xjagax 04.06.08, 01:16 Czy ktoś to już testował? www.lancome.de/_de/_de/catalog/product1.aspx?prdcode=234013&CategoryCode=AXEBodySuncare%5EF1_Aroma% 5EF2_Aro_Delice&vname=name Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Aroma Delice Lancome 05.06.08, 12:03 Tak, od roku jest zagranica, teraz jest lansowana na nowo- specjalizuja sie w niej wlasnie Niemcy, gdzie na polkach stoja cale linie Aroma Tonic, Sun, Delice i Source (nie ma juz wycofanych Aroma Fit i Calm). Delice przypomina nieco wersje Sun i jest generalnie b. przyjemnym, rewitalizujacym zapachem, w ktorym cytrusy mieszaja sie z brzoskwinia, odrobina jasminu i wanilii. Trwalosc podobna do reszty linii Aroma. Polecam przy okazji polowanie zagranica na limitowane balsamy do ciala 400ml z pompka- sa akurat tylko w wersja Tonic, Sun i Source, ale za to maja b. atrakcyjna cene- ok 25-30 euro. Odpowiedz Link
xjagax Re: Aroma Delice Lancome 08.06.08, 03:01 Dzięki za info. Ja miałam kilka zapachów z serii Aroma. W zeszłym roku miałam Sun i b. mi się podobał. Skoro Delice jest podobne, powinno trafić w mój gust. Uwielbiam latem wszelkie "słoneczne" i orzeźwiające zapachy... Odpowiedz Link