ja_sylwia 18.01.07, 08:34 no żesz, co za pogoda!!!! Mój mały znów chory!! Angel La Rose - ostre mydełko, ale fajne:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senta Cała w skowronkach:-) 18.01.07, 09:00 ..bo jadę do Breslau:-)))))) Pachne Fumerie Turque i nie wiem czy sie z nim rozstac dla czerwonej kuli???? Odpowiedz Link
olesiam Angelique Encens Creed 18.01.07, 09:13 Ulubiencem Marleny Dietrich. Senta, nie rob tego!!!potem znowu bedziesz zalowac:( Odpowiedz Link
hispana to zbrodnia, niczym 18.01.07, 09:29 w zwiazku z tym, ze potrzeba mi dziennie ok 20 min na zastanowienie sie "w co sie ubrac" i w zwiazku z tym, ze obudzilam sie o 40 minut za pozno, wybieglam z domu pachnac mlecznymi kosmetykami kapielowymi loccitane Odpowiedz Link
a.g.n.i MR 18.01.07, 09:30 mrrrrrrrrrrr... mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Przepraszam, czy ktos coś mówił? Że niby do pracy dziś idę? Eeee tam:-) No dobra, wiem, dwa oszczędne psiki tylko były, a ja się już zbieram. Za chwilkę:-) Mrrrrrrrrr Odpowiedz Link
a.g.n.i Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-) 18.01.07, 09:40 No naprawdę - jak mi się nie chce wychodzić:-) A jaki ten potwór teraz cudny i łagodny.... w pracy przejdę dymem, bleee. Jak u weterynarza będzie dziś wszystko w porządku (a chyba będzie, ufff) to się wybieram, jak to było zaplanowane, na Pachnidło. Nie zamorduję ludzi w kinie, Musc Ravageur naprawdę na mnie szalenie łagodnieje, a żeby nie mieć pokusy poprawienia się, nie zabiorę buteleczki ze sobą... Och.... gwajakowe nuty wychodzą.... mrrrrrrr Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-) 18.01.07, 09:42 i ten cynamon.... i ta wanilia, tu naprawdę śliczna, a przecież nie zawsze mi po drodze z wanilią..... i ten drzewny ciepły obłoczek:-) Chyba poproszę o tymczasowego bana - do wieczora;-P Idę sie szykować do pracy:-) Odpowiedz Link
rene.p Eclat d'Arpege - testuję :) 18.01.07, 10:58 Cudny jest. Faktycznie podobny do Light Blue, ale z pewnością bez tej dymnej nuty, za to bardziej słodki. Ale gdybym miała wybierać...wybrałabym oba :) Odpowiedz Link
eau_de BC :) 18.01.07, 11:14 Koszmarowi dobrze w deszczu ;) Przylepił się jak rzadko kiedy i trwa trwa kwitnie sobie a ja wraz z nim <zachwycenie> :) Odpowiedz Link
plomyczek_ Elixir Chanel no 5:) 18.01.07, 16:21 moze ktos chce sie pozbyc flaszki?chetnie przygarne;) Odpowiedz Link
mangos Testy 18.01.07, 19:02 Na łapach mam: zielone Les belles, 212 Sexy ( uzywa w ogóle ktoś z forum?, jestem ciekawa opinii), Yukimi Annayake- wyparowała w tempie expressowym, Kashaya Kenzo- w tych mi cos nie gra i Noe Perle ( drażniąca nuta, Noa skreślam) Odpowiedz Link
nevada87 Ralph Hot plus balsam ... 18.01.07, 20:48 ... ale już nie mogę się doczekać pierwszego psika z mojej nowiutkiej flaszki Agent Provocateur Eau Emotionnelle :-))))) już jutro... Odpowiedz Link
kati_mm Image Cerruti... 18.01.07, 21:47 ale gdzieś szybko zginął przy tej pogodzie... Odpowiedz Link
aggis20 Rykiel Woman z probki od Olgi:*** 18.01.07, 21:58 Juz od jakiegos czasu zbieram sie do kupna wlasnej flaszki;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: dziś pachnę, cholera, szaro, buro i deszczowo 19.01.07, 09:04 Aoud:-) i zaliczyłam już od rana antykomplement, hehe, małżonek wszedł do mojego pokoju i rzucił tekstem "o, jakiegoś śmierdziucha uruchomiłaś";-P. Bezczelny;-P Odpowiedz Link
izolden Re: dziś pachnę, cholera, szaro, buro i deszczowo 19.01.07, 09:13 Elixir des merveilles, z próbki. Odpowiedz Link