luloo1 15.11.06, 11:15 Który zapach w kategorii damskich byście nominowały? To taki wstęp do rankingu roku, który zapewne forever niedługo przygotuje:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Nasze Doskonałości Roku 15.11.06, 12:02 Na razie Kenzo Amour (niespodzianka, bo zazwyczaj nie lubię Kenzo, ale + za butelkę:-P) i Style JS. Odpowiedz Link
elve Re: Nasze Doskonałości Roku 15.11.06, 12:17 z sephorowych L LL z niesephorowych TfT l'A Odpowiedz Link
icegirl Re: Nasze Doskonałości Roku 15.11.06, 14:02 Śmiesznie wyglądają te skróty :) Dla mnie to też Tea for Two :) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Nasze Doskonałości Roku 15.11.06, 15:16 Zdecydowanie No1 to dla mnie Tea for Two. Z zapachów sephorowych nic w tym roku nie rzuciło mnie na kolana:( Odpowiedz Link
aggis20 Re: Nasze Doskonałości Roku 15.11.06, 18:32 L de Lolita jest u mnie na 1. miejscu:-) Odpowiedz Link
m23p31 Re: Nasze Doskonałości Roku 15.11.06, 18:39 z nowości zdecydowanie niedawno poznane Ange ou Demon Givenchy. Odpowiedz Link
jollinka Re: Nasze Doskonałości Roku 16.11.06, 11:56 a mi sie na przyklad podoba bright crystal i nic na to nie poradze /przynajmniej o wiele bardziej niz armani code/ Odpowiedz Link
olga1974 Re: Nasze Doskonałości Roku 16.11.06, 12:03 mi jak narazie z newsów najbardziej podoba sie the one d&g- i też nic na to nie poradzę :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: 17.11.06, 19:31 L Lolity i Youth Dew Amber Nude EL. To z tych tegorocznych, bo z obiektywnych to zdecydowanie BC, które w tym roku wreszcie oswoiłam. Odpowiedz Link
paulinaa Re: Nasze Doskonałości Roku 17.11.06, 20:07 podoba mi sie kilka zapchow, ale nie bylo chyga tego jednego jedynego. Natomiast doskonały flakon jest: Puma Create. Cudownie wygląda na półeczce z perfumami:) Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: Moze Chypre Rouge? 17.11.06, 22:00 hmmmm ,dla mnie bezapelacyjnie Etra...i Agent...i Tygrys...i Scenty...i....boże ile ja w tym roku dzięki Wam odkryłam zapachów:)))) niektóre z Was do końca życia po rękach będę całować:))) nie powiem które, te co wiedzą, to wiedzą, ależ bredzę....Wysłałam krasnala mojego do jego tatusia i teraz drinkuję w oparach smutku, hej. Odpowiedz Link
senta oj,ja to bym nie chciala.. 17.11.06, 22:12 ..aby mnie ktos po rekach:-) I wcale mi to nie grozi. Nie lam sie Sylwio:-)) Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: oj,ja to bym nie chciala.. 17.11.06, 22:19 nie łamię się Sencik:))) ino sie rozczulam:))) Odpowiedz Link
bajlandia1 Re: oj,ja to bym nie chciala.. 18.11.06, 05:59 For Her Narciso - moje odkrycie 2006 Odpowiedz Link
voluptas Re: Nasze Doskonałości Roku 18.11.06, 11:14 Rozumiem, że chodzi o zapachy, które weszły na rynek w 2006 roku? Jeśli tak - to bezapelacyjnie L Lempickiej, a z niszowych Patchouly Micallefów. Osobistych odkryć miałam dużo więcej ;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Nasze Doskonałości Roku 25.11.06, 17:40 Okropnie mi przykro, ale chyba nic nie zauroczyło mnie do tego stopnia by tytuł doskonałości przyznać. Może dlatego, że celowo wycofałam się z aktywnego perfumoholizmu, ograniczyłam zakupy i poznawanie nowych zapachów, oddając się wychowaniu kociąt i urządzaniu mieszkania... Nic mnie w tym roku nie rzuciło na kolana, niestety. Może