Dodaj do ulubionych

WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ

• studiokurpas Zaprojektujemy Twoje wnętrze-Studio Kurpas, ŚLĄSK 17.05.13, 10:41
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

Kompleksowy projekt wnętrza obejmuje V etapów:

I etap

- spotkanie w miejscu, którego dotyczy projekt
      - przeprowadzenie inwentaryzacji
      - wykonanie dokumentacji fotograficznej
      - omówienie preferencji Inwestora dotyczące stylu i kolorystyki

II etap

- sporządzenie rzutów układu aranżacji w dwóch wariantach z naciskiem na funkcjonalność oraz ergonomię

- sporządzenie dwóch wersji projektu strefy dziennej/bądź wybranych pomieszczeń w formie wizualizacji
      - praca nad koncepcją strefy dziennej/bądź wybranych pomieszczeń

- po zaakceptowaniu koncepcji projektu przejście do III etapu

III etap

- wizualizacje pozostałych pomieszczeń

- po zaakceptowaniu aranżacji wszystkich wnętrz przejście do IV etapu

IV etap
      Wykonanie rysunków technicznych z wymiarami w skali:

- rzut aranżacji pomieszczeń
      - rzut uwzględniający nowy układ ścian
      - rzut sufitów podwieszanych

- rzut z projektem wodno – kanalizacyjnym
      - rzut z projektem instalacji elektrycznej
      - rzut ułożenia posadzek
      - rzut zabudowy stałej (szaf, garderoby, zabudów GK)
      - widoki ścian ze szczegółowym opisem
      - dobór lub indywidualny projekt mebli
      - projekt mebli kuchennych
      - projekt schodów
      - projekt kominka
      - zestawienie materiałów wykończeniowych (posadzek, płytek, farb, tapet)
      - zestawienie oświetlenia
      - zestawienie wyposażenia
      - wyceny i zamówienia materiałów

V etap

- wizyta w salonie Studio Kurpas w celu doboru materiałów
      - wizyty w innych sklepach
      - nadzór autorski na budowie

KURPAS
      dla CIEBIE
      o TOBIE
      przy TOBIE
    • lavitadesign PROJEKTANT SOPOT GDYNIA GDAŃSK 01.06.13, 16:20
      Zatrudnij projektanta wnętrz który pomoże Tobie zrealizować marzenia.
      Nie wiesz gdzie kupić fajne kafelki? Jakie wybrać... jak połączyć kolory? My wiemy!

Jesteśmy po to, aby Tobie pomóc! za naprawdę niewielkie pieniądze oddajesz w nasze ręce całą pracę nad aranżacją Twojego wnętrza. Twoim jedynym zadaniem będzie określenie swoich potrzeb, opisanie wymarzonej kuchni... łazienki.. lub innego wnętrza, a my przelejemy to na papier a później realizujemy u Ciebie w domu.

Wstaw wodę na kawę... zrelaksuj się i czekaj na efekty naszej pracy.

Zapytaj nas o cenę aranżacji Twojego mieszkania:

kontakt@lavitadesign.pl
      793-410-065

szczegóły na www.lavitadesign.pl
    • inventiveinteriors Szukasz dobrego architekta? 28.08.13, 17:23
      Szukasz dobrego architekta? Będziemy w Twoim mieście – w dniach 9-11 września w Łodzi, 12-15 września w Warszawie, 17-20 września w Krakowie, Katowicach i Wrocławiu
      Zapraszamy do współpracy!!!

www.inventive-interiors.com
      www.facebook.com/InventiveInteriors
    • diseno Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 06.09.13, 10:56
      Ja polecam pracownie Montari. Ceny za projekt wnętrza są niższe niż w Gdańsku itp, bo to firma z Koscierzyny, a projekty również robi w Trójmieście. www.montari.pl
    • zaprojektujemy ZAPROJEKTUJĘ - Warszawa 24.09.13, 23:29
      Zaprojektujemy ... i nie tylko. Zaprojektujemy, wykończymy pod klucz i wyposażymy Twoje wymarzone mieszkanie. Dzięki specjalnie przygotowanym pakietom wykończeniowym oszczędzisz czas i pieniądze. Kliknij www.decoroom.eu i zobacz naszą ostatnią realizację.
    • tomira74 szukam - Mazury 24.10.13, 13:04
      Jestem zainteresowana pomocą w zaprojektowaniu wnętrza domu-pensjonaciku na mazurach który mimo, że świeżo budowany ma wyglądać, ze stał tam zawsze.

