madllen Re: Elixir des Merveilles- przepięknie :) 09.02.07, 08:50 Dziękuję Chatko :*** Odpowiedz Link
a.g.n.i Avignonem:-) i właśnie spojrzałam pod światło+ 09.02.07, 09:34 wypsikałam od listopada prawie pół flakonika:-)a nie robiłam z niego nawet żadnej odlewki:-) I niech mi kto powie, że nie jesteśmy w stanie zużyć naszych skarbów:-) jeszcze parę tygodni i zacznę oszczędzać;-P Odpowiedz Link
voluptas Re: Avignonem:-) i właśnie spojrzałam pod światło 09.02.07, 11:42 a.g.n.i napisała: > I niech mi kto powie, że nie jesteśmy w stanie zużyć naszych skarbów:-) ja Ci powiem ;P jeszcze > > parę tygodni i zacznę oszczędzać;-P albo kupić kolejną flaszkę, zanim Guerilla przeniesie się... właściwie nie wiadomo gdzie. Zreszta teraz kadzidlaków niet, sama czekam na smsa od Partyzanta, kiedy będzie dostawa ;) Odpowiedz Link
mangos Burnt Sugar CdG 09.02.07, 09:59 Chocolovers wyparłowało a Burnt Sugar bardzo przyjemnie osładza mi żywot ( niestety to koniec próbki) Odpowiedz Link
zefirelka Brit Burberry 09.02.07, 10:11 ale męski :-). Na mnie pachnie słodko-pieprznie, bardzo seksownie... Odpowiedz Link
voluptas L Lempickiej, potrzebuję słodyczy :) 09.02.07, 11:40 po nią mi "się sięgnęło" samo :) chociaż zastanawiałam się jeszcze nad OI i EC. Ale co tam, będą jutro :) A przy okazji rzecz przedziwna: od półtora tygodnia jestem na diecie głodówkowej, a mimo to killer-ulepy mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie, pragnę ich gorąco. Zupełna odmiana, ale jak miło :) Odpowiedz Link
merolik Re: bardzo pięknie - Musc Ravageur 09.02.07, 19:32 też od Voluptas***. To juz któreś z kolei spotkanie z tym zapachem i wciąż mi się podoba :). Coraz bardziej mi się podoba :) Odpowiedz Link