forevermore79 03.04.08, 10:07 Kto jeszcze nie widzial- Osmoz zyskal nowy design, pojawily sie takze nowe rubryki, udoskonalony dzial newsow i mini-recenzje. www.osmoz.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene.p Re: Nowe oblicze Osmoz 14.04.08, 10:07 Przeglądam Osmoz w nowej szacie "wzdłuż i wszerz" i w żaden sposób nie mogę znaleźć spisu wszystkich marek. Chodzi mi o coś takiego, że w poprzedniej wersji Osmoz można było wybrać z listy np. Dior i pojawiały się wszystkie perfumy Diora ze zdjęciem flakonu, kategorią zapachu, opisem, nutami. Czy w tej chwili tego nie ma, czy po prostu ja nie potrafię szukać? Odpowiedz Link
benita5 Re: Nowe oblicze Osmoz 14.04.08, 11:50 Jest, jest. Po najechaniu na "encyklopedia" 3 kolumna od lewej, rozwinie sie zawartosc tejze- czyli podsumowanie, historia, grupy olfaktoryczne... i na samym koncu "brands" czyli to czego szukasz. Odpowiedz Link
kenzoania Re: Nowe oblicze Osmoz 14.04.08, 11:55 ja też jak weszłam piewrszy raz to zgłupiałam, naszukałam się bo zawsze to było "na wierzchu" a teraz trzeba pogrzebać ;) Odpowiedz Link
kamahi Pytanie do forevermore 16.04.08, 10:06 Mam pytanie - w starej wersji Osmoz na dole strony z opisem danego zapachu znajdowała sie lista (ze zdjęciami) zapachów podobnych, o zbliżonych nutach - dla mnie było to duze ułatwienie, droga na skróty, kiedy nie zawsze miałam czas na odwiedzanie perfumerii, pytanie, wąchanie. A tak cyk! testy mogłam ograniczyć tylko do tych 3-4 wskazanych podobnych zapachów. Czy w nowej wersji jest gdzieś ukryta ta opcja?? Nie potrzebuję zdjęć, ale chociaż same nazwy... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Pytanie do forevermore 16.04.08, 22:05 Tak- jest tez ta opcja, ale faktycznie nie tak widoczna i juz o wiele ogolniejsza- bo ogranicza sie do calej rodziny zapachowej- np. zapachow owocowych itd. Jak wybierzesz juz dany zapach np. nowosc z listy, popatrz na lewy rog i opcje "from the same group". Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
kamahi Re: Pytanie do forevermore 17.04.08, 07:56 Dzięki wielkie za odpowiedź - jak zwykle niezawodny! Pozdrowienia Kama Odpowiedz Link