anna.tomira@gmail.com
    • atelier.interiors ZAPROJEKTUJĘ _ Kraków 20.12.13, 12:58
      Witam,
      Chętnie podejmę się wykonania projektów wnętrz w Krakowie i okolicach.
      Jestem absolwentką architektury i urbanistyki.
      Zapytania proszę kierować na adres e-mail:
      jvs.atelier@gmail.com
    • artdeco.info.pl Projektowanie wnętrz-Częstochowa 20.12.13, 15:41
      Zapraszam na naszą stronę www.pracowniaperspektywa.pl
      tel 519-115-345
      Pozdrawiam
      Kinga Cybińska
    • jakubhendzel Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 31.12.13, 03:13
      architekt ze strzelec opolskich
      Tanio i solidnie

hendzeljakub.wordpress.com/
      • jagodazdrojewska Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.01.14, 20:53
        Polecam swoje usługi. Projektuję wnętrza prywatne i publiczne. Mam konkurencyjne ceny, a projekt przedstawiam w takiej formie jak duże-drogie pracownie.
        Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio jagodazdrojewska.daportfolio.com/ i na fb www.facebook.com/pages/Jagoda-Zdrojewska-Architekt-Wn%C4%99trz/179326132275844?fref=ts
    • pecka0 Re: SZUKAM PROJEKTANTA -OPOLE 10.01.14, 22:50
      Witam,
      Szukam studenta ostatniego roku architektury lub początkującego absolwenta do aranżacji wnętrza domu w Opolu.

• jakubhendzel Re: SZUKAM PROJEKTANTA -OPOLE 10.01.14, 23:53
        Witam. Skończyłem architekturę w Gliwicach. chętnie pomogę. jestem ze strzelec. prosze opisac w 3 zadaniach temat na mejla. to go wycenię

hendzeljakub@gmail.com
      • andrzejjemiol Re: SZUKAM PROJEKTANTA -OPOLE 15.01.14, 13:32
        Witam,

Co prawda nasi projektanci są już absolwentami architektury wnętrz, ale myślę że nasza oferta może Pan zainteresować. Oferujemy zdecydowanie konkurencyjną cenę w stosunku do jakości. Zapraszam na naszą stronę www.dreamhousedesign.pl

W ramach akcji promocyjnej mogę wygenerować dla Pana kod rabatowy -30% na nasze usługi ważny przez 30dni. Przy kontakcie proszę się tylko powołać na tą wiadomość.

Pozdrawiam
        • design-me.com.pl Re: SZUKAM PROJEKTANTA -OPOLE 21.02.14, 09:25
          zapraszam do wpółpracy
      • plasterlina Re: SZUKAM PROJEKTANTA -OPOLE 19.03.14, 15:29
        Witamy serdecznie, zapraszamy do zapoznania się z naszymi projektami: www.plasterlina.pl

W skład naszych projektów wchodzą rysunki techniczne- wykonawcze (rzuty, przekroje), wizualizacje oraz spis wykorzystanych w projekcie elementów- takich jak meble.

Koszt projektu to 80-120zł/m2

pozdrawiamy,
        Plasterlina
    • karolinak10 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 12.01.14, 14:18
      Zapraszam na www.mieszkajmilo.pl

Pozdrawiam
    • betti-b Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ BIELSKO-B 14.01.14, 21:29
      Zlecę projekt otwartej kuchni z półwyspem z mebli IKEA (ok. 10m2) oraz projekt łazienki w stylu glamour (ok. 10m2). Dom położony jest w Bielsku-Białej, oczywiście możliwa jest współpraca mailowa. Proszę o oferty.
      • andrzejjemiol Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ BIELSKO- 15.01.14, 13:28
        Chętnie pomożemy w aranżacji zgodnie z Pani wymogami, jednak potrzeba więcej informacji nt. projektu. Zapraszam na naszą stronę i do kontaktu: www.dreamhousedesign.pl

