ele_gancki 22.02.08, 20:52 Przeczytałem o upadku firmy. A co z perfumami? www.lumiere.pl/index.php?cat=c131_Thierry-Mugler.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormal Re: Thierry Mugler. 22.02.08, 21:05 Dwa lata temu to już było na stronie Lumiere :) Więc pewnie nie ma to wpływu na kreacje zapachowe :) Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Thierry Mugler. 22.02.08, 21:49 a. rozumiem. słyszałem także, że pan mugler jest w spzitalu psychiatrycznym. Odpowiedz Link
ormal Re: Thierry Mugler. 22.02.08, 21:59 A tego niestety nie wiem... Choć to prawdopodobne że zwariował. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Thierry Mugler. 23.02.08, 12:26 Tekst na lumiere jest stary jak swiat i w duzej mierze uproszczony. Mugler zamknal jedynie damska linie Haute Couture, ktora nigdy jako taka nie przynosi dochodu- a jest jedynie wizytowka marki. Thierry Mugler Parfums nalezy do koncernu Clarins i z roku na rok jest coraz bardziej dochodowa- w koncu to marka kultowego Angel- numeru 1 we Francji, teraz firma lansuje takze linie makijazu i pielegnacji: www.thierrymuglerbeauty.com/ Nieprawda jest takze, ze firma Muglera przestala produkowac ubrania- od paru sezonow wrocila z linia meska majaca nowego designera i coraz lepsze recenzje, a ostatnio takze z kolekcja damska- choc obydwie to pret a porter, nie bedace juz projektami samego Muglera: www.thierrymugler.com/mode/gb/index2.htm Sam projektant ma sie dobrze, jest konsultantem w firmie, projektuje opakowania do kosmetykow Mugler, robi zdjecia do kampanii reklamowych, czasem kostiumy do teatru. Co prawda pobiera chyba zbyt duzo sterydow, ale od tego nie laduje sie w szpitalu :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Thierry Mugler. 26.02.08, 21:33 Co do krazacego w sieci zdjecia Muglera jako bodybuildera- okazalo sie ono oficjalnie fotomontazem :-) Odpowiedz Link