malpa60 08.03.06, 14:30 Witam, Czy miałyście okazje przetestowac lzejsza wersje Tresor? Jestem bardzo ciekawa jej trwalosci.Jeszcze chwila a kupie w ciemno ze wzgledu na umilowanie starszej edp.Podzielcie sie spostrzezeniami:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaplewik Re: Tresor EDT 08.03.06, 18:07 hej jest trwały, ale nie ma tej cieższej bazy charakterystycznej dla EDP, pachnie różano-brzoskwiniowo ale bez wanili,to jest taka słodycz jak cukier puder. Jak dla mnie trochę mdły, ale to wszystko rzecz gustu i skóry. Ale trwały jest bardzo :) Odpowiedz Link
salma88 Re: Tresor EDT 08.03.06, 21:35 W porownaniu z EDP to trawlosc jest gorsza, ale sama w sobie calkiem ok. Zapach bardzo ladny, kobiecy, jak dla mnie inny niz EDP i teraz troche zaluje, ze wybralam EDP. Odpowiedz Link
charade Re: Tresor EDT 08.03.06, 23:10 Raz testowałam, zapach nie chciał się odczepić (czytaj: był taki trwały) Odpowiedz Link
czarna_a Re: Tresor EDT 08.03.06, 23:31 Ja kupiłam na straganiku u Marli z myślą, że kupuje wersje edp. Trochę roztargniona jestem, ale nie żałuje, bo zapach jest bardzo - ładny brzoskwiniowo-morelowy, w sam raz na powitanie wiosny. Na mnie średnio trwały. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Tresor EDT 09.03.06, 08:38 EdP kochałam (teraz lubię), a EdT była na mnie nietrwała, wylazła wanilia jakaś taka dziwna i coś słodkiego-wspomnienie brzoskwinii ? Ogólnie mi się nie podoba, nie rozwija się na mnie tak fajnie jak EdP, nie polecam kupować w ciemno, podsumowując-na mnie pachnie jak rozcieńczona EdP - bez róż. Odpowiedz Link