flawia_f 17.09.06, 00:16 Jak wg Was sie przedstawia? Wlasnie zachwycam sie probkami (bo zawsze jestem opozniona o lata!) i baaardzo mi sie podoba, ale znika momentalnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Trwalosc Romy? 17.09.06, 03:04 bardzo dziwne - na mnie była wręcz nieznośnie trwała! Odpowiedz Link
mangos Re: Trwalosc Romy? 17.09.06, 07:23 Na mnie trwałość przyzwoita,choć nie dorównuje np Dolce Vita. Nie mniej jednak jedna z trwalszych. Może taka chemia Twojej skóry?? Ja np. w ogóle nie czułam Hirisa. Odpowiedz Link
akikoo Re: Trwalosc Romy? 17.09.06, 07:36 Na mnie Roma jest trwała, ale szybko przestaję ją czuć i dlatego łatwo przesadzam z dozowaniem :) Mnie teraz bardzo interesuje jak pachnie Aqua di Roma i zastanawia mnie dlaczego nic na ten temat nigdzie nie mogę znaleźć, a te piękne i niedrogie flakony A. di Roma kuszą na allegro ;) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Trwalosc Romy? 17.09.06, 09:23 Dzieki dziewczyny, moze to rzeczywiscie ja przestaje ja czuc... Akikoo, tu masz kilka recenzji Aqua di Roma: www.basenotes.net/ID26123410.html Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Trwalosc Romy? 17.09.06, 10:37 Na mnie jest bardzo trwała, czasami czuje ją nawet po kąpieli. Odpowiedz Link
akikoo Re: Trwalosc Romy? 17.09.06, 10:41 flawia_f napisała: > Akikoo, tu masz kilka recenzji Aqua di Roma: Dziękuję Flawia! ("Grapefruit, grapefruit and more grapefruit"...) Odpowiedz Link