mężu, ale fakt, powoli zapominam, jak pachniały, a raczej nie będzie gdzie odświeżyć wspomnień (chociaż jakiś czas temu widziałam na wyprzedaży, tylko gdzie?) Odpowiedz Link