forevermore79 13.03.06, 21:16 znow padlo na mnie przy otwieraniu :-). Jest poniedzialkowy wieczor, wiec juz w domku- pachne zelem i balsamem Black Cashmere- luksusowy klimat :-). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 13.03.06, 21:30 Idę wcześniej spać po odchorowaniu całego dnia, aż musiałam wyjść wcześniej z pracy, brrr. Mam nadzieję, że jutro już będę "na nogach". A w ramach zaklinania wiosny pachnę sobie na dobranoc moimi nowymi fiołkami - Violetta Penhaligons. To i tak chyba nic nie da, jutro ma być znów zimno i śnieg... Odpowiedz Link
candy74 Re: Jeszcze EnJoy, ale za godzinę 13.03.06, 23:08 A ja pachnę IN LOVE AGAIN, YSL, ale idę się myć, więc za chwilę będę pachnieć Dove :) Odpowiedz Link
rawita JPG edp i kozim mlekiem Floriny... 13.03.06, 23:10 Bo właśnie wyszłam z wanny, gdzie moczyłam się w wodzie z tymże boskim mlekiem oraz płatkami róż :) A JPG został na włosach. Jakoś mnie ostatnio denerwuje Odpowiedz Link
mrouh Nie wiem jeszcze... 14.03.06, 08:22 ...co by było odpowiednie na taki dzień: w nocy zmarzłam, wstałam o 6:00, mimo że do pracy idę na 12:40, poszłam do szkoły nadprogramowo, żeby dzieciom ogłoszenie parafialne zrobić, po drodze dwa razy się wykopyrtnęłam na lodzie ukrytym pod zdardliwą warstwą śniegu, obiłam sobie obie ręce i nie powiem, co jeszcze, no i wypaćkałam kurtkę. Nie mam perfum nazywających się "nie cierpię wtorku, ani poniedziałku zresztą", a co gorsze nie mam też "spoko, niedługo weekend" lub lepiej "niedługo wakacje". Moja marna kolekcja nie zawiera nawet jakiegoś "don't worry be happy" i chyba zamiast tego wystąpi Realities od Mangos. Chociaz rzeczywistość dzisiaj już mi dała dziś znać o sobie bardzo dotkliwie. Wbrew pozorom jestem w dobrym humorze, bo już się nawkurzałam:-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Nie wiem jeszcze... 14.03.06, 13:37 mrouh napisała: > Nie mam perfum nazywających się "nie cierpię > wtorku, ani poniedziałku zresztą", a co gorsze nie mam też "spoko, niedługo > weekend" lub lepiej "niedługo wakacje" Mrouh, jak tylko je namierzysz to prosze daj znac. Ja od lat takich poszukuje:)) Odpowiedz Link
sorbet Karotką, liśćmi fiołka i ogórkami - czuję sie jak 14.03.06, 10:33 niemowlęcie. Czyli IUNX nr00 + jakieś cudo z próbki na włosy:-D Odpowiedz Link
absolut_mirage Gaultier 2 14.03.06, 14:18 ... nie mogę się od niego uwolnić , wciąga mnie coraz bardziej co rusz odkrywając nowe oblicza ... Odpowiedz Link
kalia_t Organzą z próbki:-))))))) 14.03.06, 14:37 jest boska, tylko po co jej ta piwonia? wrrr Odpowiedz Link
nevada87 Re: Dziś pachnę... pięknie;) czyli Silk Ribbons... 14.03.06, 21:31 Kocham te perfumy :) ,trwałe ,mocne ,piękne , po prostu przecudne:). Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę...Dzingiem 15.03.06, 09:01 i jestem ciekawa, czy zmieni oblicze, bo wzięłam go do żelu i balsamu z wyraźnie wybijającym się lekko przypalonym karmelem (zwykle się do Gaiaca tym traktuję), może mi zatem i z Dzinga dziś karmel wyjdzie, niektórzy go tam czuli... Odpowiedz Link