Pozdrawiam
    • betti-b SZUKAM PROJEKTANTA (KUCHNIA, ŁAZIENKA) BIELSKO-B. 15.01.14, 13:25
      Zlecę wykonanie projektu kuchni (meble Ikea) ok. 10 m2 oraz łazienki w stylu glamour pow. ok. 10 m2. Bielsko-Biała, możliwa współpraca mailowa.
      • moo.ni.kaa Re: SZUKAM PROJEKTANTA (KUCHNIA, ŁAZIENKA) BIELSK 20.02.14, 13:55
        betti, zerknij sobie na projekty DHD www.dreamhousedesign.pl/
        Bo jak zależy Ci na współpracy "na odległość" to oni tak właśnie projektują a w aranżacjach sa świetni , no i cenowo znacznie taniej wychodzą
        • design-me.com.pl Re: SZUKAM PROJEKTANTA (KUCHNIA, ŁAZIENKA) BIELSK 21.02.14, 09:20
          Zapraszam do współpracy i na moją stronę internetową.
      • karolinak10 Re: SZUKAM PROJEKTANTA (KUCHNIA, ŁAZIENKA) BIELSK 24.02.14, 11:51
        Architekt wnętrz,

Witam serdecznie, projektuje na Śląsku ale wykonuje również projekty zdalne drogą on-line w całej Polsce. Jeśli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt. Przykładowe moje projekty można zobaczyć na www.mieszkajmilo.pl

Pozdrawiam
    • iga.dan Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 25.02.14, 12:24
      Ja mam przecudowną kuchnię więc narobię szumu dla mojego wybawiciela :) haha
      Otóż beznadziejny salon z aneksem zmienili mi w świetne wnętrze do życia.
      POlecam:
      warsztatmeblowy@gmail.com

Z tego co wiem pan Marcinz ekipa projektuje wnętrza i meble dla klientów z Warszawy ale może i spoza też. Najlepiej chyba samemu do nich napisać.
      Pozdrawiam :P
    • wicio8 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 27.02.14, 17:29
      Niskobudżetowe projektowanie wnętrz dla celów sprzedaży lub wynajmu nieruchomości
      • lizka8 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 28.02.14, 18:10
        Polecam to biuro www.dreamhousedesign.pl/portfolio.html - robią projekty zdalne więc na całą Polskę w bardzo dobrych cenach
        Wnętrza projektują funkcjonalne i do zamieszkania a nie jakieś "wydziwnione" i "wizjonerskie"
        Mnie zrobili fantastyczny projekt, żadnych problemów z realizacją no i w 100% wykonany, bo wszystko pod moje potrzeby
        • wicio8 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.03.14, 14:26
          Zdalne robienie projektów to trochę nie teges. Trzeba spotkać się, porozmawiać, poznać DOKŁADNIE potrzeby i oczekiwania Klienta, wizyta w lokalu też czasami wiecej daje niż analiza rzutów. Oczywiście można podsunąć 10 projektów sztampowych i coś sobie Klient wybierze, ale to się średnio sprawdza.
    • ml-projekt Kraków - promocja na projekt łazienki 06.03.14, 10:54
      Zapraszam do skorzystania z promocji na projekt łazienki! Rabat na projekt nawet 350 zł. Szczegóły na stronie: ml-projekt.pl/promocje/projekt-lazienki-z-rabatem-do-350-zl/
    • wicio8 Home staging - tanio i skutecznie! 07.03.14, 14:34
      Niskokosztowe przygotowanie nieruchomości do sprzedaży. Niewielkim nakładem finansowym zwiększ wartość sprzedażową mieszkania. Home staging ma szczególne zastosowanie w sytuacjach, w których są oglądający mieszkanie, ale nie ma zdecydowanych na zakup.
    • joanna_pro Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.03.14, 15:36
      Zaprojektujemy salon, kuchnie, sypialnie i całe mieszkania www.e-umeblowani.pl/2014/03/projektowanie-wnetrz-pomysl-projekt-plan/
    • kododesign Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 09.03.14, 18:08
      Pracownia projektowa KODOdesign - kompleksowa aranżacja wnętrz.

