a.g.n.i 16.11.06, 08:30 Nie wywołujmy zimy z lasu:-) Avignon Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos Le Monde est Beau 16.11.06, 09:37 na poprawę humoru. Czuję się dzisiaj jak słonica, a to dopiero połowa ciąży. Kilka kg na plusie więcej, brzuch mi wywaliło dość pokaźny i nawet ręce przytyły;( A w sumie to le Monde chyba jednak źle na mnie działa- uzywałam go w Bułgarii , na samym początku ciąży i jakoś , mimo wszystko, niemiłe wspomnienia mam:( Odpowiedz Link
wiolinka100 Addict Fraiche... 16.11.06, 10:16 piękne słońce za oknem, aż się nie chce wierzyć że to połowa listopada i za miesiąc opanuje nas gorączka świateczna :) Odpowiedz Link
lucapuka ekstrakt Panthere.... 16.11.06, 15:44 .....i żadna wielka okazja - po prostu piękny, słoneczny dzień :)))) Odpowiedz Link
olesiam Musze sie pochwalic:) 16.11.06, 16:56 Dzisiaj poznalam (ze rozmawialam to duzo powiedziane:) Pana Erwina Creeda z Tych:) Creedów, uroczy młodzieniec:)niesamowite... O. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę - ciągle jesiennie 17.11.06, 00:02 W dzień L LL - czuję się od niej uzależniona, od rana myślę, żeby już jej użyć, niesamowicie poprawia humor! wieczorem Flowerbomb. Odpowiedz Link
olga1974 LL Midnight dość obficie....aż dzisiaj pani 17.11.06, 08:37 sekretarka zapytała, co tu dzisiaj tak brzydko pachnie ...ups :) Odpowiedz Link