benita5 23.11.05, 20:44 Piekny, zawirowany jesienny dzien rozpoczety Madnessem, wieczorem po przebraniu na ukojenie zmyslow Mira Bai i <pod pralinki> plus smuzka Declaration jako wspomnienie cmok-nonsensow;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cannella Safari 23.11.05, 22:11 Powrót po latach. Najlepszy zestaw na jesienne chłody: Safari, kawa, dżinsy i sweter. Odpowiedz Link
a.g.n.i Rose de Rosine, próbkę sobie od mamy zrobiłam+ 23.11.05, 23:17 próbka jutro w swiat idzie, więc z kronikarskiego obowiązku testuję;-) i zaraz coś więcej napisze. nie mój zapach zdecydowanie, na mojej mamie za to śliczny... oj, spać w nim nie pójdę, o nie... Odpowiedz Link
a.g.n.i A duch fiołków ukołysze mnie do snu... 24.11.05, 00:45 Violetta di Parma Dobranoc Odpowiedz Link
lucapuka Black Cashmere 24.11.05, 08:28 I trochę czuję się jak czarna owca z okolic Kaszmiru.... Mam wrażenie że stado nie podziela mojego zachwytu.... Odpowiedz Link
miriam_73 Wish 24.11.05, 10:44 coś mi się ostatnio preferencje zmieniły - im słodesze, bardziej waniliowe i klejące tym lepsze. A kiedyś mnie odrzucało, teraz chyba sobie kupię Angel. Odpowiedz Link
martyna101 kenzo jungle z probki;) 24.11.05, 11:44 ogolnie bardzo, bardzo mi sie podoba ale dopiero przyzwyczjam sie jak pachnie na mojej skorze...hmm..ale nie jest zle:)) pozdrawiam! Odpowiedz Link
annam-s Re: Dziś pachnę... 24.11.05, 11:39 So de la Renta.. mmmh.. na jesienno-zimową pogodę -ciepło.. W lecie było Ming Shu Fleur rare Yves Rocher Odpowiedz Link
benita5 Re: Rytmów Cacharela ciąg dalszy - NOA:))))))) 24.11.05, 15:18 tak zgadza sie w calej rozciaglosci...dzis Cacharelowska Gloria :)) Odpowiedz Link
icegirl Buntowniczo! 24.11.05, 13:48 Z buntowniczą fryzurą, nastrojem i L'instant de Guerlain. Odpowiedz Link
anniehall78 L'instatnt 24.11.05, 15:21 ... i okazuje się na mnie bliźniaczo podobny do Allure. czego oczywiście nie mam mu za złe. Odpowiedz Link
kalia_t Reniu:) 24.11.05, 23:47 a nie wyczuwasz w nim podobienśtwa do Addicta, nie tylko "konstrukcyjnego" ale i duchowego?:) Odpowiedz Link
renia.renia Re: kalia_t :o) 26.11.05, 09:05 Wyczuwam jak najbardziej, pewnie przez dużą dawkę wanilii. Jednak Addict jest bardziej wyrafinowany, zapach jest głębszy, wiele mocniejszy. Teraz używając BG tęsknię sobie po cichu za Addictem, którego jakiś czas temu zdradziłam i posłałam na stragan. BG jest mniej słodki, ma trochę nut pasujących do perfum męskich, i pięknie pachnie na moim M. Małżowinek mi je podbiera i ostanio stwierdził, z będą jego - oczywiście tylko do domowego uzytku ;o) Odpowiedz Link
rainy.streets Safari 24.11.05, 18:03 chociaż pod czyimś wpływem chciałabym Eau du Soir. Odpowiedz Link
nitulina Re: Donna Karan "Donna Karan" zamsz... 24.11.05, 20:51 Od stóp po głowę, zamsz w wydaniu przyjaźniejzym (dla mnie) niż Daim Blond, ale to ten sam kaliber. Odpowiedz Link