gazela755 Re: Dziś pachnę... 07.06.08, 21:56 Lacoste (zolte)juz dwie dziewczyny dzis podbiegly do mnie i dyskretnie spytaly,co to za zapach...Tak tez reaguja jak uzywam Diorissime Diora...ale uzywam tez Diorelli tez Diora Odpowiedz Link
a.g.n.i Też na czarno:-) Bulgari Black - jedziemy zaraz + 08.06.08, 09:38 na bazar motocyklowy:-) nawet fajnie się rozwija w takim cieple:-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 08.06.08, 15:36 dziś dzień YSL - globalnie Nu EdP, lewa - Opium, prawa - Cinema. ale zaraz idę pod prysznic, bo mieszanka zabójcza :) Odpowiedz Link
plomyczek_ Philosykos.. 09.06.08, 09:39 Philosykos od kilku dni. Dobrze mieć znowu dostep do netu:-) pozdrowienia dla wszystkich:] Odpowiedz Link
renia.renia Też pachniałam AA Pamplelune> 09.06.08, 20:16 wieczorem zmieniłam na Ambre Fetiche A Goutal. AF to zapach po któym spodziewałam się wiele, jednak okazał sie być miłą i przyjemną pudrową kompozycją bardzo zbliżoną do Ambre L'Occitane i znacznie mniej od L'O trwałą. pozdr Odpowiedz Link