rene.p 27.11.06, 22:25 Pozwalam sobie ponownie rozpocząc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucapuka mleczną mgłą : Le Feu light... 27.11.06, 22:34 ... i wcale nie tęsknię za słońcem. Kocham mgłę. Odpowiedz Link
mrouh Wykąpana i w cashmere mist:-) 27.11.06, 23:17 Od Vanilii o dobrym sercu. Znam skądś ten zapach. Ciekawy, dla mnie orientalny w stopniu akceptowalnym, ciepły i miły, otulający, gładki. - Ozdóbkowo Wielkie Zapachniało Odpowiedz Link
flawia_f Black Cashmere 28.11.06, 00:11 Ja tez plywam w obloku BC, od kilku dni nie moge sie od niego uwolnic, to moj numer 1 tej jesieni... Odpowiedz Link
renia.renia Re: Wykąpana i w cashmere mist:-) 28.11.06, 17:27 ja też Cashmere Mist :o) Odpowiedz Link
vishnja Re: Dziś pachnę tęsknotą za słońcem... 28.11.06, 07:51 globalnie Lolita EDP, na łapie Lolita L ale mi słodko :) Kolega z pracy stwierdił, że pachne kasztanami :/ Odpowiedz Link
m23p31 Narciso Rodriguez EdP 28.11.06, 08:38 poczta wykazala sie wyrozumiałościa:) doszlo wczoraj i jestem uradowana z tego powodu. Zapach rzeczywiscie jest megatrwaly, mimo, ze "miękciejszy" od EdP, to wyraźnie czuć w nim klasyka, to dla mnie wyzwanie, bo zapach mnie kusi i pociaga, ale nie do konca jest w moim typie. To samo mialam z Elixirem des Merveilles, ktory z poczatku mnie rozczarowal, po to, aby za jakis czas zjednac sobie moja milosc:) Tylko, ze to nie jest taka zwykla milosc:) moze i taka obdarze NR... Odpowiedz Link
wiolinka100 Globalnie Roma 28.11.06, 11:12 plus testy nadgarstkowe:Moschino Cheap &chic (bleee) i Lauder Pleasures Intense (fuj) Odpowiedz Link
jollinka rochasem 28.11.06, 11:15 absolu intense simply red - cena w rossmannie to rzeczywiscie szok w trampkach :D Odpowiedz Link
aggis20 Re: Dziś pachnę Jette Joop 28.11.06, 22:04 Czuje w niej gruszki i kojarzy mi sie z latem:-) Odpowiedz Link
icegirl Napadł mnie Młody Figowiec 28.11.06, 23:09 Dziwne, miałam obawy, ale trzyma się nieźle i daje mi wiosenkę i zieloność. Odpowiedz Link
regina22 Re: Dziś pachnę tęsknotą za słońcem... 28.11.06, 23:19 Fou d'Absinthe L'Artisan i wlasnie wychodze ... moj maz niezbyt zachwycony... mowi(...),, pachniesz jak facet w czasie imprezy''(...). Smieje sie ja: ziomkowie mojego meza pachna Lyskaczem ja pachne bardziej ,, zakopiansko'' - mysle-, ze tak musial pachniec Witkacy - on z buzi ja z nadgarstow- niech zyje A B S I N T (He) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę tęsknotą za słońcem... 29.11.06, 00:23 L LL - to zaczyna być nudne... na łapach Borneo 1834 i Ambre Narguille - ojej! ojejej! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę tęsknotą za słońcem... 29.11.06, 21:27 Flowerbomb Extreme, o dziwo jednak się nie ulatnia tak szybko jak mi się zdawało! Klasyka na sobie słabo czuję, ale ta ekstremalna zawartość słodyczy trzyma się mocno. Drugi dzień już pachnę, ale jutro wracam do kadzidła. Dość tej słodyczy na razie. Odpowiedz Link