kalia_t Re: Dzis pachne weekendem ;)) 11.05.06, 13:06 nieodżałowanym Essence M.Jacobsa - cudownie:-)))) Odpowiedz Link
regata Flora Bella i Petite Cherie AG 11.05.06, 16:41 Pierwsze zrobiły mi niespodziankę - wydają się intensywniejsze niż wtedy, gdy testowalam pierwszy raz. Drugie :) hhhhmmmmm bardzo bardzo delikatne i zwiewne sprawiają, że podskakuję dziś jak mała dziewczynka:):) mimo zgorszonych spojrzeń przechodniów..... Odpowiedz Link
mangos Lolita edt + 11.05.06, 16:44 Birmane, Envy, Roma, Variations, Garage... Testowałam i robiłam odlewki:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Rosamor, BLV, Eau Fraiche 11.05.06, 18:59 czyli prawie wszystkim tym czym bede pachniec latem :) Odpowiedz Link
mrouh Re: Rosamor, BLV, Eau Fraiche 11.05.06, 19:37 Ogólnie Eau fraiche, choc już nie czuję od rana (ale wiem, że to może być złudne, mój Połówek czuje moje zapachy, a ja nic), a w zgięciu jednego łokcia Eternity moement, a zgięciu drugiego Incanto. Podobaja mi sie oba, nie mogę się zdecydować który bardziej:-) Jeszcze mam mnóswo do wąchania, a i tak kusi mnie żeby sięw wypachnić klasycznym eternitem:-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Rosamor, BLV, Eau Fraiche 11.05.06, 19:52 Wyslalam do Ciebie maila, 2 maile :) :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Libertine, w pracy z próbki, a teraz dopsikanym z+ 11.05.06, 23:32 flakonu - Jop, dzięki - mam nadzieję, że moja paczuszka też szybko dotrze. I mam teraz problem, a może by je sobie zostawić (miało być dla Oli, hmmm). Odpowiedz Link
regata Hiris i AA Grosellina z próbki - antidotum na lęk 12.05.06, 10:53 przed osami, których gniazdo odkryłam na balkonie Odpowiedz Link
a.g.n.i Gniazdo os??? 12.05.06, 21:26 ojej, współczuję. Osy to mój największy koszmar. Niczego się tak panicznie nie boję. W moim orwellowskim "pokoju 101" byłoby pewnie własnie gniazdo os... Dlatego pozbyłam się J'adore... nie mogłam cholerstwa nosić, tak za mną nachalnie latały... Odpowiedz Link
regata Re: Gniazdo os??? 12.05.06, 21:53 Osy to koszmar. Zaczyna sie sezon "ogrodowy" i pewnie jak co roku perfumy będę nosić do pierwszego ukąszenia. Potem prawdziwy post:( Odpowiedz Link