olesiam Ambre Précieux MPG 17.03.06, 13:42 piekna, gesta, czekoladowa i slodka ambra:) Odpowiedz Link
kalia_t Klasyczną La Perla - po prostu bosko:-)))))))) 17.03.06, 21:21 Vanilko nawet nie wiesz ile sprawiłaś mi radości tą próbką*:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 18.03.06, 08:10 Wstałam wcześniej bo trzeba wreszcie posprzątać;-P jak się szybko zbiorę, to w nagrodę pachnieć będę... może Palisandrem;-) Odpowiedz Link
mangos La Perla Shiny Creation... 18.03.06, 08:20 i tez powinnam sprzątać,ale ooookropnie mi sie nie chce... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: La Perla Shiny Creation... 18.03.06, 08:25 a jak mnie sie nie chce... Dobra, koleżanko, samodyscyplina;-) raz, dwa, odsysamy się od kompa i przysysamy do odkurzacza;-) i na razie sio z forum;-P - no co, trza się wzajemnie po koleżeńsku pilnować;-D Odpowiedz Link
mangos Re: La Perla Shiny Creation... 18.03.06, 10:52 :) Ja mam sprzątanie poremontowe- kurzu zalegają całe warstwy, meble do mycia, okna ochlapane farbą a mój małżonek-sprawca całego zamieszania jedzie sobie w najlepsze w poniedziałek na szkolenie tygodniowe do jakiegoś SPA i zgadnijcie kogo zostawia z tym całym syfem;)? Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: La Perla Shiny Creation... 18.03.06, 11:02 no chyba nie zgadnę... Ciebie? A wiesz co, jak tak rzecz się ma, to olej sprawę i umów się z przyjaciółką na kawę;-P Odpowiedz Link
chatka_ L'OCCITANE Lipa i wiciokrzew 18.03.06, 12:14 Lipa zdecydowanie dominuje i mydelko o zapachu lipy :) Odpowiedz Link
kalia_t Alien zasadniczo:))) 18.03.06, 13:04 a na nadgarstku Lovley S.J.Parker(plasuję je gdzieś pomiędzy Sensi White notes a Glamourus) Odpowiedz Link