dlatego, że bardzo wysoko ustawiona poprzeczka po odkryciach w latach mionionych, a to BC, a to Ambre Sultan, Narciso Rodriguez. Odkryć na tę skalę nie miałam. Żaden w nowych na naszym rynku zapachów nie ma szans wejścia do mojej ścisłej toplisty. Owszem są takie które mi się podobają, np. Belle en Rykiel, najbardziej udana nowość tego roku moim zdaniem. Ale od razu Doskonałość? Moim prywatnym odkryciem w tym roku jest Anglomania Vivienne Westwood, zapach wcale nie taki nowy :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Nasze Doskonałości Roku 25.11.06, 17:42 Zapomniałam dodać, że najbardziej liczyłam na to że Bois d'Encens z linii Armani Prive dołączy do poprzednich wielkich odkryć... i taki zawód, takie rozczarowanie :( Zapach jest fajny, no własnie ale tylko fajny :( Odpowiedz Link
zettrzy Re: Nasze Doskonałości Roku 25.11.06, 18:35 Cinema, bije na glowe te wszystkie zywnosciowe smierdziuchy jakie zalewaja rynek od jakiegos czasu i jeszcze Armani Code, kolejne perfumy w dawnym stylu Odpowiedz Link
senta Re: Nasze Doskonałości Roku 27.11.06, 11:41 Ale chyba chodzi o doskonalosci 2006 a Cinema mial premiere w 2004 Odpowiedz Link
zettrzy Re: Nasze Doskonałości Roku 29.11.06, 04:56 ale dla mnie to jest doskonalosc roku biezacego, bo w 2004 zajmowalam sie czym innym Odpowiedz Link
blysk11 Re: Nasze Doskonałości Roku 25.11.06, 23:27 a mnie sparalizowało Miracle Forever.bardziej głeboki zapach niz zwykłe Miracle,a tak na marginesie niecierpie Miracle SO MAGIC !!! pozdrawiam goraco:) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Nasze Doskonałości Roku 28.11.06, 11:29 Nie widzę wśród tegorocznych zapachów żadnego doskonałego, aczkolwiek kilka jest fajnych i przyjemnych. Z sephorowych najfajniej nosiło mi się Pure Poison elixir, Style Sander i Amarige Mariage :) Z tych trzech na dzień dzisiejszy wybieram Pure Poison elixir. Z niszowych zgłosiłabym Alamut Lorenzo Villoresi. Odpowiedz Link
uka_m Re: Nasze Doskonałości Roku 30.11.06, 13:33 Nominuję Fleur de Imperiale.Bardzo świeża wesja Opium.Ciekawe i intrygujące.Mają w składzie ulubioną moją mirrę. Odpowiedz Link
uka_m Re: Nasze Doskonałości Roku 30.11.06, 13:38 Miało być Fleur Imperiale.Zrobił sie mix z Fleur de Shanghai;) Odpowiedz Link
stasia82 Re: Nasze Doskonałości Roku 01.12.06, 13:43 a ja sie w tym roku zakochalam w Addictcie ;) wiem, wiem, mial byc zapach tego roku...przykro mi, ale dopiero wchodze w swiat perfum :) i wreszcie po nieustannych probach i podchodach, chyba ten Addict zostanie u mnie dluzej :) sliczny :)))))) mam nadzieje, ze mi sie nie odwidzi ;) podaobaja mi sie tez: Kenzo Amour, The One i Style...ale one wszystkie sa na jedno modle jak dla mnie:( wiec ciezko tutaj wybrac doskonałosc...ale jakbym miala wybierac to chyba Style :) Odpowiedz Link
elve Re: Nasze Doskonałości Roku 01.12.06, 14:02 mam nadzieję, że forever JEDNAK ;) zrobi zestawienie i wybierzemy w oficjalnym rankingu gwiazdy i wpadki roku. z tego co pamiętam mieliśmy osobną kategorię na "osobiste odkrycia" - to miejsce właśnie dla takich perełek, odnalezionych długo po premierze. Odpowiedz Link
czarna_a Re: Nasze Doskonałości Roku 02.12.06, 20:15 Początkowo myślałam, że Kenzo Amour, ale potem powąchałam (od niechcenia i z ociąganiem) L Lolity. Dla mnie rewelacja! Odpowiedz Link