joanna5555m SUWAŁKI sklep internetowy 17.09.09, 15:12 Narzuty, Obrusy, Poszewki, Cudne Stojaki na biżuterię, Stylowe Gobeliny www.mirannis.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trio_zen Wiecie coś o Gray Cat Gallery? 18.09.09, 14:19 Przekopując ostatnio internet trafiłem na infomacje o nowej galerii wnętrz: www.wnetrza.bia.pl/pl/news/news_view.php?mid=41144 Chciałem kupic u nich zestaw foteli, ale wogóle ich nie znam... Może wy coś słyszeliście... Czekam na wasze opinie bo nie wiem czy mam u nich je kupić????? Odpowiedz Link Zgłoś
annannke gdzie kupić materac welurowy w Krakowie? 08.11.09, 12:43 jak w temacie pilnie potrzebuje kupić niedrogo materac welurowy normalnie zamówiłabym przez internet ale za długo by trzeba czekać na wysyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa9 Re:KUTY STOLIK/ STÓŁ OKRĄGŁY, LUBLIN 08.01.10, 16:47 wymyśliłam sobie, że taki kuty stolik będzie w moim pokoju dziennym. Koniecznie okrągły.Śr. blatu 60- 80 cm. Chciałabym, żeby był romantyczny i bardziej "pokojowy" niż "tarasowy". Jestem zainteresowana także zakupem z drugiej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
hel-len Re: GDZIE KUPIĆ? 19.01.10, 13:31 Poszukuję lampy z rattanu. Coś podobnego do tej, ale wyższej: www.modo4u.pl/katalog?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=189&category_id=52 Znalazłam coś podobnego co najbardziej mi pasuje ale w sklepie w Niemczech :( www.1a-direktimport.de/lampen/stehlampe-clara-quadratisch.php POMOCY! Odpowiedz Link Zgłoś
twojaplytka Re: GDZIE KUPIĆ? płytki ceramiczne 21.01.10, 21:05 Firma Twojaplytka.pl zajmuje się sprzedażą płytek ceramicznych niemal od 1998r. Mamy w tej branży doświadczenie i stabilną pozycję na rynku. Z upływem czasu, chcąc w pełni zaspokoić potrzeby naszych Klientów, stopniowo rozszerzyliśmy naszą ofertę handlową o produkty innych producentów. Obecnie w naszej ofercie można znaleźć płytki ceramiczne niemal wszystkich polskich producentów, a także ceramikę o rzadko spotykanej stylistyce. Prowadzimy sprzedaż detaliczną i hurtową na terenie całej Polski. www.twojaplytka.pl/Plytki_Opoczno-k145-0--default.html Odpowiedz Link Zgłoś
qr-ka Re: GDZIE KUPIĆ? płytki ceramiczne 13.08.13, 14:01 Znawca kładł mi płytki podłogowe na balkonie. Niestety odstawił fuszerkę i teraz sam muszę po nim poprawiać. Musiałem na prawdę niedrogo szukać materiału i znalazłam niezły klinkier ilazienki24.pl/opoczno/klinkier/solar-c1521.html Odpowiedz Link Zgłoś
ambra29 Re: GDZIE KUPIĆ? 18.03.10, 15:31 mam pytanie? Potrzebuje zakupić dobre , trwałe meble dla dziecka w wieku 2 lat, najlepiej teren Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
moonalisa sztuka użytkowa 21.04.10, 11:37 unikatowa sztuka uzytkowa: sklep.inkluz.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
majpst gdzie kupić niedostępny w IKEA dywanik SVEJE? 04.05.10, 03:36 poszukuję dywanika w biało-czarne pasy z serii SVEJE z katalogu 2009 roku IKEA. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1412 Re: GDZIE KUPIĆ? 02.06.10, 23:46 Ja najbardziej polecam kupowanie w internecie :) Łatwo, szybko, bez wychodzenia z domu i denerwowania się chodzeniem po 1000 sklepów... Polecam wejśc na plytki24.pl . Ogromny wybór i niskie ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
basthet Dywany - sklep internetowy 16.06.10, 19:52 Polecam sklep internetowy z dywanami Sylpol. Duży wybór, przyzwoite ceny i szybka dostawa. sklep.sylpol.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
