marla30 Re: Dziś pachnę... 29.03.06, 08:07 A tak w ogólę to pachnę tymi suszonymi śliwkami dzięki Kaloo (dzięki, dzięki:)). Odpowiedz Link
kalooo Zielone Les Belles 29.03.06, 14:45 ps. na zdrowie marluś;)) A ja dziś zielono obficie N.Ricci,kurde po wczorajszym Niangu taką nieodpartą chęć na cos wybitnie świeżakowatego poczułam,kac jakiś czy co?;D Odpowiedz Link
benita5 Addict eau Fraiche-wiosna cieplejszy wieje wiatr. 29.03.06, 08:21 znow nam ubylo ... ;DDD Odpowiedz Link
mrouh nul, zero, nic 29.03.06, 11:20 Zaczyna mi się zdawać, że wystraczyłoby mi mieć perfumy w fiolkach po kilka ml, bo wąchac owszem, za to psikac i pachnieć mi się ostatnio nie chce. W związku z tym znów niczym, chce mi się spać i mam dość wszystkiego. Każdy zapach mnie drażni. Odpowiedz Link
mangos U nas nie czuć... 29.03.06, 12:25 wiosny, tylko jesień. Pada od samego rana, do 11 mgła niczym w Londynie. Zaowocowało to wszystko bólem głowy. Szukam skutecznego leku czyt.zapachu na pobudzenie . Nie mam zupełnie pojęcia czym bedę pachnieć. Odpowiedz Link
a.g.n.i Bvlgari Black - sprowadziliśmy skuter z garażu;-P 29.03.06, 21:43 Skuter odsypiał zimę w porządnym garażu w Ursusie;-P. Już stoi pod oknem. Ten mały oczywiście, bo ten nowy nadal stoi w sklepie i nie wyjedzie z niego, dopóki ktoś nie zrobi prawa jazdy, hehe, ciekawe kiedy mu się to uda;-P Jak nie znajdziemy chętnego na mały skuter, to ma być podobno dla mnie do jeżdżenia do pracy i po mieście, tak dziś usłyszałam. Rany boskie, wypadek jak nic spowoduję... Az dla uczczenia tej okazji psiknęłam Bvlgari na łapę;-P Odpowiedz Link
rawita pieprzem, kadzidłem i czerwoną Dolce Gabbaną :) 30.03.06, 14:07 Dolce Gabbaną to sama z siebie, a dzięki Olesi Black Pepper i Ouarzazate, za które jestem dozgonnie wdzięczna :) Mieszanka powalająca! Odpowiedz Link
marla30 Apres L'Ondee 30.03.06, 15:31 na razie z próbki i się zachwycam fiołkiem, ale kto wie, kto wie... Odpowiedz Link
kalia_t Fleur d'Interdit zasadniczo:-))) 30.03.06, 16:44 Duende do ciała i balsamem kokosowym:-))) Odpowiedz Link