m23p31 Stella 23.02.07, 16:47 ale sie cieszę, ze dotarła:)))) Wiosna, wiosna...wiosna ach to ty:) Odpowiedz Link
mangos Pure Poison 23.02.07, 17:12 Skoro już szczęśliwie udało mi się zalogować i ,choć żółwim tempem,ale poruszam się na forum ,nadrobię zaległości. Dziś pachnę PP, wczoraj pachniałam Jil Sander nr 4 a przedwczoraj Nu edt:) Odpowiedz Link
uka_m lou lou blue 23.02.07, 20:17 Mam od dziś.Piękne..Odpowiednio dozowane(jak w przypadku loulou edp)czynią cuda.. Odpowiedz Link
voluptas Loukhoum KM 24.02.07, 08:25 ostatnie krople z próbeczki od Hispany, ale to juz krople wystarczą, żeby pachnieć niezwykle intensywnie. Zafascynował mnie ten zapach, do tego stopnia, że muszę się za nim porządnie rozejrzeć :) Odpowiedz Link
mangos Achimie 24.02.07, 08:54 Dziś zaaplikowane z próbki przeistoczyły się na mojej skórze w coś naprawdę pięknego. Teraz rozumiem,że mozna je kochać. ( PS. Jeszcze mam net, ciekawe ,jak długo;)) Odpowiedz Link
eau_de Alien 24.02.07, 14:26 Aby zrobić przyjemność mężowi, który z nieznanych mi przyczyn bardzo ten zapach polubił :/ Co więcej, nosi się z zamiarem zakupienia ukochanej żonie pełnowymiarowej flaszy, a żona nie wie jak Mu powiedzieć, że wolałaby na przykład Malabah :D Odpowiedz Link
merolik Re: w sumie nie wiem ;) bo dzięki odwiedzinom 24.02.07, 14:44 Chatki przeżyłam prawdziwą ucztę zapachową (mój katar trochę przeszkadzał :() Teraz na nadgarstku pozostało Vicolo Fiori i cudownie się rozwija :) Cudowny zapach!!! Odpowiedz Link
rawita7 Idole de Lubin 24.02.07, 15:02 pierwszy raz globalnie. Coraz bardziej mi się podoba Odpowiedz Link
renia.renia Pilar&Lucy, Exact Friction of Stars, :o)* Nevada! 24.02.07, 16:32 Słodkie, waniliowe ale inne od pozostałych wanilii, świetne. Małż stwierdził, że pachnę zwykłym zapachem do ciasta ale on kompletnie się nie zna na różnych obliczach wanilii :o) pozdr Odpowiedz Link
mangos Naomagic Naomi Campbell 24.02.07, 19:45 niby banalnie ale bardzo mi się podoba i doskonale koi moje nerwy. Od 3 dni z nimi zasypiam, czuję się błogo... Odpowiedz Link