borys1450 Gdzie można tanio kupić ozdobne dystanse ????????? 23.06.10, 20:07 Witam wszystkich, Może ktoś z Was będzie wiedział gdzie można kupić za rozsądną cenę takie kołki ozdobne do tabliczki reklamowej, aby tabliczka nie była przykręcona bezpośrednio do ściany, tylko żeby była za nią pewna odległość tak około 2-3 cm, Potrzebuje takich dystansów znaczną ilość a firmy które znalazłem mają ceny z kosmosu wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
gesiak Re: Gdzie można tanio kupić ozdobne dystanse ???? 24.06.10, 09:16 Ostatnio też szukałem, udało mi się dokopać do promocji, ale niestety ważnej do czerwca. Sprawdź na ar.com.pl. Chyba potrzebujesz takich dystansów jak ja, zobacz parametry AIR 1002. Dam ci też rade, ucz się na cudzych błędach, najpierw dzwon i pytaj, nie kupuj na czuja :D Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz78 Re: GDZIE KUPIĆ DOBRE PANELE> 13.07.10, 12:05 GDZIE W OKOLICACH KATOWIC MOZNA KUPIC DOBRE PANELE PODŁOGOWE NP SZWEDZKIE PANELE PERGO??? Odpowiedz Link Zgłoś
ziel-ona3 Re: GDZIE KUPIĆ DOBRE PANELE> 30.05.11, 13:09 Ja ostatnio odkryłam świetny sklep z dobrymi panelami, tyle, że w Poznaniu. Panele nazywają się Sensa i ja osobiście jestem z nich bardzo zadowolona. Sam sklep też super - fachowe doradztwo, możliwość montażu i przemiła obsługa. No tylko, że Poznań. Z tego co wiem w Katowicach tego salonu nie ma, ale te same produktu można zamówić w sklepie internetowym www.nobless.pl/salon.php. Tak więc może to by Ci pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś
joannadem Przedmioty do własnoręcznego ozdabiania 15.07.10, 23:38 Bo diabeł tkwi w szczegółach aranżacji. Można pobawić się w ozdabianie lustra, ramki czy komody. Polecam www.zielonazyrafa.pl Nie tylko fajne przedmioty, ale i instrukcje wykonania. Dla bardziej wtajemniczonych stare przedmioty z giełdy staroci. Pozdrawiam w upalną noc. Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Re: GDZIE KUPIĆ? 03.08.10, 11:22 Agd i rtv można kupić tanio w internetowym sklepie 1komp.pl. Jest dość tani i ma sprzęty znanych producentów, te najlepsze modele. Ja tam zamawiałam i jest ok, sklepów tego typu jest masa, ale nie wszystkie są niestety tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
veramaterace Re: GDZIE KUPIĆ? 10.09.10, 00:23 Witam serdecznie jezeli ktos potrzebuje zakupic materac okragly o srednicy od 200 do 280cm prosze pisac na maila oczywiscie nie tylko materace firma wykonuje cale loza okragle jak i loza w ksztalcie serca ceny przystepne co do rynkow europejskich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawszetomas Re: GDZIE KUPIĆ? 10.09.10, 12:37 gdzie można kupić taką wannę???projektoria.pl/aranzacja/lazienka-dla-wymagajacych/ albo chociaż podobną???? lokalizacja centralna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
will899 Poznań - manekin dekoracyjny metalowy - duży 15.09.10, 12:30 Witam, mam pytanie dokłanie jak w temacie, interesuje mnie zakup ciemnobrązowego/czarnego manekina dekoracyjnego, metalowego - o wysokości ok 150, wie ktoś gdzie w Poznaniu są takie rzeczy? Mogą być sklepiki hurtownie chętnie sprawdzę wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalowy-piasek GDZIE KUPIĆ szkło z Almi Decor 05.10.10, 13:44 Szkło przezroczyste z Almi Decor - huty, hurtownie, inne tansze sklepy - chodzi o bomboniery, wazony, szklane pojemniki z pokrywami? Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re:sofa 06.10.10, 15:43 gdzie można kupić sofe,narożnik?Chodzi mi o to zeby mozna było jakąs częśc mebla odłączyć i mamy np.kolejny mebel fotel, jak chcemy zeby ludzie siedzieli osobno a nie na kupie i zeby jak trzeba spać dosunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
