mangos 02.08.06, 12:23 Jestem pod wrazeniem- Le Baiser du Dragon,pachnie niesamowicie, a przeciez mam je od dawna. A na łapie Cabotine Gres- razem tworzą mieszankę wybuchową dla nosa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voluptas Tea for Two z próbki od Mrouh :))) 02.08.06, 13:32 wreszcie jest pogoda, żeby je potestować. I... jakby to powiedzieć... podobają mi się coraz bardziej :) Odpowiedz Link
m23p31 Deci Dela 02.08.06, 17:29 w oczekiwaniu na decyzje czy jutro jedziemy nad morze czy w Bory Tucholskie;/ Odpowiedz Link
a.g.n.i No paczulą do pracy to raczej nie,wieczorem sobie+ 03.08.06, 08:10 na nią pozwolę;-P a teraz coś z zupełnie innej bajki, ale muszę zreanimować nos (zasypiałam w Patchouli SMN i nadal ją czuję, a tak jak napisałam, jest bezlitosna:-P). Wezmę Pure:-) Odpowiedz Link
ja_sylwia Flora Bella+ 03.08.06, 08:44 wyczuwam uderzające podobieństwo do Ode a l'amour YR (to w zielonej buteleczce). Odpowiedz Link
mangos Le Monde est Beau 03.08.06, 09:14 radośnie, zupełnie inaczej do mojego prawdziwego nastroju Odpowiedz Link
kalooo Caron Aimez Moi 03.08.06, 10:50 i nie da się nie kochać..;) Rozkoszniasty i uroczy! To chyba najlepszy i najpiękniejszy mój zakup w ciemno;)) Piekny, naprawde śliczny zapach, w równie cudownej butelce-aż ją ze sobą zabrałam do pracy;) Odpowiedz Link
jop Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 03.08.06, 12:34 Douce Amere. Cudny! Absynt w czekoladzie. Odpowiedz Link
kalia_t Rockin' Rio w prawdziwie letnich rytmach:))) 03.08.06, 22:59 no dobra przyznaję:) flacha na stałe i nawet nie żałuję zakupu, co gorsza podobają się:D:D:D Odpowiedz Link
senta Re: Rockin' Rio w prawdziwie letnich rytmach:))) 03.08.06, 23:30 Po atakach bombowych os -w kawiarnianym ogrodku-niczym:-( Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Organza Indecence :) 04.08.06, 11:05 Wszystkie 4 powyzej maja jedna wspolna nute- sa kadzidlane, lekko mroczne i jesienne :-) A 3 z nich- Bulgari Black, Scent Intense, Black Cashmere mam i uwielbiam- Indecence nie posiadam, gdyz jednak troche zbyt damsko mi sie kojarzy- ale rowniez b. lubie :-) Cos jednym slowem musi byc dzis w tej aurze. Odpowiedz Link
voluptas Re: Organza Indecence :) 05.08.06, 16:20 a swoją drogą wystarczy spojrzeć na wpisy w tym wątku, żeby zobaczyć, że upały poszły sobie precz i że wreszcie można zacząć normalnie pachnieć :) Odpowiedz Link
klucha1 Flowerbomem i Tumulte z próbek. 04.08.06, 11:57 Straszne słodziaki, dobrze że nie kupiłam w ciemno całych butli:) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 04.08.06, 12:41 Jakos pierwszy raz od dłuższego czasu nie moge sie zdecydowac,tak piekna pogoda na noszenie zapachow ze chce sie nadrobic zaległosci. Moze Zagorsk by pociągnąc nastroj poprzednich wpisow, ale 4 nowe Lutensy leżą do przetestowania,a może Ambre Sultan?Wystawiłam nos za okno-bedzie Ouarzazate! O. Odpowiedz Link
charade Re: Dziś pachnę...sierpniowo:) 04.08.06, 16:01 Beyond Paradise, ale jest zbyt delikatny i zbyt zimny jak na dzisiejszą październikową pogodę. Odpowiedz Link