olga1974 Gucci by Gucci i Matsuri Annayake 12.02.08, 21:11 testy w douglasie Gucci już się ulotnił, a Matsuri trwa i trwa, poza tym do złudzenia przypomina mi słonia kenzo ...hmm, za którym nie przepadam. Odpowiedz Link
aggis20 Time to Play+Emporio Armani White... 12.02.08, 23:42 Jakaś dziwna mieszanka, nie wiem po co się dopsikałam Whitem ;) Odpowiedz Link
heliamphora Piment Brulant i odrobinką Incense Normy Kamali 13.02.08, 16:52 Piment nijaki, ale Norma Kamali - cos wspaniałego! Dzięki Elu! :) Odpowiedz Link
renia.renia Re: dziś pachnę... 13.02.08, 17:55 W ciągu dnia pachniałam Shalimarem edt (rewelacyjnie się dzisiaj układał). Następnie testowałam Gucci by Gucci ale pachniał mi krótko i słabo. Po pierwszym teście dla mnie to piąta woda po Midnight Poison. Ale będą kolejne testy. pozdr Odpowiedz Link
restless Night Musk 13.02.08, 19:13 tak,ten z avonu-zdarzają sie im cuda rano dostałam zawiadomienie z allegro ze ktos wystawia niepełną 50-tkę,musiałam zlac się próbką zeby stwierdzic czy warto warto,kot nie chciał się ode mnei odkleić,kocha piżmo nawet bardizej ode mnie :) Odpowiedz Link
cannella Zen (biały)... 13.02.08, 21:03 ... na dzisiejszą mgłę w sam raz. A mój połówek Grigio Perla Touch. Odpowiedz Link