aszku73 29.04.08, 19:25 Czy możecie jakiś polecić ? Coś na podobieństwo Kelly Caleche, coś takiego delikatnego, ale żeby nuta skóry była rzeczywiście wyczuwalna. Z góry wielkie dzięki :)) Pozdr. Agi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszku73 Re: Dzing i Cuir Ottoman 29.04.08, 20:05 Lubię i znam Dzing, tylko obawiam się, że mój TŻ może go z prostej przyczyny nie chcieć... Kiedyś powiedziałam, że to damski zapach. Nie wiem czy teraz mi uwierzy ;) Cuir Ottoman nie znam, ale może warto spróbować. Dzięki Twister :)) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dzing i Cuir Ottoman 29.04.08, 22:09 Poprzednia opinie uzytkownika twister_male4 skasowalem- poniewaz ta osoba z wielu przyczyn nie ma wstepu na te forum (o czym doskonale zreszta wie), a pojawia sie usilnie i dziecinnie w kolejnych wcieleniach- kazde z nich bedzie usuwane. Co do tematu watku- procz wspomnianych polecam klasyczne meskie kompozycje- np. Gentleman Givenchy, czy Dior Eau Sauvage- zwlaszcza w limitowanej edycji Fraicheur Cuir, niestety nie dostepnej w Polsce. Z zapachow niszowych- zmodernizowana wersja slynnego Cuir de Russie firmy L.T. Piver (w Quality), nie tak intensywna jak sam opis: www.missala.pl/cms/index.php?id=1465 Zdecydowanie takze Tuscany Leather z linii Private Blend Toma Forda- znow niestety poza krajem, ale zdecydowanie warty przy okazji poznania. Odpowiedz Link
mettemarit Re: Dzing i Cuir Ottoman 29.04.08, 20:05 Ten skórzany, a raczej zamszowy Lutens to pewnie Daim Blond. Niestety IMO nie umywa się on do Kelly, a poza tym jakoś nie widzę go na męskiej skórze Odpowiedz Link
perfumiarz nie ma co wydziwiac... 05.05.08, 16:52 Bierz to - dobra, mocna, skórzasta rzecz: synteza.com.pl/derby.htm :))) p. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: nie ma co wydziwiac... 05.05.08, 18:28 Haha, Piotrek- a ja myślałem po tytule, że mówisz o tym słynniejszym Derby ;-) legerdenez.blogspot.com/2006/06/derby-by-guerlain.html Odpowiedz Link
aszku73 Re: nie ma co wydziwiac... 05.05.08, 18:37 Oooo ! Synteza z Poznania :) Będę musiała do nich zajrzeć przy okazji, he he he ! Odpowiedz Link