forevermore79 16.06.08, 19:18 Kolejny, po Kate zapach modelki- na poczatek krotkie info z konf. prasowej, o zapachu wkrotce: www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2008/06/kate_moss_velvet_hour_2008_new.html#more Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lune wiecej o zapachu na Fragrantica 28.07.08, 14:15 www.fragrantica.com/perfume/Kate-Moss/Velvet-Hour-3787.html bardzo zachecajace ... 'black pepper, freesia and cashmere incense were built into the perfume, which has a heart of patchouli and nutmeg. The base notes include sandalwood, amber, ebon wood and woody accords' :) lune Odpowiedz Link
lune hmm... 29.08.08, 22:37 testowalam dzisiaj, niestety na mnie to slodziak... w dodatku jakos tak banalnie pachnie :( nie wykluczam ze na innej osobie moze i ladny ale cos mi sie zdaje ze to nie jest szczegolnie ambitna kompozycja ; a opis byl taki smakowity :( lune Odpowiedz Link
icegirl Re: News- Kate Moss: Velvet Hour 30.08.08, 10:03 Ja już nie wierzę spisom nut. Nuty są coraz fajniejsze, a zapachy, które mają te nuty, są coraz banalniejsze. Mam niejakie wrażenie, że nuty stały się elementem marketingu. Dobrze jest zaskoczyć niezwykłą nutą, np. zapachem czarnej frezji, tyle, że to się zazwyczaj nie przekłada na oryginalność zapachu ;) Odpowiedz Link
elve Re: News- Kate Moss: Velvet Hour 30.08.08, 10:22 masz 100 procent racji. Nuty mają pobudzić wyobraźnie i zaostrzyć apetyt. W butelce natomiast pojawiają się kolejne klony sprawdzonych bestsellerów, wyprodukowane jak najmniejszym kosztem. Bardzo smutny artykuł, który podchodzi do tematu z nieco innej, ale może nawet ważniejszej strony: www.aromaconnection.org/2008/08/sale-use-of-fra.html Odpowiedz Link
paulinaa Re: News- Kate Moss: Velvet Hour 30.08.08, 18:05 kolejny banał... na mnie pachnie niecała godzinę, czuję tylko trochę kwiatkow, pudru i coś orientalnego... beznadzieja... Odpowiedz Link
ola5777 Re: News- Kate Moss: Velvet Hour 08.09.08, 11:25 Jakos nie przypadl mi ten zapach do gustu ale mimo tego uwazam ze Kate to bardzo świetna modelka blog.rimmellondon.com.pl/news/view/1539 Odpowiedz Link