Dodaj do ulubionych

Inspiration Charles Jourdan

07.12.06, 09:56
Kupiłam na allegro, a teraz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam. Czy ktoś zna ten zapach, jest strawialny czy banalny?
Obserwuj wątek
    • elve Re: Inspiration Charles Jourdan 07.12.06, 14:54
      oamiętam tylko że jest dość przyjemnie miodowy. :)
      • elve Re: Inspiration Charles Jourdan 07.12.06, 14:55
        kurcze, a może to było individuelle? chyba jednak tak. przepraszam za
        zaśmiecanie wątku, pomerdało mi się.
    • mangos Re: Inspiration Charles Jourdan 07.12.06, 14:56
      Miodowe były Individuelle właśnie a Inspiration nie znam- kupując tez mi się pokopało, bo byłam święcie przekonana ,że kupuję te pierwsze. Ehh...
    • mangos Help! 09.12.06, 14:38
      W dalszym ciągu czekam na informacje. Zna ktoś?
    • mangos Re: Inspiration Charles Jourdan 09.12.06, 15:23

<a href=http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_I-am-pid_60557W__products.html>Inspiration</a>
      • mangos Re: Inspiration Charles Jourdan 09.12.06, 15:24
        Fragrance Description:
        Inspiration Perfume by Charles Jourdan, This Fragrance For Women Is Truly Inspiring, By The Design House Of Charles Jourdan Which Was Introduced In 1998. The Perfect Blend Of Sophistication And Elegance, This Feminine Scent Possesses A Blend Of Jasmine, Rose, Violet And Mandarin. Inspiration Is Recommended For Daytime Wear.
        • heliamphora Re: Inspiration Charles Jourdan 09.12.06, 15:30
          O, ten zapach ja znam bardzo dobrze :) Kojarzy mi się z najfajniejszymi
          wakacjami w Grecji kilka lat temu. Zapach jest kwiatowy, ciepły, ma zagadkową
          świdrującą nutkę. Dość elegancki (ale nie "teatralny" ani dostojny), no i bardzo
          trwały. Podobny trochę do... własciwie to nie wiem do czego, mnie się trochę
          kojarzy z cieplejszą i bardziej orientalną wersją Fleur d'Interdit.

Jeśli wyjątkowo nie będzie Ci pasował, to chętnie go przejmę :)
          • mangos Re: Inspiration Charles Jourdan 09.12.06, 16:07

Pocieszyłaś mnie, kupiłam w ciemno. Lubię takie zakupy i ten dreszczyk emocji.Ok, jesli mi nie spasują to jesteś pierwsza w kolejce.
            • heliamphora Re: Inspiration Charles Jourdan 09.12.06, 21:40
              Jeśli nie należysz do osób, które z zasady "nie znoszą kwiatków" w perfumach, to
              jest duża szansa, że się polubicie z Inspiration. Koniecznie daj znać :)
              Pozdrawiam :)
              • mangos Re: Inspiration Charles Jourdan 10.12.06, 09:43
                Nie mam nic przeciwko kwiatkom, wszystko zależy od ich towarzystwa.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka