mmartiene 30.12.06, 23:51 poprzedni watek juz siegnal setki, a ja szukam czegokolwiek Keiko Mecheri... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akikoo kropli Hot Couture edp-w zamian Agent Provoc.... 01.01.07, 12:59 W zamian próbki: Agent Provocateur, Narciso Rodriguez, Paris YSL edt, Infiniment Chopard, Fendi, Król Słońce i in. Odpowiedz Link
rene.p Poszukuję odrobinki Angel Innocent, Lily, La Rose 02.01.07, 21:20 Bardzo proszę :) W zamian: Pure Poison,Angel Schlesser Essential, Good Life, AA Gentiana, So You, Cat DeLuxe. Odpowiedz Link
rene.p Re: Poszukuję odrobinki Angel Innocent, Lily, La 06.01.07, 11:40 Dziewczyny, może jednak miałybyście kropelkę Angel Lily? Dwa pozostałe Aniołki udało mi się zdobyc dzięki Wam, drogie Forumki :) Odpowiedz Link
blysk11 Re: Poszukuję odrobinki Angel Innocent, Lily, La 14.01.07, 00:35 mam caly flakonik Lily 100ml,psikniety 2 razy,niestety wole klasycznego aniołka.Moge sprzedac co do ceny mysle ze sie dogadamy:) Odpowiedz Link
rene.p Re: Poszukuję odrobinki Angel Innocent, Lily, La 14.01.07, 01:13 Zdecydowanie zakup w ciemno jakiegokolwiek Angela nie wchodzi w grę. Na razie ciągle poszukuję próbki. Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Poszukiwany, poszukiwana 74 02.01.07, 22:32 Poszukuje malej ilosci do testow: *panthere de Cartier *Theorema *elixir des merv *Azzaro orange tonic *Deci dela *winter kiss Naomi Campbell *Jour de fete L'Artisan *The pour un ete L'artisan *vetiver tonka hermessences *Acqua di parma Mandrolo *mentafolia AA *Youth dew *My torrente *CdG stickycake i rhubarb *goodlife *versace time for pleasure ,energy, relax *midnight charm Dior oddam probki: Jose Eisenberg J'ose,Naomi catdeluxe,Zagorsk,Etra,Premier figuier,Feminite du bois,Tiger,Passagne d'enfer,Philosykos Diptyque,My queen,GentianaAA,pamplelune,Herbafresca,Douce Amre SL,Narciso edt,Prada,L Lolity,Roma,Hot couture edt,Brit Red,ogródki Hermesa,Dolce vita,eau de l'Artisan,Nirmala Molinard,Innocent,voleur de Roses l'Artisan,Bazar Lacroix,cashmere Mist Essence ,Czarna mania,Extravagance,Celine oriental summer,Vent Vert Balmain,Rumeur,love in white Creed i inne. zapraszam na @ :) Odpowiedz Link
wiolinka100 Soir de lune, envy edp, l'or rouge,brit gold 02.01.07, 23:05 Szukam ilości śladowe do testów: Envy edp(czarne) L'or Rouge L'or Intense Acqua di parma Mandrolo Gio Armani Brit Gold Soir de Lune Oddam wiele różności :0 Odpowiedz Link
m23p31 Skin, Jeans Trussardi, Mitsouko, Sisley, Must 03.01.07, 14:21 poszukuję: Skin Jeans Trussardi Mitsouko Eau du Soir Soir de Lune Must w zamian: Perles Lalique Elixir des Merveilles Narciso Rodriguez EdP Crystal Noir Helmut Lang T-Girl Hilfiger Alessandro dell'acqua Baby Doll Eau d'amour Givenchy Cinema EdT Anglomania VW Tygrys EC Ambre Sultan Ane ou Demon i wiele innych... Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwany, poszukiwana 74 03.01.07, 17:44 Agent Provocateur Soir de Lune próbki mi się marzą do oswojenia, takie z 1 ml. Mam sporo na ewentualną wymianę. Odpowiedz Link
