goldioo 20.03.06, 16:25 Czy mogłabym się czegoś więcej dowiedzieć o tym zapachu?Przepraszam, ale mam zamiar kupic w ciemno i jedyne co wiem to: typ - white floral, nuty i...niezłe ubrania:) Czy istnieje podobieństwo między Michaelem a czymś innym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graza4 Re: Michael Michael Kors 20.03.06, 16:54 Nie znam tego zapachu dobrze, ale pamietam, że wydal mi sie mocno tuberozowy. Odpowiedz Link
charade Re: Michael Michael Kors 20.03.06, 22:36 Tuberozowa siekiera. Bardzo zielony w swojej tuberozowatości. Jeden psik to już zbyt wiele ! Nie ma na naszym rynku chyba niczego podobnego, nawet Fragile, które jest przecież oparte na tuberozie ma kompletnie inny zapach. Odpowiedz Link
seria Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 12:17 Na mnie był delikatny, trwały i kwiatowy, nieco podobny do Marc Jacobs. Jeden psik to było jednak za mało ;) Jest o wiele przyjemniejszy od Gaultiera. Bardzo kobiecy. Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 12:45 Dziekuję za rozjaśnienie tematu:) Hmmm...czy jak bym kupiła coś z serii M by M.K. na Allegro żeby wypróbować to oddałoby zapch?Wtedy bym mogła kupić/nie kupić, jakoś nie lubię w ciemno...Juz sama nie wiem... Odpowiedz Link
lolik2 ależ mnie tu strasznie dawno nie było! 21.03.06, 15:34 widzę, że forum Wam się pięknie rozwija :) tak trzymać co do Michaela to jest okrutnie tuberozowy... ja natomiast mam pytanie o Island - czy ktoś zna i opowie? pozdrawiam! Odpowiedz Link
bluesilk Island MK 24.03.06, 20:10 Mnie sie nawet podobaja , w przeciwienstiwie do MK by MK. Odpowiedz Link
daggy4 Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 15:44 ja uzywam tych perfum i sa naprawde b.mocne. czasami wydale mi sie, ze mam ich powyzej uszu (albo nosa) ale wystarczy, ze powacham butelke i zakochuje sie od nowa. uzywa ich tez jedna moja kolezanka i sa b.wibrujace... a tak przy okazji to po co chcesz kupowac perfumy, ktorych nigdy nie wachalas? Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 16:14 Bo mnie interesują:) Nigdy nic w ciemno nie kupowałaś? Myślę, że duża część f.p. przynajmniej raz tak zrobiła;) Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 16:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=28307389&v=2&s=0 zdarza się?Zdarza. Odpowiedz Link
basiaplewik Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 16:42 ja dostalam kiedyś próbkę tego zapachu, było mi niedobrze przez cały dzień, zadziałał na mnie wybitnie wymiotnie- co dziwne bo lubię ciężkie i słodkie zapachy- z gatunku tych które TRZEBA przetestować przed zakupem... Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 21.03.06, 16:47 Na Amabilia - podobne do Fragile,w Sephorze - Carolina Herrera... Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 22.03.06, 13:45 www.allegro.pl/item93641731_sztyft_do_ciala_michael_kors.html to może na próbę:) Odpowiedz Link
daggy4 Re: Michael Michael Kors 24.03.06, 10:40 to nie jest sztyft do ciala tylko fake collant -sztuczne rajstopy... hahahaha.....modne 2 sezony temu bo w tym roku nosi sie prawdziwe Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 24.03.06, 10:44 eee tam , co mi szkodzi ozdobic (moje i tak piękne;) nóżki.Plus balsam. Glide Michael Kors Leg Shine along legs, knees, and ankles for a sleek, sexy shimmer that makes bare legs look healthy and glowing. Infused with the lush scent of Michael and packaged in a convenient "twist-up" canister, this easy-to- use product is also lightly tinted to even out imperfections. Available in three fabulous shades that leave legs shimmering, sleek and chic - no sun required. Apply each shade individually, or for a custom glow all your own, blend them together for an unbelievably sexy look! Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 25.03.06, 11:23 Dziękuję za odp:) Daggy - Mediolan mam gdzies...(wiesz o co mi kochanie chodzi?;) Odpowiedz Link
goldioo Re: Michael Michael Kors 27.03.06, 12:20 Owszem, od 3lat mieszkam pod miastem:) Odpowiedz Link
bluesilk Re: Michael Michael Kors 24.03.06, 16:36 Radzilabym najpierw jednak gdzies powachac zapach. Jest tak mocny i intensywny , ze musialam z gazety wydzierac perfumowane nim trony , bo bolala mnie glowa i draznil mnie strasznie. Jak na moj nos , jakos przypomina mi Amarige Givenchy , ale moze to dlatego , ze obu jakos nie trawie. Natomiast juz drugi zapach MK Island jest calkiem ciekawy. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Michael Michael Kors 24.03.06, 21:18 Ten zapach to cholerna siekiera i na pewno nie wolno go w ślepo kupować. ODbieram go podobnie jak Basia Plewik. Znaczy - cięzki kaliber, morderczo migrenogenny. Kors wylansował kilka zapachów, przed Island (chyba jej jeszcze jakaś letnia/specjalna edycja tego zapachu!) było jeszcze Blush - udało mi się poznać ten zapach, o którym moja siostra mówi po dziś dzień z przerażeniem - twierdzi, że to najbardziej obrzydliwy zapach jaki wąchała. Osobiście nie uważam go za aż tak odrażający, niemniej jednak sama marka nie budzi we mnie pozytywnych skojarzeń. Jest w tych zapachach coś okrutnie działającego na nerwy (mnie osobiście). Odpowiedz Link
balbina_alexandra Oh geeee... 24.03.06, 21:19 Dzizas! Co ja plotę. Chyba mi się na mózg rzuciło. Przeca Blush jest M. Jacobsa. Niemniej jednak takowoż niefajny :) na równi z Michaelem Korsem :) Odpowiedz Link