Zachęcamy do podjęcia współpracy z naszą pracownią, którą mamy przyjemność tworzyć i rozwijać spełniając potrzeby, oczekiwania i wymagania klientów.
      Z pasją i pełnym zaangażowaniem zajmujemy się kompleksowym projektowaniem wnętrz. Naszym klientom oferujemy indywidualną kreację przestrzeni prywatnych, mieszkalnych, aranżację wnętrz, a także doradztwo w trakcie trwania procesu projektowego - od koncepcji do realizacji.

Pracownia projektowa KODOdesign tworzy rozwiązania na miarę potrzeb każdego klienta.

Zapraszamy na naszą stronę: www.kododesign.pl
      Działamy w Poznaniu i okolicach!
    • smul_live Szukam projektanta pokoju 01.04.14, 14:16
      Witam, planuje remont pokoju dziennego, mam jakieś plany w głowie ale nie potrafię sobie tego wyobrazić dlatego potrzebuje wizualizacji.
      • inproco.interiors Re: Szukam projektanta pokoju 01.04.14, 14:43
        Zapraszam
        inprocointeriors.plpawel.szemraj@inproco.pl
        • smul_live Re: Szukam projektanta pokoju 01.04.14, 15:45
          Email nie działa.
      • ml-projekt Re: Szukam projektanta pokoju 02.04.14, 09:31
        Zapraszam do współpracy, przykładowe wizualizacje na stronie www.ml-projekt.pl

pozdrawiam
        Magdalena Leżańska
        biuro@ml-projekt.pl
    • vena-opinie ZAPROJEKTUJĘ Lublin Warszawa 26.04.14, 08:16
      Ponad 20 lat doświadczenia w zawodzie projektanta wnętrz. www.kuchnie-vena.pl
      Urszula Tomaszewska
    • smul_live Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.05.14, 21:11
      Nie sztuka zrobic projekt na takich powierzchniach, gdzie salon jest z kuchnią na przykład, zróbcie projekt w mieszkaniu które ma 32 metry, w tym 2 pokoje, kuchnia i łazienka z ubikacją, mieszkanie dla 4 osób!!!! to jest wyzwanie bo tak zyje większośc młodych małżeństw!
    • reniabanio Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.05.14, 13:11
      Właściwie to może lepiej zacząć od projektu i potem dopiero zaczynać wyburzać ściany, żeby nie okazało się potem że to ścianki działowe. Modne teraz są jasne wnętrza z ciemnymi podłogami. Polecam też wysepki w takim połączeniu jak u Pani dzięki takiej wysepce można wygospodarować dodatkowy blat i miejsce do robocze. Polecam pooglądać różne blogi tam jest bardzo dużo świetnych pomysłów i zawsze można się zainspirować czymś :)
      • smul_live Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 07.05.14, 16:37
        No właśnie wpółczesni projektanci proponują w kółko to samo : wysepka i burzenie ścian, jak ma mieszkać rodzina : mama tata córka i syn, gdzie w takie małe mieszkanie włożyc wysepkę ?
        Przecież w każdym pokoju musi byc konkretna szafa, spanie, u dzieci biurka u rodziców ława/ stół do jedzenia, w tym mieszkaniu trzeba zyć : spać, mieszkać, odpoczywać!
    • aranzacje_wnetrz_lublin ZAPROJEKTUJĘ Lublin 08.05.14, 06:31
      Gustowne wnętrze wymaga dobrego pomysłu, niekoniecznie dużych pieniędzy. Niektóre nasze realizacje można obejrzeć na stronie:
      www.kuchnie-vena.pl
    • wicio8 Re: WYNAJMĘ PROJEKTANTA --- ZAPROJEKTUJĘ 04.06.14, 10:28
      Nieszablonowo, oryginalnie, indywidualnie, ponadczasowo zaprojektujemy Twoje mieszkanie, dom, biuro. Zapraszamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka