Dodaj do ulubionych

Kończy mi się...

26.03.06, 08:17
Co macie aktualnie na wykończeniu? Kupicie ponownie? Jesli tak to dlaczego?
U mnie na wykończeniu: Słonik- kupię ponownie, ale nie wiem kiedy. Na Słonika musze mieć fazę, zuzywam wolno,ale dobrze mieć świadomość,że jest gdzieś w poblizu.
Innocent- uwielbiam, zostało około 4 ml,których nie ruszam. Zapewne tez kiedyś wrócę.
Be Delicious- kupione 10 ml pod wpływem chwilowego zaćmienia na allegro. Zostało 5 ml- wykończę szybko, bo otoczenie nawet lubi i więcej nie kupię.
Theorema Legerro- fajne, krążą ode mnie do Agmusz i znowu do mnie;) gdy się skończą planuje kupno klasycznej Theoremy.
Obserwuj wątek
    • laura27 Re: Kończy mi się... 26.03.06, 10:56
      Addict 2, oszczędzam jak mogę... Kupię ponownie bo zapach mi się osobiście
      bardzo podoba, zwłaszcza na porę letnią.
      • szczekuszka Re: Kończy mi się... 26.03.06, 11:03
        Black Cashmere- teraz kupie sobie 100 ml :) ale czekam na jakas z allegro. A tu
        jak na zlosc, coraz mniej Black Cashmeru na allegro, dlaczego?! :((((
    • goldioo Re: Kończy mi się... 26.03.06, 11:10
      Addict...
      Wiosenne plany - kwiatowo - Diorissimo lub Lilia Bella (decyzji brak) - z
      powodu wiosny:)
      Aromantic Decleor (lub jakieś inne trawy i szuwary - szukam:)- z powodu lata:)
      • toula Re: Kończy mi się... 26.03.06, 12:07
        Angel Innocent, zostało tak na dwa psiki, wrócę do niego, ale jeszcze nie teraz,
        musze poczuc faze:-)
        W ogóle to lubię wracac do zapachów wczesniej posiadanych i dobrze oswojonych:-)
    • forevermore79 Re: Kończy mi się... 26.03.06, 12:18
      Konczy mi sie Opium EdP- ale kupie dopiero jesienia, teraz przymierzam sie do
      letniej wersji Eau d'Orient.
      Koncowke osiagnelo Black Cashmere- ale wkrotce bede miec ekstrakt, musi byc
      niesamowity.
      Niedlugo wykoncze ziolowe O pour Homme Lancome- tego powtarzac nie bede-
      dostepne tylko w Paryzu i nie jest mi niezbedne do zycia.
      Reszta flakonow w stanie polowa zawartosci plus :-)
      • chatka_ Re: Kończy mi się... 26.03.06, 12:26
        Koncza mi sie moje najnowsze nabytki ;) Herba Fresca i EdM, niepelne nabyte :)
        zaden z moich zapachow nie siegnal nawet polowy zuzycia ;)
        Nie mysle, zebym cokolwkiek kiedykolwiek nabyla jeszcze raz, nie umiem uzywac
        zapachow z przeszlosci, zbytnio kojarza mi sie z czasem przeszlym z drobrymi
        lub smutnymi wydarzeniami, zbyt mocno czuje ich ducha, wydaja sie jak ciuchy z
        tamtych lat - niemodne, znoszone lub za ciasne. Wyjatkiem jest Samsara. Ona
        jest poza czasem.
      • benita5 Re: Kończy mi się... 26.03.06, 12:43
        Na ukonczeniu mam gwiazdke Wisha, ale ze dawkuje go minimalnie i sporadycznie na
        jakies wyjscie, wiec mysle ze jeszcze troche polezakuje w szufladzie wsrod
        bielizny ;))
        Koncza mi sie takze Enjoy i Gloria, a te uzywam oszczednie i pewnikiem zakupie
        zanim wycofaja...
        Sensations, Very Irresistible, Mahora i Slonia mam jeszcze na pare uzyc...
        ale najbardziej bedzie mi doskwierac brak Hot Couture edp...mam jeszcze jakies
        25ml a juz odzywa sie instynkt przezornosciowy by zachomikowac "na potem".
        • mangos Re: Kończy mi się... 26.03.06, 12:53
          O tak- rozumiem to doskonale. Mam schowane na czarna godzinę 15 ml Hot Couture edp. Do Glorii też zamierzam wrócić, kupić zanim zniknie całkowicie. Właściwie to chyba powinnam zaczac zbierać pieniądze już, bo lista "do zakupu" jak zwykle długa i bardzo obszerna. Nie potrafię sobie powiedzieć STOP.
        • huskyman Re: Kończy mi się... 26.03.06, 12:58
          U mnie konczy sie 212 CH ;) ze 100ml zostalo ok 10 :( Trzeba jakies zamienniki dokupic...
          • rawita Re: Kończy mi się... 26.03.06, 14:01
            Nu edp, zostało tylko na kilka psików. Na szczęście jest tanie i dostępne, ale i
            tak jak pomyślę, że w któryś dzień spróbuje się popsikać i okaże się, że w
            środku NIC NIE MA, to ogarnia mnie panika. Poza tym BC, ale chyba poczekam do
            jesieni i coś za szybko schodzi HC edp. Boje się, że jak się skończy, to z
            przerażeniem odkryje, że już jest niedostępne.
    • konasana Re: Kończy mi się... 26.03.06, 14:38
      Nic mi się nie kończy (!!!). I dobrze, bo wszystko muszę mieć, i jakby coś mi
      się kończyło, pewnie bym kupowała to samo.
      • a.g.n.i Re: Kończy mi się... 26.03.06, 14:42
        Mam podobnie;-) Na szczęście nic mi się nie kończy;-) Uff. Kończył się jesienią
        słonik, ale szybko nowy ze straganiku zamachał uszami na półce;-)
        • kalia_t Re: Kończy mi się... 26.03.06, 15:51
          Wiele rzeczy mi się kończy - niestety moich największych ulubieńców i tak:
          Addict, Chic, Skin -mam jakieś końcówki i skąpię. Kończy się też Noa i
          Margaretha Ley, no i co najgorsze kończy się Nilang(!!!), boję się pomyśleć, co
          będzie gdy go zabraknie.:(
          • epikurejka Re: Kończy mi się... 26.03.06, 16:07
            Kończy mi się Grain de Folie ale dostałam je niepełne z forumowej wymiany więc
            się nie liczy. Nowego nie kupię bo mam inne świeże. A poza tym nic mi się nie
            moze skończyć bo zanim dojdzie do połowy flakonika znajduje nowego właściciela.
            Ciekawe czy ukochane Shalimar uda mi się zużyć osobiście do końca. Czas pokaże
            • merolik Re: Kończy mi się... 26.03.06, 18:26
              Końcówkę miniaturki Słonika oddałam, bo chcę zatęsknić - ostatnio nie używałam
              go wcale. Kończy się też miniaturka Safari -nie wiem, czy kupię, tzn.
              chciałabym mieć, ale też używam rzadko, częściej wącham. A poza tym - nic mi
              się na razie nie kończy- najbliżej będzie Elixir Sensuel, którego część pójdzie
              na wymianę. I na razie nie kupię go ze względu na cenę.
    • elve Re: Kończy mi się... 26.03.06, 22:20
      absolutnie nic, wszędzie przynajmniej stopa wody pod kilem ;)
      • martyna101 Re: Kończy mi się... 26.03.06, 22:27
        Zostala mi koncoweczka Addict eau Fraiche i az mnie skreca z tego powodu:(
        Kaski brak, zaczynam oszczedzac:)
    • dori7 Re: Kończy mi się... 28.03.06, 10:25
      Moje najukochansze zielone Les Belles - zostalo jakies 5 ml zachomikowane na
      dnie, mam na pocieszenie jeszcze polowke deo, ale to niestety tylko popluczyny
      po edt i nijak jej nie zastapia :(( Poza tym z przerazeniem patrze na znikoma
      zawartosc Grain de Folie... Trudno sie rozstac ze starymi przyjaciolmi, mimo ze
      nowi czekaja na polce.

Tej wiosny zuzyje tez pewnie resztke Etoile du Sud, na pewno kupie nastepna
      butelke, po prostu musze miec ten zapach pod reka (a moze raczej pod nosem) :))
    • icegirl Re: Kończy mi się... 28.03.06, 11:46
      Innocent.
