Dodaj do ulubionych

Narciso edp i edt -różnice

28.09.06, 16:15
czym się różnią? Jesli o tym juz bylo , przepraszam.
Obserwuj wątek
    • rheia Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 17:07
      Pewnie już gdzieś było;)Ale to nic;)Miałam okazję poznać obie wersje.Obie są
      prześliczne.Edt jest ostrzejsza, bardziej wyrazista jednak na mnie mniej
      trwała.Najpiękniej rozwija się w cieple(nie w upale!!).Wersja edp uwiodła mnie
      na tyle,że zakupiłam pełnowymiarowy flakonik:).Nie ma tej ostrosci co edt-jest
      taka miękka i aksamitna.W odróżnieniu od edt nadaje się także na dni
      chłodniejsze-ale na zimne już nie;).Jest bardzo trwała i tworzy wokół noszacej
      osoby bardzo przyjemny aromatyczny obłoczek:)Zapach stworzony do tulania:D
      • olesiam Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:37
        NR juz wprowadza w USA puder o tej samej nucie, jak zwykle czytałam na biegu,
        ale pewnie jest do ciała:)
        • forevermore79 Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:42
          Bedzie puder, jest i swieca, bedzie tez limitowany, bialy flakon EdT :-)
          Wkrotce takze watek o gwiazdkowych nowosciach- niektore flakony to prawdziwe
          cuda, pozdrawiam! :-)
          • olesiam Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:45
            Bedzie puder, jest i swieca, bedzie tez limitowany, bialy flakon EdT :-)
            > Wkrotce takze watek o gwiazdkowych nowosciach- niektore flakony to prawdziwe
            > cuda, pozdrawiam! :-)

Bedzie cudeńko AG Mandragora w "bombkowych" malowanych flakonach-na Polske 2
            sztuki, 1000 zl, jak ktos chętny, to khekhe, rezerwuje:)
            • forevermore79 Re: Narciso edp i edt -różnice 28.09.06, 20:47
              Z ciekawosci to EdT, czy EdP? :-) Odwiedze za jakis czas te slawetne miejsce,
              moze jakis shopping time, hehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka