vishnja 29.01.07, 10:40 Może ktoś z was miał podobny problem. Od tamtego tygodnia nie dostaję subskrypcji z wystawionymi przedmiotami ulubionych sprzedawców. W ustawieniach wszystko ok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawita7 Re: I znowu Allegro. Pytanie 29.01.07, 10:42 Właśnie mi uświadomiłaś, że ja też nie dostaję Odpowiedz Link
vishnja Re: I znowu Allegro. Pytanie 29.01.07, 10:51 no proszę! Ktoś jeszcze? Może to trzeba zgłosić, tylko komu? Odpowiedz Link
mrouh Re: I znowu Allegro. Pytanie 29.01.07, 16:14 Sporo osób nie dostaje, w tym ja. To nie jedyny problem allegro ostatnio, maja niezły bajzel i nie potyrafią sobie z tym poradzić. Na zgłoszenia odpowiadają, że oni wysyłają, tylko operator skrzynki nie przesyła- ciekawe, że tak nagle o2, gmail i inni się wypięli i powiadomień o nowych aukcjach nie wysyłają- za to powiadomienia o wygranych z opóxnieniem- owszem. Jeśli ktoś ciekaw polecam lekturę cafe allegro, forum zgłoszeń błędów technicznych. Olewają nas z góry do dołu... Odpowiedz Link