czoowii Łóżko kolonialne/indyjskie - Kraków. 12.02.11, 01:11 Witam, orientuje sie ktos gdzie w Krk lub okolicach mozna nabyc piekne, solidne lozko z litego drewna jak palisander czy teak, w stylu indyjskim lun kolonialnym? Zwiedzilem do tej pory sklepy Alberomeble, Altaplana i sklep na 3p w Jubilacie, niestety niczego w Krakowie poza nimi nie znalazlem a w ww sklepach nie widzialem lozka ktore by mnie specjalnie urzeklo. Moge takze podjechac do ok 50 km od Krk badz takze rozwazyc lozko juz uzywane. z gory dziekuje za wszystkie rady, podpowiedzi i pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
m_robert Re: Łóżko kolonialne/indyjskie - Kraków. 24.03.11, 15:13 sprawdź na www.dynamiko.pl - mają fajne rzeczy no i salon w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.43 Re: GDZIE KUPIĆ? Anioły ceramiczne z szamotu? 17.02.11, 17:38 Interesują mnie Anioły ceramiczne z szamotu. Widziałam kilka w internecie, bardzo mi się spodobały. Czy ktoś z Was wie gdzie można je kupić? Chciałabym zrobić prezent dla siostry :) Odpowiedz Link Zgłoś
massk Re: GDZIE KUPIĆ? Anioły ceramiczne z szamotu? 17.02.11, 18:15 najlepiej na allegro. ceny nie wygórowane. Wystarczy wpisać anioł Iza, anioł Diana lub anioł kominiarz (na szczęście ;-)). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.43 Re: GDZIE KUPIĆ? Anioły ceramiczne z szamotu? 18.02.11, 22:22 dziękuję bardzo, aniołki są prześliczne. Na pewno spodobaja się mojej siostrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
dc-mb Re: GDZIE KUPIĆ? Anioły ceramiczne z szamotu? 01.10.12, 15:38 też długo szukałam aniołów do mojego nowego mieszkania... przepiękne znalazłam w galerii w Pszczynie u tej pani: www.rzeczyniepowtarzalne.pl , gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
esta81 Warszawa - narożniki firmy Asadena 28.03.11, 19:56 Proszę o pomoc, gdzie dokładnie mogę kupić w Warszawie lub okolicach narożniki tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
michal82krk Drzwi i Okna w krakowie 24.05.11, 10:38 Ja zamówiłem kilka sztuk drzwi wewnętrznych, oraz drzwi zewnętrzne Węgrzyn w firmie ABCdrzwi ulica z tego co pamiętam Romanowicza. Z początku były problemy z terminem realizacji (spóźnili się tydzień, lecz jak mi tłumaczyli opóźnienie było spowodowane przez producenta) jednak wynagrodzili mi to zestawem lepszych klamek. Drzwi od nich mam od ok roku nie ma żadnych problemów z użytkowaniem tj. drzwi są odpowiednio osadzone i dobrze wykonane. Mają sporą ofertę i niezłych montażystów. Sugeruję starać się o rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
projektant_wnetrz_szoka Re: GDZIE KUPIĆ? DRZIW i OŚCIEŻNICE POZNAŃ ,ŚLĄSK 24.05.11, 12:21 allegro.pl/my_page.php?uid=5775572 Kupowałam kilkukrotnie drzwi i ościeżnice regulowane . Jeśli ktoś potrzebuje surowych drzwi drewnianych do wyjątkowych aranżacji , olejowania w kolorze,malowania czy nawet pokrywania politurą . Polecam. Świetlna baza do zrobienia niepowtarzalnych drzwi. Dobrej jakości w stosunku co do ceny. Tylko wyobraźnia stoi na przeszkodzie zrobienia z tego cacka - drzwi które będą wyglądały " 10 x drożej" i niepowtarzalnie. Do olejowania i barwienia polecam produkty osmo. Pracuje na nich już bardzo długo.Sprawdzone. Drzwi podrzuca po drodze swoich tras gdy dowożą do sklepów. Podeślą info o pełnej ofercie. Polecam. Osobiście wracam regularnie do firmy Kornik. Iwona Szoka Projektowanie i aranżacja wnętrz www.twojeJa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robertnowakk Re: GDZIE KUPIĆ? 30.05.11, 16:08 Witam, jeżeli ktoś szuka ładnych lamp do domu w fajnej cenie to polecam ten sklep: www.lampex-sklep.pl Namiar dał mi znajmy i naprawde jestem bardzo zadowolny. Najlepsze jest to ze wysyłka jest natychmiastowa a gdu czasem cos sie zbije w transporcie np klosz, to wystarczy do nich zadzwonic i nie robia żadnych problemów, na swój koszt wysyłają nowy klosz. Bardzo fajny sklepik. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś