malgoskowam sprzedam nowe zafoliowane CdG2 01.08.08, 17:28 cena 240 + koszty wysyłki info GG 3673539 Odpowiedz Link
mika_1 Szukam... 01.08.08, 19:36 Prady klasycznej i Le Baiser Du Dragon. Odwdzięczę się, czym chata bogata;) Odpowiedz Link
marzenna01 Kropelki Ambry Etro do testów ;-) 01.08.08, 22:50 bedę wdzięczna za pomoc!!! Odpowiedz Link
nola.a HeWood, Gucci PH 07.08.08, 13:43 Poszukuję po kropelce HeWood i Gucci PH. Postaram się odwdzięczyć tym, co mam :) Odpowiedz Link
paniszprottka Poszukuję do testów Premier Jour EDT i EDP 07.08.08, 22:04 .. odwdzięczę się, mogę oddać: Flowerbomb 2ml atomizer Lolita Lempicka oraz L edp resztka Narciso Rodriguez edt Angel Rose T.Mugler resztka atomizer AA mentafolia ok. 2ml AA foliflowa ok.2ml Sonia Rykiel pomaranczowy sweterek ok 0,5 -1ml Hugo Boss Dark Blue meski ok 2ml. Alfred Sung, Shi ok 1 Guerlain Insolence 1ml atomizer Ralph Lauren Blue ok. 2ml Desnuda ok 3ml Reaction Calvin Klein ok 2ml Puma create ok 1ml Sensi White Notes 1,5-2ml moge tez zrobic probki w fiolce z atomizerem z Carolina Carolina Herrera Miss Dior Cherie Lancome Miracle Baby Doll Allure Sensuelle edp Odpowiedz Link
yellow_kadmium poszukuję / oddam 12.08.08, 08:52 Poszukuję: Serge Lutens – Bois de Violette, Bois et Fruits, Borneo 1834, A La Nuit, Sa Majeste La Rose Frapin – Esprit de Fleurs, Caravelle Epicee, Terre de Sarment Annick Goutal – Le Jasmin, Songes, Passion L'artisan – Poivre Piquant Lubin – L'eau Nueve Penhaligons – Quercus Parfum d'Empire – Ambre Russe Etro – Dianthus Oddam: The Different Company – Bois d’Iris Maitre Parfumeur et Gantier – Ambre Precieux Serge Lutens – Santal Blanc, Fleurs de Citronnier, Five o'clock au Gingembre, Louve Parfumerie Generale – Aomassai, Cadjmere Keiko Mecheri – Oliban, Genie Des Bois, Ume L’Artisan – Navegar, Premier Figuier Extreme, The Pour un Ete, Piment Brulant Bond no.9 – Park Avenue F. Malle – En Passant M. Harris – Figue Amere Diptyque – Philosykos, Tam Dao La Prairie – Silver Rain Etro – Shaal Nur Frapin – Passion Boisee Lubin – Idole de Lubin Hermes – Terre Comme des Garcons – CGD 2, Sweet Nomadtea, Calamus, Jaisalmer Parfum d’Empire – Osmanthus Interdite Mauboussin – Historie d’Eau Carthusia - Aria di Capri A. Goutal – Les Nuits d’Hadrien E. Coudray – Givrine Penhaligons – Victorian Posy Lalique – Perles Estee Lauder - Youth Dew Amber Nude, Youth Dew Micallef – Watch Comptoir Sud Pacifique – Vanille Cannelle Guerlain – Samsara, Mitsouko, Mahora, Shalimar Givenchy – Ange ou Demon edp, Organza Narciso Rodriguez – For Her edp McCartney – Stella Perfumer's Workshop – Tea Rose Bvlgari – au Thé Vert Dior – Pure Poison, Dolce Vita Kenzo – Jungle Elephant Cartier – Le Baiser du Dragon Torrente – L’Or Tesori d’Oriente - Aegyptus Gloria Vanderbilt – Honeymoon Azzaro – Visit Cerruti – Image Dolce & Gabbana – By Woman Lanvin – Rumeur Odpowiedz Link
forevermore79 przeniesione: B. pilnie poszukuje HABANITY 12.08.08, 09:59 autor: mmartiene "odwdziecze sie jak nalezy za mala probeczke - a mam czym :) poratujcie prosze!!!" Odpowiedz Link
suss_kind Re: przeniesione: B. pilnie poszukuje HABANITY 19.08.08, 10:04 Mam, chętnie dam. Mój mail: leeguy@interia.pl Odpowiedz Link
aammsstt Molecule 01 - kropelki szukam 13.08.08, 22:34 Raczej odkupię, bo na wymianę naprawde niewiele, nie ma się czym chwalić... Odpowiedz Link
mangos Usilnie poszukuję Burning Leaves IHP 14.08.08, 14:26 oraz Santal de Mysore.Kropli zaledwie,marzę,by poznać.zapłacę nawet lub czymś się podzielę. Mangos Odpowiedz Link
paulinaa 5 o'clock au gingembre 15.08.08, 18:14 bardzo prosze o kropelke, odwdziecze sie :) Odpowiedz Link
aistionnelle do paulinaa 16.08.08, 17:46 Mam 5 o`clock:-)napisz maila na pocztę gazetową ze swoim adresem, wyślę.Pozdrawiam.A Odpowiedz Link
aleksandrawu Perles de Lalique 18.08.08, 19:50 Czy ktos bylby chetny na przeslanie- oczywiscie za oplata- probki tych perfum do Anglii? Odpowiedz Link
znakoff Stella In Two Peony 21.08.08, 09:17 Witam :) Za próbeczkę In Two Peony mogę zrobić próbkę Cerruti Image, Noa Cacharela albo Iceberga Twice. Jest ktoś chętny na wymianę? A, mam jeszcze Love of Rose Polleny Ewy i męską Naturę YvesRocher. Bardzo bardzo proszę :) ________________________________ znakoff - kiedyś: male_conieco Odpowiedz Link
mettemarit Szukam do testów... 21.08.08, 14:45 Chanel No 5 Sensuel Elixir Python Trussardi Violetta di Parma Magie Noire Eau d'Hermes Bond No 9 Wall Street i Chinatown Odwdzięczę się swoimi:) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Szukam do testów... 21.08.08, 18:12 mam Chinatown, Wall Street chyba tez, musze sprawdzic-podeslij adres na @ Odpowiedz Link
olesiam Usilnie poszukuję Frederic Malle French Lover 21.08.08, 20:38 Odwdziecze sie sowicie:) O. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Usilnie poszukuję nr 89 22.08.08, 09:19 Szukam : Chene 21 Costume National Timbuktu Five o'clock au gingembre Comme des Garcons – Play Rock Crystal O. Durbano Aomassai Cadjmere Molecule 01 COURTESAN Worth Bond No 9 Chinatown Odwdzięczę się Odpowiedz Link
zielona28 Re: Usilnie poszukuję nr 89 23.08.08, 21:50 Mam te: Chene Five o'clock au gingembre Aomassai Bond No 9 Chinatown Napisałam wczoraj pw,doszła? Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Usilnie poszukuję nr 89 23.08.08, 22:04 nic nie doszlo, mozesz jeszcze raz ? Odpowiedz Link
paulinaa zapachów Parfumerie Generale 23.08.08, 18:12 różnych, bo nie znam zadnego najbardziej mi zalezy na Brulure de Rose odwdzięczę się! Odpowiedz Link
mok.ka kazda ilosc Gucci edpII i Addict eau Fraiche kupie 26.08.08, 21:46 prosze pisac na maila gazetowego:) pozdrawiam Odpowiedz Link
mok.ka oddam wszystko za krople Lou Lou Cacharel.. 26.08.08, 22:25 nie moge w zadnej perumerii u siebie w miescie juz dostac a boje sie kupic w ciemno na internecie..a skladniki tak kusza..prosze o kropelke do testow, pokryje koszty przesylki.. pozdrawiam Odpowiedz Link
m23p31 odkupie Mitsouko Guerlain+ 26.08.08, 22:48 prosze o kontakt na marikasz1@wp.pl. pzdr. Marika Odpowiedz Link
mama.ady szukam visit for men azzaro i fever men caline 28.08.08, 12:53 mam dużo na wymianę, także nisze Odpowiedz Link
vanilia72 Courtesan Worth szukam kropli kilku 30.08.08, 16:19 do testów, na wymiane mam co nieco :) Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję nr 89 30.08.08, 21:48 szukam Jicky. obojętnie jaka koncentracja. może być śladowa ilość :) Odpowiedz Link
mazia79 Casmir- choć kropelki 31.08.08, 19:40 Bardzo chętnie odkupie chociaż malutką probkę :) Odpowiedz Link
aggis20 Hiver,Garage CDG,Mac MV2,Prada Intense,L'occitane 02.09.08, 11:34 Szukam wyżej wymienionych + Hypnose Elixir, My Afrika Krizia, z L'occitane Amber i Honey&Lemon. Odstąpię :) próbki firmowe: Ferre EDP Bright Crystal Young Sexy Lovely YSL Sun Moon Stars Ralph Rocks Just Cavalli Him Just Cavalli Him Blue Dalimania próbki robione: 7:15 am in Bali Mariah Carey M Vanille Bourbon il Profvmo Clinique Happy Holiday Paul Smith London Fleur D'interdit Givenchy nowa OI Diesel ++ Birmane Safari Caleche Hermes czarna Mania Mahora Mauboussin EDT Cashmere Mist DK Figa L'Artisan Cinnabar Theorema Tigre Kenzo L de Lolita Lempicka Hypnotic Poison Naomi Campbell Eternal Beauty Darling Jette Joop Lauren Wild Caline Scent Costume National Mira - Bai CH Carolina Herrera Chocolovers Odpowiedz Link
melkmeid szukam kropli dzongkhi 02.09.08, 15:05 .. i bardzo chętnie innych l'artisanów (oprócz dzing!) w zamian nie mam wiele, ale może ktoś coś znajdzie. Black Cashmere, Perles de Lalique, Mira Bai, Diesel ++, OI, Theorema Esprit d'Ete, Neonatura Cocoon, L'Or de Torrente, Chanel Allure, Zinzibar TBS, Snow Demeter, Condensed Milk Demeter. Odpowiedz Link
melkmeid Re: szukam kropli dzongkhi 02.09.08, 15:17 melkmeid napisała: > .. i bardzo chętnie innych l'artisanów (oprócz dzing!) > > w zamian nie mam wiele, ale może ktoś coś znajdzie. zapomniałam. kontakt: de.melkmeid@gmail.com Odpowiedz Link