mangos 17.11.06, 14:36 Co by to było i dlaczego? Szukam inspiracji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszek75 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 14:40 Ghosta deep night i obsession night, bo bardzo mi sie spodobały :-) i moze casmir, bo pachniał jak luksusowa bombonierka :-) Odpowiedz Link
icegirl Tea for Two 17.11.06, 14:47 Bezwzględnie ;) Za dymność, oryginalność. Albo Ambre Russe. Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 14:57 Dolce VIta lub Kenzo Amour - chce mi sie cos cieplego. Odpowiedz Link
mangos Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:09 Ja sama zastanawiam sie nad Pure Poison. Na łapie mam wersję Elixir ale odrzuca mnie ostatnio od wszystkiego, w czym zwietrzę wanilię. Czy w wersji klasycznej mocno ją czuć? Jest w ogóle? Odpowiedz Link
rene.p Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:13 Paris Hilton i Curious - z ciekawości :) All About Eve - bo ciepło mi się kojarzy, zatem miło byłoby nim się teraz otulić :) Dune - z tęsknoty za zapachem, który miałam tak dawno temu... Celine Dion - bo wypatrzyłam interesującą ofertę na Allegro - woda 100 ml plus balsam 200 ml plus żel po prysznic 200 ml za jedyne 83 zł. Aż nie chce się wierzyć! Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:26 Kupiłabym Celine Collection Pastel ( w ciemno) wypatrzone na truskawie...poznałam nuty, ale nigdzie nic o samym zapachu nie ma...Kupiłabym chyba Iris Nobile AdP, aczkolwiek jest na mnie wyjątkowo nietrwałym zapachem... Aha no i Cinemę, w wersji edp ... Ale nic nie kupię bo zbankrutuję, a niedługo będą święta...:) Odpowiedz Link
olga1974 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 15:27 właśnie się wacham pomiędzy alchimie i the one, obydwa mi się bardzo podobają, tylko kwestia ceny ! natomiast w ciemno kupiłabym Elixir EdM - bo nie znam i mnie opis intryguje Odpowiedz Link
m23p31 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 16:40 Hot Couture EdP, mam ochote na cos malinkowego:) Wbrew pozorom pora grzejnikow jest swietna dla takich wlasnie zapachow, pieknie sie rozwijaja, unaczej niz latem. Paradoksem jest to, ze zima w ogrzanych pomieszczeniach zimowe zapachy srednio sie sprawdzaja, mozna sie udusic. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 19:04 Kolejną flaszkę Musc Ravageur, mam resztkę i podświadomie je oszczędzam. Odpowiedz Link
merolik Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 19:56 renia.renia napisał: > Kolejną flaszkę Musc Ravageur, mam resztkę i podświadomie je oszczędzam. Ten sam zapach, z tym że u mnie byłaby to pierwsza flaszka. Miałam próbkę, odkąd się skończyła - tęsknię. I wiem, że muszę kupić. A kolejna zachciewajka - Messe. Poznałam jakiś rok temu, mam tylko 2 próbki, które niesamowicie oszczędzam, raczej wącham niż tym pachnę, ale jeśli już pachnę - do snu utula cudownie. Odpowiedz Link
senta Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 17.11.06, 21:33 Ach Musc:-) Zadabylam kolejna porcje "dziesiatek" tzn.3x10,tak jest taniej i praktyczniej. A gdybym postradala resztki rozumu(marne!),to dokupilabym Ambre Russe i Mechant Loup...poki co-trzymam sie dzielnie:-( Odpowiedz Link
balbina_alexandra Soir de Lune... 17.11.06, 21:34 ... o którym marzę zgoła obsesyjnie - ech, ech marzenie ściętej głowy, jeszcze przez pewien czas nie będę w stanie sobie nic kupić, przynajmniej w sisleyowym pulapie cenowym :( pożądam dziko, ale coż, trzeba się pohamować... Inną zachcianką już od pewnego czasu jest Tubereuse Crimininelle, i na pewno kupię, ta decyzja została już podjęta, tylko czekam na przypływ funduszy. Odpowiedz Link
klaudynkac Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 03:22 w pierwszej kolejnosci NU edp Desnudę (w ciemno) Glorię Vanderbilt Cristobala Krazy Krizia i Romę ( w celu przypomnienia) Odpowiedz Link
bajlandia1 Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 05:57 For Her NR Etra Odpowiedz Link
elve Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 11:06 pełniuchną setę Bois des Iles Chanel. Odpowiedz Link
voluptas Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 11:11 Gris Clair SL Borneo 1834 SL Rahat Loukhoum SL zapasową Venezię LB En Passant F. Malle Noir Epices F. Malle Gdybym... ale tak naprawdę nie odczuwam jakiejkolwiek potrzeby powiększania kolekcji w tej chwili. I bardzo mi z tym dobrze :)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 12:20 Już nic:-))) Naprawdę:-))) Ewentualnie byloby mnie w stanie skusić.. a kysz, pokuso:-) NIC. Odpowiedz Link
senta Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 18.11.06, 17:14 to wersja oficjalana Agni:-),a jak brzmi nieoficjalna;-) Odpowiedz Link
chatka_ Olejek do kapieli Chanel no.5 18.11.06, 22:35 Jakie cudo, pachnie nie jak edt czy edp a jak moj ukochany elixir, ale za nim tesknie... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Gdybym miał/a teraz coś kupić , kupiłabym... 19.11.06, 05:34 ja sie wybieram od tygodnia po Cinema i Armani Code, bo mi bedzie swietnie pasowac do pracy pracy w sensie calosci wystroju, czyli moj mundurek, wnetrze firmy, interakcja z szefem, itp. Odpowiedz Link