edica Re: Poszukiwana Celine Oriental Summer 04.01.07, 15:40 chętnie odkupię albo za np. klasyczną pradę wymienę ! piszcie na @gazetową pozdrawiam iwona Odpowiedz Link
helicopters Re: Poszukiwana Celine Oriental Summer 24.01.07, 21:27 Witam! :) Mam 46 z 50 ml EDT Celine Oriental Summer, jestem z Wrocławia (ewentualny odbiór osobisty mile widziany). Do wody mam jeszcze kartonik. Proponuję 125 zł razem w kosztem przesyłki. Odpowiedz Link
edica Re: Poszukiwana Celine Oriental Summer 26.01.07, 10:47 Bardzo dziękuję za odzew:-) napisałam maila - jestem za .... Odpowiedz Link
vanilia72 Agent Provocateur Maitresse szukam kropli 05.01.07, 16:04 na wymianę mam sporo różności Odpowiedz Link
klucha1 Midnight Charm Dior 08.01.07, 16:34 Chętnie kupiłabym odlewkę, może ktoś ma? Mój mail emilia.i@wp.pl Odpowiedz Link
wiolinka100 Rockin Rio, FdB,Brit Gold, L'or Intense&Rouge... 09.01.07, 08:22 Szukam ilości śladowe do testów: Envy edp(czarne) Rockin Rio L'or Rouge L'or Intense Acqua di parma Mandrolo Brit Gold Soir de Lune FdB edp Duende del Pozo Eau de Campagne Sisley Oddam wiele różności :) Odpowiedz Link
izolden Re: Rockin Rio, FdB,Brit Gold, L'or Intense&Rouge 09.01.07, 09:06 Cholerka, Wiolinko, jeszcze do wczoraj miałam Rockin Rio:(( Odpowiedz Link
akikoo A ja kropli Hot CoutureEDP-w zamian Le Feu,Agent.. 09.01.07, 19:08 Agent Provocateur Narciso Rodriguez edt Infiniment Chopard Fendi Król Słońce Must Cartier 24 Faubourg Hermes Envy Opium edt Oh La La Azarro Black Cashmere Odpowiedz Link
rene.p Champs Elysees, Rykiel Rose, Tresor, J'adore 09.01.07, 20:30 Bardzo, bardzo poszukuję w celu poszerzenia zapachowych horyzontów :) W zamian: Dior Pure Poison Angel Schlesser Essential AA Gentiana Naomi Campbell Cat Deluxe Kenneth Cole Black Giorgio Beverly Hills So You Odpowiedz Link
amabile Re: Champs Elysees, Rykiel Rose, Tresor, J'adore 10.01.07, 22:41 Mogę zrobić próbkę J'Adore,napisz @ Odpowiedz Link
mangos Re: Champs Elysees, Rykiel Rose, Tresor, J'adore 11.01.07, 08:29 Rene, no to masz już u mnie dwie próbki- Woman in Rose i Tresor. Przypomnij mi w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link
rene.p Re: Champs Elysees, Rykiel Rose, Tresor, J'adore 11.01.07, 08:46 Amabile - piszę @ Mangos, oczywiście, że się przypomnę :) Odpowiedz Link
nicolettka Szukam kropelkę - Angele (różne) ,Baby Doll i inne 11.01.07, 14:08 Może któraś z Was poratowałaby mnie chociaż malutką kropelką któregoś z tych zapachów? * Angel Lily (le Lys) (!) * Angel la Rose * Angel Violette * Baby Doll YSL (!) * Wish * Escada Magnetism Odpowiedz Link
nicolettka Re: Szukam - Acqua di Gio - Armani dla mężczyzn 11.01.07, 14:12 Byłabym też wdzięczna za odrobinkę (może być nawet resztka próbki) Acqua di Gio dla mężczyzn :) Odpowiedz Link
kenza3012 Re: Szukam kropelkę - Angele (różne) ,Baby Doll i 21.01.07, 16:36 Pisze @ w sprawie Escady i Wisha Odpowiedz Link
gelsomina Les belles poszukiwane! 12.01.07, 12:15 Poszukuje odrobinki niebieskich (migldalowych) i czerwonych (wisniowych) Les Belles Niny Ricci do testow. odwdziecze sie - pozostalymi Les Belles lub czyms innym w miare mozliwosci Odpowiedz Link
lunalovelight probeczki addicta i EC :) chetnie przytule 13.01.07, 11:19 addicta chcialabym potestowac, a EC w ogole powachac :). moge w rewanzu spreparowac probki z: nu edp, casmiru edp, l de lolita edp, dalimanii, island kiss, tresor, time for pleasure i slonia kenzo :). z probek nabytych mam pleasures erotic EL, happy clinique, rome biagotti i le feu light miyake. Odpowiedz Link
wild_daffodil Poszukuje Annayake: Tsukimi i Matsuri 14.01.07, 12:19 Choc mala probeczke. Odwdziecze sie. Odpowiedz Link
plomyczek_ poszukuje: agenta, midnight charm,rhubarb ... 14.01.07, 22:16 Szukam: *winter kiss Naomi Campbell *Jour de fete L'Artisan *The pour un ete L'artisan *Acqua di parma Mandrolo *My torrente *CdG stickycake i rhubar *midnight charm Dior *miami glow J.Lopez *agent provocateur *agent provocateur Maitresse *L'heure bleue z checia podziele sie: Zagorsk ,Calamus, Narciso edt, czarna Mania ,J'ose ,Douce Amere ,Feminite du bois,My queen,Dolce vita,Le feu light ,L ,philosykos ,Gentiana , Prada, Tiger ,Belle de minuit , Brit red, Kasaneka, Charles Jourdan, Insolence,Iris Nobile ,L'ombre dans l'eau Diptyque,Flowerbomb ,Hot couture edt , ogrodki i inne. zapraszam:) Odpowiedz Link
heliamphora Kropelki Celine Oriental Summer, Kyoto, Balmya... 14.01.07, 23:43 ...i Philosykos Diptyque. W rewanżu sporo różności :) Odpowiedz Link
akashya1 Poszukuję Gentiany.... 15.01.07, 16:17 Poszukuję Gentiany - na wymianę lub sprzedaż. Aki Odpowiedz Link
maroussi.a poszukuje probeczek Acqua di Gio Image Cerruti i.. 15.01.07, 22:28 kupię, odkupie próbeczki, odlewki do powąchania :) Image Woman - Cerruti Acqua di Gio - Armani Sheer - Stella McCartney Sensations - Jil Sander Pure - Jil Sander Style - Jil Sander Jeans Woman - Trussardi najchetniej odkupie bo na wymiane mam niewiele oto moje odlewki lub próbki: Nina - Niny Ricci Gardenia - Yves Rochas Collection - Cerruti Miss Dior Cherie - Dior Poison Tendre - Dior Pure Poison - Dior Addict eau fraiche - Dior SHE - Emporio Armani "czerwone jabłuszko"- DKNY obsession night- CK j'adore edp - Dior Odpowiedz Link
wiolinka100 Tygrysa kupię 17.01.07, 19:43 jak w temacie, najchętniej produkt z korkiem, 50-100ml Odpowiedz Link
izolden Kropelki Musc Ravageur poszukuję... 18.01.07, 14:24 bardzo proszę, mam dużo na wymianę. Odpowiedz Link
zielone_pomidory Re: Chaumet, z.ółte les belles 18.01.07, 23:43 poszukuje próbki, mam wiele na wymiane. dziekuje Odpowiedz Link
krolowa26 Re: pilnie poszukuje!!!! 19.01.07, 18:27 oraz probke rockin rio, mam wiele innych na wymiane Odpowiedz Link
my_queen Re: pilnie poszukuje!!!! 22.01.07, 20:29 ja poszukuję kropelki Messe de Minuit Etro i Mitsouko Guerlain. Mogę nakapać Hypnose Lancome i Pur desir de Lilas Yves Rocher :) Odpowiedz Link
bozena2121 Re: Poszukiwany, poszukiwana 74 19.01.07, 23:36 Może trochę nie na temat, ale...może któraś z Was ma "na zbyciu" korek do 80 ml. butli "L'instant" Guerlain. Będę wdzięczna oczywiście zapłacę plus przesyłka. Odpowiedz Link