cynamonowegruszki 14.12.05, 11:08 zapach w buteleczce w kształcie serca, czy ktoś może go zna?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawita Re: Jette Joop 14.12.05, 14:11 Miałam próbkę i przekazałam nastoletniej siostrze. O ile dobrze pamiętam, to był przyjemny, umiarkowanie słodki, na mnie nieco płaski, nienachalny, codzienny. Taki co nikomu nie przeszkadza, a siostra nie podpadnie nim nauczycielom szkole. Chyba nie bardzo Ci pomogłam. Odpowiedz Link
cannella Re: Jette Joop 14.12.05, 21:53 Ja jestem fanką Jette. To miły i delikatny zapach. W sam raz na codzień i na takie okazje, kiedy ma się chęć wtulić w coś ciepłego, nie za bardzo wystawać z tłumu, ale też nie całkowicie ukryć się przed światem. Niestety, na mnie jest trochę nietrwały - w pewnym momencie rozważałam nawet zakup drugiego flakonu, żeby dyżurował w pracy ;-) Mogę wysłać ci próbkę, jeśli chcesz. Odpowiedz Link
konasana Re: Jette Joop 15.12.05, 08:55 Mialam probke, zuzylam z przyjemnoscia. Dla mnie typowy weekendowy zapach (w tygodniu/do pracy wole zdecydowane, mocne zapachy). Niestety nie moge Ci opisac dokladnie zapachu, pamietam tylko moje wrazenia (pozytywne, moze nawet kupie sobie kiedys jakas trzydziestke) Odpowiedz Link