      (Jak dwóm moim poprzedniczkom)
      Będę go mieć jeszcze na trochę, ale zbliża się wiosna i chciałabym mieć coś
      lżejszego, a jednocześnie miękkiego i słodkiego.
      • ja_sylwia Re: Kończy mi się... 28.03.06, 15:23
        212. Postanowiłam powykańczać resztki, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że
        dochodzą nowe. Mam do wykończenia kilka, -naście ml Noa, Hallowen i właśnie
        212. I cholerka, chyba muszę dokupić, bo lubię je straszecznie...
    • mangos Re: Kończy mi się... 23.09.06, 22:27
      Oszczędzać muszę zacząć:
      Dolce Vita- 14 ml pozostało,
      Helmut Lang- około 23 ml
      Tendre Kiss j.w
      Extravagance 15 ml
      Hot Couture edp 10 ml
      Grain de Folie 10 ml
      Addict 10 ml
      ehhhh... :(
    • a.g.n.i Re: Kończy mi się... 23.09.06, 22:45
      Mam już tylko odrobinę Libertine i mniej niz połowę 30-stki Dune. W tym
      ostatnim spory wspóludział mojej przyjaciółki - poszła do niej odlewka 5 ml a
      wcześniej kilka razy napełniałam jej fiolkę próbkową:-)
      • merolik Re: Kończy mi się... 24.09.06, 10:25
        Najmniej teraz mam EdM (bo kupiłam niepełne, i niewielką ilość) - na pewno
        kupie ponownie, a jeszcze bardziej kusi mnie wersja EDP z opisu Chatki. I
        Madness - tez malutko, DV - ale tego jakos nie żałuję :) A wspomniana wyżej
        miniaturka Safari już dawno została zastąpiona przez nową (chyba niewielka
        ilość tego zapachu muszę zawsze mieć).
        • renia.renia Re: Kończy mi się... 24.09.06, 10:56
          Kończy mi się HC edt, stare juz są, płyn zmienił już kolor, zżółkł nieco ale
          zapach chyna pozostał bez zmian, w międzyczasie mialam wiele innych perfum i
          używałam je rzadko, jednak teraz kiedy prawie widać dno juz zaczęłam myśleć o
          nowej flaszcze.
          pzdr.
          • izolden Re: Kończy mi się... 24.09.06, 12:39
            A ja zupełnie nie wiem dlaczego, jak zobaczyłam dno Miracle, to bardzo, bardzo
            zatęskniłam.
    • heliamphora Ogródek Nilowy... 24.09.06, 14:06
      ...teraz co prawda nie sezon na niego, ale i tak z wielkim żalem spoglądam na
      resztki. Wprawdzie ostatnio dostałam jeszcze trochę od Olesi, ale przy moim
      zamiłowaniu do tego zapachu pewnie nie starczy na zbyt długo.

Kończy mi się też Ivoire de Balmain, ale mając inne szypry jestem w stanie bez
      niego żyć :)
      • vanilia72 Re: Ogródek Nilowy... 24.09.06, 14:08
        matko, a mnie się nic nie kończy :)) Tresor były resztki i mam nowy flakonik :))
    • icegirl innocent 24.09.06, 18:00
      Szkoda, została mi jedynie odrobina, którą żal jest zużywać. A ponieważ
      pieniądze mogę wydać na inne perfumy, których NIE ZNAM i nie nosiłam, więc
      marnie widzę szanse kupienia nowej butelki.
    • sitc Re: Kończy mi się... 24.09.06, 18:12
      Kończy mi się Cherry Fantasy Niny Ricci- została smętna resztka, może 3 ml, miły
      zapach, ale sądze że więcej nie kupie.
      Oprócz tego jeszcze L'eau par Kenzo, to co zostało, wykończe przez najbliższe
      jeszcze ciepłe dni (mam ogromną nadzieje, że takie będą) oraz, kiedy w zimie
      będe czuła potrzebe odsłodzenia się ;) Nowe butelka L'eau napewno pojawi się
      razem z wiosną :)
    • flawia_f Re: Kończy mi się... 24.09.06, 22:22
      Nic mi sie nie konczy, wrecz przeciwnie- nastawiam sie raczej na odchudzanie
      zbiorow niz zakupy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka