nevada87
08.09.06, 20:26
Do wszystkich ponieważ mam dość ,,obszerny'' problem:).
Dzisiaj wyszła taka sytuacja ,że mogę okazyjnie kupić perfumy i mam ogromny dylemat , w spisie nie ma upragnionego kenzo amour czy też oczekiwanego przeze mnie nowego Aliena ;).
Wybrałam jednak kilka pozycji (no właśnie kilka) :
100ml Rosamor
100ml Emporio Armani She
100ml Sensi white notes
Flower by kenzo white
100ml J'adore EDT
100ml City glam armaniego
Wszystkie zapachy testowałam ,ale nie mogę się zdecydować :(.
Rosamor posiadam w ilości 30ml ,ale szalenie mi się podoba i bym dokupiła seteczkę:) , J'adore również mam ,ale EDP i jestem fanką dlatego 100ml EDT też by nie zaszkodziło:))).Emporio she mnie urzekło ,no i ma ,,zboczoną'' reklamę;) , city glam to samo bardzo lubię ten zapach:).
Ostatnio również bardzo spodobało mi się sensi ,zapach śliczny ,reklama świetna tylko buteleczka jest be;).
Moją uwagę przykuł również biały kwiat kenzo , nie znam kompletnie zapachu , chciałabym znać opinię:).
Mój problem jest tym bardziej gryzący ponieważ mam suchą skórę i perfumy się mnie nie trzymają , czy kochane dusze zawsze pomagające w potrzebie:) pomogą mi dokonać wyboru ? Chcę aby zapach był trwały i ładnie się rozwijał (tzn ciekawie , nie płasko).
Napiszcie jak to ,,czujecie'' i swoje typy:).
Zaznaczę ,że nie lubię 100ml ,ale tak wyszło i po zakupie chętnie bym się podzieliła:))).
Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź , to dla mnie bardzo ważne :).
Pozdrawiam!.