24.11.05, 19:04
Kupiłam na allegro Hot Couture EDP white collection myśląc, że kupuję zapach
Hot Couture EDP, taki jaki przetestowałam w Sephorze. Dzisiaj dostałam
przesyłkę i o zgrozo!!! To nie ma nic wspólnego z tamtym zapachem. I teraz
nie wiem, czy kupiłam podróbkę (nie wygląda) czy white collection to zupełnie
inna bajka:((
Nie wiem co robić:((
Obserwuj wątek
    • renia.renia Re: Ratunku! 24.11.05, 19:11
      Niestety White Collection to zupełni inna bajka niż EDP, kwiatowe, mocne i jak
      dla mnie okrutnie męczące.
      pozdr r
      • ari43 Re: Ratunku! 24.11.05, 19:19
        Ojejku i co teraz? One mi zupełnie nie pasują:(
    • escape5 Re: Ratunku! 24.11.05, 19:12
      A od kogo kupowałaś?
      • ari43 Re: Ratunku! 24.11.05, 19:18
        Od allora8. Ma same pozytywy i skusiłam się. Hot couture mnie oczarował, a
        ponieważ ostatnio trochę za dużo wydałam na perfumy to ucieszyłam się, że mogę
        kupić trochę taniej:((
        • rawita Re: Ratunku! 24.11.05, 19:23
          no to chyba straganik
          • nitulina Re: Ratunku! 24.11.05, 20:05
            Albo na allegro...
    • ari43 Re: Ratunku! 24.11.05, 20:36
      Szczerze mówiąc to już zgłupiałam. Obejrzałam na allegro wszystkie Hot Couture
      jakie są wystawione i... prawie każda wygląda inaczej. Dlaczego różnią się np.
      kolorem dwie te same EDP? Pudełka też różne. Ech...
      • escape5 Re: Ratunku! 24.11.05, 22:01
        Idz z tym do perfumerii i porównaj,w razie czego domagaj się zwrotu kasy.
        • escape5 Re: Ratunku! 24.11.05, 22:02
          A jak się okaże że oryginał to daj na straganik,napewno ktos się z Toba zamieni albo odkupi.
    • anexxa Re: Ratunku! 26.11.05, 11:50
      W rzeczy samej, HC White Collection oferowane na Allegro różni się od tego, co
      stoi w Sephorze (aczkolwiek mam niejasne wrażenie, że w Sephorze widziałam
      ostatnio My Couture, a nie Hot Couture). Kupiłaś oryginał, ta osoba nie oferuje
      podróbek. Jeśli mogę coś zasugerować - wystaw na Allegro, bo na forum wszyscy
      jak jeden mąż krytykują White Collection, więc raczej nikt się nie skusi. Ja bym
      chętnie kupiła, ale kupiłam swoje na Allegro jakiś czas temu i podejrzewam, że
      nieprędko je skończę, bo to jeden z ośmiu flakonów, którymi dysponuję obecnie.
      Inna sprawa, że na Allegro też raczej nie sprzeda się wysoko. Jest jeszcze forum
      wizaz.pl, tam można się tylko wymieniać - może tam znajdziesz amatorkę tego
      zapachu?
      • ari43 Re: Ratunku! 26.11.05, 14:27
        Ja wiem, że to oryginał. I wszystko już jest wyjaśnione. Dogadałyśmy się bez
        problemu z Panią, która sprzedaje i już nie muszę się martwić. Duży plus dla
        Allora8, polecam:)))

A wszystkim dziękuję za rady:) Naprawdę byłam przerażona:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka