Dodaj do ulubionych

Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym...

17.11.06, 14:36
Co by to było i dlaczego?
Szukam inspiracji.
Obserwuj wątek
    • groszek75 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 14:40
      Ghosta deep night i obsession night, bo bardzo mi sie spodobały :-) i moze
      casmir, bo pachniał jak luksusowa bombonierka :-)
    • icegirl Tea for Two 17.11.06, 14:47
      Bezwzględnie ;) Za dymność, oryginalność. Albo Ambre Russe.
    • roxi_hart Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 14:57
      Dolce VIta lub Kenzo Amour - chce mi sie cos cieplego.
    • mangos Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:09

Ja sama zastanawiam sie nad Pure Poison. Na łapie mam wersję Elixir ale odrzuca mnie ostatnio od wszystkiego, w czym zwietrzę wanilię. Czy w wersji klasycznej mocno ją czuć? Jest w ogóle?
    • rene.p Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:13
      Paris Hilton i Curious - z ciekawości :)
      All About Eve - bo ciepło mi się kojarzy, zatem miło byłoby nim się teraz
      otulić :)
      Dune - z tęsknoty za zapachem, który miałam tak dawno temu...
      Celine Dion - bo wypatrzyłam interesującą ofertę na Allegro - woda 100 ml plus
      balsam 200 ml plus żel po prysznic 200 ml za jedyne 83 zł. Aż nie chce się
      wierzyć!
    • wiolinka100 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:26
      Kupiłabym Celine Collection Pastel ( w ciemno) wypatrzone na
      truskawie...poznałam nuty, ale nigdzie nic o samym zapachu nie ma...Kupiłabym
      chyba Iris Nobile AdP, aczkolwiek jest na mnie wyjątkowo nietrwałym zapachem...
      Aha no i Cinemę, w wersji edp ...
      Ale nic nie kupię bo zbankrutuję, a niedługo będą święta...:)
    • olga1974 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:27
      właśnie się wacham pomiędzy alchimie i the one, obydwa mi się bardzo podobają,
      tylko kwestia ceny !
      natomiast w ciemno kupiłabym Elixir EdM - bo nie znam i mnie opis intryguje
    • m23p31 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 16:40
      Hot Couture EdP, mam ochote na cos malinkowego:) Wbrew pozorom pora grzejnikow
      jest swietna dla takich wlasnie zapachow, pieknie sie rozwijaja, unaczej niz
      latem. Paradoksem jest to, ze zima w ogrzanych pomieszczeniach zimowe zapachy
      srednio sie sprawdzaja, mozna sie udusic.
      • kim.kim Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 18:27
        Smoka. ;)
        • renia.renia Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 19:04
          Kolejną flaszkę Musc Ravageur, mam resztkę i podświadomie je oszczędzam.
          • merolik Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 19:56
            renia.renia napisał:

> Kolejną flaszkę Musc Ravageur, mam resztkę i podświadomie je oszczędzam.

Ten sam zapach, z tym że u mnie byłaby to pierwsza flaszka. Miałam próbkę,
            odkąd się skończyła - tęsknię. I wiem, że muszę kupić.

A kolejna zachciewajka - Messe. Poznałam jakiś rok temu, mam tylko 2 próbki,
            które niesamowicie oszczędzam, raczej wącham niż tym pachnę, ale jeśli już
            pachnę - do snu utula cudownie.
            • senta Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 21:33
              Ach Musc:-)
              Zadabylam kolejna porcje "dziesiatek" tzn.3x10,tak jest taniej i praktyczniej.

A gdybym postradala resztki rozumu(marne!),to dokupilabym Ambre Russe i Mechant
              Loup...poki co-trzymam sie dzielnie:-(
    • balbina_alexandra Soir de Lune... 17.11.06, 21:34
      ... o którym marzę zgoła obsesyjnie - ech, ech marzenie ściętej głowy, jeszcze
      przez pewien czas nie będę w stanie sobie nic kupić, przynajmniej w sisleyowym
      pulapie cenowym :( pożądam dziko, ale coż, trzeba się pohamować...

Inną zachcianką już od pewnego czasu jest Tubereuse Crimininelle, i na pewno
      kupię, ta decyzja została już podjęta, tylko czekam na przypływ funduszy.
    • klaudynkac Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 03:22

w pierwszej kolejnosci NU edp
      Desnudę (w ciemno)
      Glorię Vanderbilt
      Cristobala
      Krazy Krizia i Romę ( w celu przypomnienia)

• bajlandia1 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 05:57
      For Her NR
      Etra
    • elve Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 11:06
      pełniuchną setę Bois des Iles Chanel.
    • voluptas Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 11:11
      Gris Clair SL
      Borneo 1834 SL
      Rahat Loukhoum SL
      zapasową Venezię LB
      En Passant F. Malle
      Noir Epices F. Malle

Gdybym... ale tak naprawdę nie odczuwam jakiejkolwiek potrzeby powiększania
      kolekcji w tej chwili. I bardzo mi z tym dobrze :))
    • a.g.n.i Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 12:20
      Już nic:-)))
      Naprawdę:-)))
      Ewentualnie byloby mnie w stanie skusić.. a kysz, pokuso:-)
      NIC.
      • senta Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 17:14
        to wersja oficjalana Agni:-),a jak brzmi nieoficjalna;-)
        • chatka_ Olejek do kapieli Chanel no.5 18.11.06, 22:35
          Jakie cudo, pachnie nie jak edt czy edp a jak moj ukochany elixir, ale za nim
          tesknie...
    • zettrzy Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 19.11.06, 05:34
      ja sie wybieram od tygodnia po Cinema i Armani Code, bo mi bedzie swietnie
      pasowac do pracy
      pracy w sensie calosci wystroju, czyli moj mundurek, wnetrze firmy, interakcja z
      szefem, itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka