Dodaj do ulubionych

GUCCI PH - hmmm

19.09.06, 08:36
Zakupiłem wodę j.w. i zauważyłem dziwną rzecz. Dwa lata temu używałem już tej samej wody i inaczej reagowała na mojej skórze. Woda jest raczej oryginalna (perfumella-allegro). Kiedyś gdy wciągnąłem w nozdrza zapach tej wody, pozostawałem w chwilowym błogostanie. Teraz coś mnie "dusi". Jedno tylko się zmieniło - wcześniej używałem jej w grudniu, może teraz przy słonku inaczej siedzi na mnie?? Czy to może mieć wpływ?? A może to że jestem 2 lata starszy (inna skóra, może bardziej sucha?? Poza tym pachnie zdecydowanie krócej. Wcześniej po "intensywnym" wieczorze, pomimo prysznica czułem wodę jeszcze rano. A teraz kurde nie. Korzystając z towarzystwa doświadczonego w świecie zapachowym proszę również o Wasze doświadczenia z tym zapachem.
Dzięki
Andrzej
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: GUCCI PH - hmmm 19.09.06, 09:47
      Mam i uzywam wode Gucci PH i z biegiem czasu moje wrazenia tez sie zmienily.
      Ten zapach ma czasem tendencje do szybkiego znikania, nie tylko ja mam podobne
      odczucia. Po kilku godzinach przestaje go czuc, jesli juz to bardzo przy
      skorze, przestaje emanowac- moze to kwestia przyzwyczajenia do zapachu?
      Meski Gucci Envy sprawdza tu sie znacznie bardziej.
      Gucci Pour Homme zdecydowanie lepszy jest na zimne, jesienno-zimowe dni, w
      upaly pachnial jakos syntetycznie i jednostajnie. Daj mu szanse, jak sie
      ochlodzi. Pozdrawiam!
      • saturnzreturn Re: GUCCI PH - hmmm 20.09.06, 13:44
        Forever ma rację to zapach typowo jesienno zimowy...raczej na dni pochmurne
        bezsłoneczne ( słońce do niego jakoś nie pasuje :))...niskie temperatury
        powodują że zapach trzyma się przez większą ilość godzin. Envy to także zimowy
        zapach ale o wiele mocniejszy..ciężki i zaraz po psiknięciu pachnie
        szpitalem..potem dopiero się rozwija w bardziej przyjemne nuty :)
        • luloo1 Re: GUCCI PH - hmmm 20.09.06, 14:03
          Gucci PH to mój ulubiony zapach, właśnie przymierzam się do powtórzenia go.
          Zdecydowanie słonko go nie lubi. Lepiej rozwija się w mokre, chłodne dni. I na
          moim mężu bardzo bardzo trwały!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka